כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 1.ספק 500W TR2 של טרמלטייק יחזיק אותו? (מעבד AMD QUAD CORE PHENOM X4 9550 2.2GHz) 2.שמעתי יש בעיות עם החברה מה הקטע? 3.עד 800 ש"ח זה הכי חזק? 4.ברזולוצייה של 1920X1200 יהיו ביצועים טובים על אף שיש רק 768MB של זיכרון? 5.שמעתי שעם הגרסה של GIGABYTE כשהתדר ליבה על 900 והזכרונות על 2000 זה בעצם דיי כמו 5870 סטוק, גם הגרסא השו תאפשר OC כזה או שרק הגרסה של GIGABYTE בגלל הקירור שלה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר הזה : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql לכרטיס מסך 7900gs extreme (שד"א לא מצאתי את גרסת האקסטרים באתר שלהם, יש רק אצל Leadtek אבל מאוד לא מעודכן) הדרייבר מיועד גם לויסטה, אבל בכל זאת, למה להתקין ביעד הזה : C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.99\Vista\English זה אמור להיות ככה ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 8800GT - OC . בשני המשחקים האחרונים שלי - call of duty black ops ו MOH שמתי לב שהכרטיס מתחמם מאוד מהר, המאוורר מתחיל לעבוד בטורים גבוהים ואנ ימרגיש שהמחשב שלי ממריא תיכף. הרעש מפריע לי אבל אני תוהה האם הכרטיס שלי מספיק חזק? יש לציין שב COD אני לא יכול לשחק על רזולוציה גבוהה (Full HD ) ויש לי גם תקיעות בפריימים עם הרבה מידע או תזוזה. האם שווה להשקיע בכרטיס חדש וחזק יותר? אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש אבל אולי שידרוג כרטיס יספק לשנה הקרובה.. האם המארז שלי הוא הבעייה? מבחינת פיזור חום.. יש לי NZXT LEXA . זה די מבאס לשחק ככה אבל לא בא לי להשקיע כרגע בחשב חדש ולדעתי גם כרטיס מסך חדש וחזק יעלה לי די הרבה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס לכידת וידאו. הצרכים הם: רצוי דחיסה online רצוי תוכנת עריכה טובה. המטרה להעביר מקלטות אנאלוגיות לפורמט דיגיטלי שימוש ביתי רצוי סנכרון תמונה וקול טובים. תקציב: 300-500 שקל אשמח מאד לשמע המלצות מאחר ואין לי שום ידע בתחום. מערכת הפעלה Windows 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות את ה GT 9800 אבל אני לא בטוח שהוא מתאים.... אשמח אם תעזרו צירפתי קובץ עם פירטי המחשב אם הוא מתאים אז איך אני מחבר אותו למחשב? ואם הוא לא מתאים אז איזה כרטיס יתאים לי? אני בעיקרון צריך אותו למשחקי מחשב כמו (combat arms/ AVA) תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 43 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI HD radeon 4670 עם קרור פסיבי המחשב שלי די חזק משמש בעיקר לעיבוד תמונה ושימושים רגילים אני צריך עוד מחשב לאופיס סרטים ואינטרנט ולכן חשבתי להעביר את הכרטיס הזה למחשב החדש ולקנות כרטיס יותר חזק השימושים לא השתנו - המסך הוא 22 אינץ לשני המחשבים חשוב לציין שהמחשב שקט מאוד ולכן אני מעדיף קרור פסיבי אני נוטה לכרטיסים של Nvidia תקציב 500 +-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע אם מדובר בבעיה או בדבר נורמלי. מעולם לא היה לי כרטיס מסך חזק יחסית. בכל אופן, חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה. הקטע המוזר ( או שלא ) שכל פעם שאני מפעיל סרט על HD או מפעיל משחק מחשב כלשהו אני שומע את קולות מוזרים, מן קול של המחשב חושב אבל בצורה מציקה כזו. אפילו מידי פעם שאני גולש אני שומע את הקולות האלה. אני אנסה לתאר אותם כמה שיותר טוב. הקול הזה הוא לא קול של מאוורר, בטוח שלא. נכון כשאתם מפעילים קובץ כבד אתם שומעים את המחשב חושב ? אז בדיוק ככה אבל זה יוצא מהכרטיס מסך - רק בקול מעצבן כזה. השאלה אם זה נורמלי שכרטיס מסך יעשה קול כזה, האם ישנה דרך לסנן את הקול הזה ? עשיתי בדיקה שהוצאתי את הכרטיס החוצה, הקול הזה הפסיק. כשחיברתי אותו חזרה, הקו…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov אני קונה אותו מארצות הברית , חבר שלי נוסע לשם בעוד שבוע ומביא לי אותו אני קונא אותו מפה http://cgi.ebay.com/GIGABYTE-GV-N470SO-13I-Super-Overclock-Series-320bit-1G-/220703729874?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3362f7a8d2 באתר הזה כתוב שהוא דורש 550-600W http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-470-soc-review/6 אני ממש מתלבת האם לקנות אותו או שהספק שלי ממש גבולי ולא כדאי, ואדיף ללכת על גירסה יותר פשותה של GTX470 לדוגמה כזה http://cgi.ebay.com/NEW-EVGA-012-P3-1470-TR-GeForce-GTX-470-Graphics-Car-/380244887819?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item58885c890b או בכלל אני…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-