כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, כרגע על הכרטיס הנוכחי שלי אני מריץ שני מסכים 1920x1080 ונפלה בחיקי הזדמנות להביא מסך 4K (מחכה לתשובה בנוגע לדגם המסך) וחשבתי להחליף אותו באחד המסכים הנוכחיים שלי ולהפוך אותו למסך הראשי. העניין הוא שאני די מבין שבמשחקים הכרטיס לא יצליח להתמודד עם מסך 4K כמו שהוא מסתדר עם המסך הנוכחי, אז השאלה היא מה לעשות? האם יהיה עדיף לקנות כרטיס נוסף ביד 2, שזה יהיה בסביבות ה900-1000 ש"ח, ולהקים מערך SLI או שאיכשהו אני אמור להצליח למכור את הכרטיס שלי ולהוסיף כסף ולהשתדרג ל970? בפועל זה פחות סביר שאצליח למכור בקרוב את הכרטיס שלי, ראיתי כמה הצעות בטריידזון וביד 2 שמחכות שם כבר זמן מה. בנוסף, אני יודע שהספק שלי יכול להחזיק שני כרטיסים אבל זה פשוט ישחק אותו יותר מהר. אז השאלה היא עד כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? GeForce 9600 GT או ATI Radeon 4670 ? Ivory כותבים על GeForce 9600 GT: זכרון 512MB DDR3 256BIT תומך HDCP/HDTV טכנולוגיית SLI תומך DIRECTX 10, OPENGL 2.0 יציאות TV-OUT/DUAL DVI-I חיבור PCIE 2.0 Ivory כותבים על ATI Radeon 4670: תוצרת MSI זכרון 512MB DDR3 ממשק 128BIT מהירות מעבד 750MHz תומך HDMI,HDPC,HDTV תומך Dual Link DVI תומך CROSSFIRE תומך DIRECTX 10.1, OPENGL 2.1 יציאות: DVIx2 מגיע עם מתאם DVI ל VGA חיבור PCIe2.0x16 הכרטיס אמור להיות למסך 22" אז אני אצטרך יותר מ512 MB זיכרון לכרטיס? והממשק BIT, זה ישנה? כי בGeForce יש יותר... ואני צריך איזה ספק מיוחד? מפרט: מעבד: Intel Core 2 Dou E8500 לוח אם: G31 זיכרון: 2 GB 800 MHZ הארדיסק: 500 GB ספק אני …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה דחופה כי חבר שלי רוצה לקנות מחר את הכרטיס מסך והתקציב שלו הוא 300 ש"ח המטרות שלו הם בסיסיות גלישה באינטרנט ואופיס וכל השאר הדברים הבסיסים הוא גם מתעסק קצת בפלאש (לא יודע אם זה צורך משהו מיוחד) ולכן הציעו לו את 2 הכרטיסים מה עדיף בלוגיק ראיתי שיש את ה X300SE של ספיר שזול בכמעט 90 ש"ח מהשני האם הוא עדיף או שהוא פחות טוב מה 6200 תודה מראש ומקווה לתשובות במהירות
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שקלתי לשדרג לווינדוס 10, שדרגתי ואכן מיקרוסופט עשו שיפורים ענקיים מהפעם האחרונה שטיילתי בה כשהדגש הגדול הוא סוף סוף הדרייברים מלפני שנתיים כן עובדים בה השיפור שחוויתי גרם לי לחשוב אולי אני מפספס משהו ואולי כדאי לשקול חזרה למערכת הפעלה שנטשתי לפני הרבה זמן ווינדוס 7 אז ככה CineBench: WIN7 14.12 - 91FPS 18.6.1 - 89FPS WIN8.1 14.12 - 83FPS 17.7.1 - 74FPS WIN10 18.6.1 - 84FPS גם ב3DMARK היו קפיצות של בין 200 ל-500 נקודות יותר מאוחר אני אפרסם אותם מסודר הכל עם התקנה נקייה, מערכות עדכניות ובפלטפורמת ה64BIT טוויקים, דרייברים עדכניים וממוצע של 3 בדיקות כל הפעלה מחדש נבדק תחת I7 2600K\7970GHZ עושה רושם שAMD עושה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש Palit Radeon 4850 , הבנתי שאפשר בעזרת חיבורים מסוימיים לחבר ממיר HD ישירות לכרטיס, קודם כל האם הבנתי נכון? אם כן, כנראה שרכשתי כרטיס OEM כי לא קיבלתי שום כבלים, איזה כבלים אני בדיוק צריך ? ואיפה אפשר לקנות אותם? דבר שלישי, באפשרת איזה תוכנה אני יכול להקליט? האם כל תוכנה תזהה את האות המתקבל, או שצריך תוכנה יעודית? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ? לפרט...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש - להפעיל את המשחף World of Warcraft ברזולוציה 1920x1200 ושיעבוד חלק. המשחק הוא בן כ 10 שנים ככה שאני מאמין שאני לא אצטרך להשקיע יותר מידי. כמו כן. אם יש אפשרות להשקיע פחות כסף ולקבל אותה תוצאה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שני הכרטיסים האלה יכולים לעבוד ביחד? ב SLI http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,1.html http://www.eteknix.com/gigabyte-gtx-780-windforce-oc-ghz-edition-3gb-graphics-card-review/ בגרסת ה GHZ מדובר בליבה GK110-300-B1 כאשר בגרסה הרגילה מדובר ב GK110-300-A1 לא מצאתי שום מידע על זה ברשת.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שה GTX 970 הוא אוברקיל ל FHD, וכשאשדרג את הטלויזיה ל 4K הוא יהיה חלש מדי... ה GTX 960 אינו מומלץ כאן מבחינת מחיר/ביצועים. והכרטיסים של AMD גם פחות מומלצים בגלל תמיכת דרייברים לוקה. בנוסף, הדור החדש בפתח. מה לעשות? אולי יד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי את הג'י פורס 5700LE והביצועים לא סיפקו אותי. אחר כך לקחתי ראדון 9550 של ג'יגבייט וזה ממש ממש לא סיפק אותי כרטיס על הפנים דום מפעיל לא טוב, וניד פור ספיד אנדרגאוונד 2 בכלל על הפנים. עכשיו השאלה שלי: הזמנתי ג'יפורס 5700 256DDR 128BIT גירסא רגילה לא מוחלשת של ג'יגבייט, יעבוד לי חלק דום, NFSUG2? תודה רבה מראש זה דיי דחוף לי.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש סיבה להמתין עכשיו עם רכישה של כ.מסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של hp ולאחרונה עברתי ל windows 8. כשאני נכנס ל device manager אני רואה שיש לי כביכול שני כרטיסי מסך שונים: ATI Mobility Radeon HD 4200 ATI Mobility Radeon HD 5400 איך אני יודע למה מהם אני אמור להתקין דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לזיף בתוצאה של 3DMARK בעזרת דרייברים יש לי 9800 PRO של גיגה ביט תנו לי דרייבר שיעלה לי את התוצאה בצורה רצינית ועוד משהו באיזה גירסה של 3DMARK הדרייברים משפיעים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהההבדל בין הזיכרון בכרטיסי מסך ועד כמה הוא משפיע על הביצועים היום בעידן ה XP ובעציד בעידן ה VISTA
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-