כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הלאה יש הבדל של 300 שקל בערך במחיר השאלה היא מה אני מפסיד שאני לוקח את הזול מביניהם 6850 כמובן הדרישות שלי מהכרטיס הם שיריץ משחקים כבדים כמו crysis על ההגדרות הכי גבוהות ושאני יוכל לראות סרטים באיכות HD ברמה גבוהה לא מתוכנן OC התקציב שלי הוא בערך 1300 שקל הספק כוח שלי הוא סיסוניק 600 אמיתי תודה מראש
-
- 44 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10801 כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 470 GDDR5 [N470OC13I] Gigabyte DUAL DVI , PCI-E 2, Retail ₪1,331 שווה ללכת על הכרטיס הזה תוספת של 40 שקלים מהגרסה המקורית מבחינת טמפרטורה הספק וביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מוכרים ב- 450-500, זה לא קצת מוגזם? יד שניה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה יוצר צואר בקבוק GF 9800 GT 1GIGA או המעבד Q8200 2.33 GHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קצרה מאוד... מאוד אודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך הישן שלי מתחיל להשמיע ציפצופים ורעשים שהמאוורר שלו לא אמור לעשות.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מחברת KSP , הכרטיס מסך צריך להיות בישביל משחקים. תקציב: 600 ש"ח לפחות. . מפרט המחשב (כדי שכרטיס המסך יהיה תואם) ספק כוח: HEC- 400 מעבד: 1.81 Ghz לוח אם: +AMD Athlon 64 Prossecor 3000 זיכרון: 2 GB דגם מסך: Samsung -מסך רחב רזולוציה מקסימלית: 1440x 900 *כרטיס מסך נכחי הוא של ATI - Radeon , מצפה לכרטיס מסך מאותה חברה. כמו שרשמתי, מחשב ישן, רק מקווה שיש כרטיס חדש וטוב שיעבוד איתו. תודה רבה להמלצות.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לענייננו, יש לי Tomahawk 405W Enermax. אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte GTX460 1024MB Overclocker GDDR5 PCI-E, הלכתי לאייבורי, הייתי על סף הזמנה של הכרטיס, בחוברת הפעלה של הכרטיס כתוב שמומלץ עד 450W. השאלה שלי, האם זה יעבוד? יש לכם דרך להיות בטוחים?כי זה פאקינג 1000 שקל, אני מה זה חרד לזה. לפי מה שהבנתי יש לי אחלה ספק, אבל בכל זאת, מצטער שאני משגע.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאול או שאולי הייתי צריך לשאול בפורום תכנה. בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות ליצור איזשהו קיצור דרך במקלדת, בעזרת nview או כל תכנה אחרת, או קיצור דרך בצורת סקריפט שניתן להריץ משולחן העבודה שישנה את המסכים המציגים תמונה. אנסה להיות ברור יותר, מקווה שאצליח (: יש לי בכרטיס חיבור HDMI המוגר כמסך 1 יש לי חיבור DVI אחד שמוגדר כמסך 2 יש לי חיבור DVI שני שמוגדר כמסך 3 כל החיבור הנ"ל מחוברים למסך כלשהו, סה"כ שלושה מסכים עם זאת, כרטיס המסך מסוגל להציג תמונה בשני מסכים בלבד בו זמנית. המסך הראשי שלי הינו DVI מספר אחד (מסך 2) את המסך המשני אני כל הזמן מחליף בין ה DVI השני לHDMI האם יש דרך ליצור פרופיל או קיצור דרך שיאפשר לעבור בין תצוגה של מס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה GTX460 גרסת I-Chill , כאשר אני משחק NFS:hot persiut 2 בהגדרות הכי גבוהות ב 1680X1050 במסך 22" לא רואים את המשחק הכי יפה.. יש ארטפקטים במהלך המשחק , גיליתי שהכרטיס מגיע ל 70מעלות (במאמץ מלא) שזה כנראה יותר מידי... איך זה יכול להיות שמשחק כזה מקשה על כרטיס כזה?? (כאשר חיברתי את הכרטיס ליחידת קירור נפרדת שבניתי הוא הגיע ל 48 מעלות במאמץ מלא והמשחק רץ יפה וחלק..) הכרטיס ללא OC , איך זה שהוא לא עומד בדרישות המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד חדש בעל כרטיס gt330m עם 1g רציתי לדעת לאיזה כרטיס הוא מקביל ומה היכולות שלו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע איפה למצוא בנצ'מארק של משחקים של הכרטיס הנ"ל בגרסת ה768MB (הכוונה לFPS וביצועים במשחק). אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לאתר עם מידע אמין מקיף על התוצאות של הכרטיס במגוון משחקים. בתודה אורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-