כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני די מצומצם בתקציב, משהו בסביבות ה850 ש"ח פחות או יותר. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ''ל, אם יש הצעות עדיפות, בבקשה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בעקבות שאלה ששאלתי בפורום לוחות אם (מקור) הופניתי לכאן לברר לגבי כרטיס מסך שיתאים למחשב ישן לצורך הפיכתו לסוג של מדיה סנטר לעניים בסלון. המחשב היינו מחשב pentium D 820 2.8GH ומותקן בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1536GH של RAM. השימוש יהיה ניגון סרטי בלו ריי וקבצי 1080P ומעט משחקים (לא כבדים, בשביל זה יש מחשב חדש), השאלה איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות על מנת לענות על דרישות הבסיס הנ"ל (וכמובן שיהיה לא יקר ). הלוח אם המדובר הינו gigabyte ga8i945pl-g בעל חריץ PCIe X16 אחד. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היחלתתי ליקנות מחדש חדש ואני רוצה כרטיס מסך חדש משהו טוב איזה מומלץ? הסכום עד 3 אלף גג ! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא שאלה על כרטיס מסך אבל נראה לי שזה המקום הנכון לשאלה , אם לא תעבירו לפרום הנכון בבקשה. יש לי מחשב נייד X240 של לנובו עם יציאת MINI DISPLAY PORT , אין לו יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוזיה ושיעביר video ו audio. לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת כבל כזה אבל מצאתי את אילו ב EBAY http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-DP-Male-to-HDMI-Male-Adapter-Cable-3M-10ft-for-MacBook-Air-YU-/161251869196?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item258b5c420c http://www.ebay.com/itm/3-6-10Ft-1-2-3M-Gold-Mini-DP-Display-Port-Male-to-HDMI-Male-HDTV-Mac-Cable-New-/111415181765?pt=US_Video_Cables_Adapters&var=&hash=item19f0dcc1c5 http://www.ebay.com/itm/White-6FT-10FT-Thunderbolt-Min…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה, והאמת שגם לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. זה התחום הקצת יותר חלש שלי... לאחרונה חשבתי על שידרוג כרטיס המסך שלי לצורכי גיימינג. כרגע ישנו 630 GT. חשבתי ונתקעתי על 2 הכרטיסים הבאים : 1. MSI NVIDIA GeForce GTX760 Gaming 2GB OC GDDR5 2. ASUS NVIDIA GeForce GTX760 DC2OC-2GD5 שניהם פחות או יותר דומים. אבל ההתלבטות שלי היא כזאת - הבנתי שבכלל צריך לבדוק אם הלוח אם שלי מתאים, ואם הספק שלי מתאים. מחשב - i3 3.4GHz 8GB Ram לוח אם- MSI H61M-P31/W8 ספק כוח- 450W CWT האם הכרטיסים בכלל מתאימים להתקנה על המחשב, ועל איזה מהם אתם ממליצים? תודה רבה! אגב, לגבי מסך למחשב, בין 5MS לבין 2MS יש הבדל מורגש? תוספת של 300 ש"ח שווה את ההבדל ביניהם? יהיה לי מורגש במשחקים כבדים?…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה כדאי..?... יש איזה השוואה??
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-