עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by FuzzyNapkin,

אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GT האפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI או Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר. בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק? תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  3. אני לא יודע אם העלו את זה כאן קודם, אבל הדף הזה יכול להיות מאוד שימושי, בעיקר למי שחושב לקנות כרטיס יד שניה ומתלבט בין כרטיסים מדורות שונים.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by contA-,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  6. http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tgen,

חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by DarkMoh,

נגמרו לי הפתרונות. ככל הנראה, כל משחק שרץ על על OpenGL פשוט מתמוטט ולא עובד לי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, וזה לא עזר. תגללו לאמצע ותמצאו את הקטע של "|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available" וכו'. בינתיים זה קרא לי ב-Second Life ו-ב911 first responders 911 First Responders: Init Filesystem... Registered FS device "local" Registered FS device "base" Registered FS device "lang" Init UpdateChain... Init Timer... Init Screen... Init Scriptscheduler... !Graphics system: Microsoft Corporation GDI Generic GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture CPU speed detected: 2411 Init GFX... Init Vision... |Vision DLL path: E:\Games\911 First responders\vision71.dl…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lanzar,

הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by NOVA,

אהלן, שימושי במחשב הם בעיקר שימושים כלליים, צפיה בסרטים ועריכת מעט תמונות ווידאו. אבל חשוב לי שכשג'וק יכה בי, או אחי הקטן ירצה לשחק במחשב לא נסבול. האם הבדל של 200 ש"ח בין הכרטיסים יצדיק את הזכרון המהיר יותר? המוכר בחנות הסביר לי שיש הבדל משמעותי.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  12. שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  13. מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Alonzz,

אז ככה התקציב שלי הוא 700 בלי אפשרות חריגה. הכרטיס מסך הוא להרצת משחקים לא כבדים מאוד! אבל אולי מדי פעם הוא יהיה למשחקים כבדים. כעיקר יותר למשחקים קלים כאלה כמו ET FIFA NBA וכ''א. הציעו לי כרטיסי מסך תגידו לי מה עדיף או אם יש לכם אופציה טובה יותר. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=921 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2383 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1483 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 אלה 4 כרטיסי מסך שהציעו לי מה דעתכם? ועוד שאלה, מה ההבדל בן NIVIDA ל ATI? כאילו יש הגדרות שונות או משהו כזה? ואני לא יודע לעשות OC אז הכרטיס לא יהיה כנראה ל OC.

• 12 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

16. 8600GTS מוציא 57XX 8600GT מוציא 47XX http://www.vr-zone.com/?i=4775 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by בייגל טוסט,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  19. איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה? 7600GT לא?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by maor-a-,

יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכים על מנת להפעיל תוכנה מסוימת אפשר לקבל המלצה/עזרה איזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי?? אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה אילו משחקים ניתן להריץ על כרטיס המסך של ATI מדגם : X1250 על מעבד - INTEL T8100 ליבה כפולה ? תודה שי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by system_x,

אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by al83,

שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.