כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה, והאמת שגם לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. זה התחום הקצת יותר חלש שלי... לאחרונה חשבתי על שידרוג כרטיס המסך שלי לצורכי גיימינג. כרגע ישנו 630 GT. חשבתי ונתקעתי על 2 הכרטיסים הבאים : 1. MSI NVIDIA GeForce GTX760 Gaming 2GB OC GDDR5 2. ASUS NVIDIA GeForce GTX760 DC2OC-2GD5 שניהם פחות או יותר דומים. אבל ההתלבטות שלי היא כזאת - הבנתי שבכלל צריך לבדוק אם הלוח אם שלי מתאים, ואם הספק שלי מתאים. מחשב - i3 3.4GHz 8GB Ram לוח אם- MSI H61M-P31/W8 ספק כוח- 450W CWT האם הכרטיסים בכלל מתאימים להתקנה על המחשב, ועל איזה מהם אתם ממליצים? תודה רבה! אגב, לגבי מסך למחשב, בין 5MS לבין 2MS יש הבדל מורגש? תוספת של 300 ש"ח שווה את ההבדל ביניהם? יהיה לי מורגש במשחקים כבדים?…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות זה ששרפתי את ה8800GT הישן והטוב שלי אני מחפש כרטיס מסך חדש. ההתלבטות ביון שני הכרטיסים נובעת בעיקר בגלל מנועה ה PhsyX ואפשרות ל3D בעתיד. כמובן שאני גם מכיר את הHD6850 אבל אני לא יודע אם אני בכלל אוכל להשיג אותו וגם אין לא את הPhsyX שכן ניראה לי חשוב במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב למשחקים, זה השימוש המרכזי שלו... ושיתפוס להרבה שנים אני חייל ואין כסף חח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7588 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=16918&txt_search=GTX650&buy=&minprice=&maxprice= http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3867 הלוח אם הענתיקה שלי הוא GIgabyte GA-p35DS3L מעבד intel Q6600 אל תדאגו לספק יש אחד חדש וטוב 550 W…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בעקבות שאלה ששאלתי בפורום לוחות אם (מקור) הופניתי לכאן לברר לגבי כרטיס מסך שיתאים למחשב ישן לצורך הפיכתו לסוג של מדיה סנטר לעניים בסלון. המחשב היינו מחשב pentium D 820 2.8GH ומותקן בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1536GH של RAM. השימוש יהיה ניגון סרטי בלו ריי וקבצי 1080P ומעט משחקים (לא כבדים, בשביל זה יש מחשב חדש), השאלה איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות על מנת לענות על דרישות הבסיס הנ"ל (וכמובן שיהיה לא יקר ). הלוח אם המדובר הינו gigabyte ga8i945pl-g בעל חריץ PCIe X16 אחד. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Asus MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680 X2 לפי מה שהבנתי אמור לצאת דור חדש של כרטיסי מסך של Nvidia, ואני מעוניין לשדרג את המערך שיש לי כרגע לכרטיס חדש בודד. האם אראה שיפור משמעותי? האם המעבד יגביל את ביצועים הכרטיס? המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא World of warcaft על 4K ואני רוצה להינות מהגדרות מקסימליות עם FPS 60+ תודה רבה :)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס החדש שלי (9600GT של Palit) אבל אני רואה שמותקן DX9 ולא 10 וכשאני מוריד גרסא הכי מעודכנת של DX מהאתר של ווינדווס הוא עדיין נשאר ב9. למה זה? מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר חזק? הבנתי שה 880m עם 4gb vram לעומת 2gb ב960 אבל הוא יותר חדש... המפרט של שני הלפטופים זהה ההתלבטות היא על הכרטיס..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש. המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ) האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS? מעבד: i7 920. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש שתי אפשרויות: או הasus EN8600GT MAGIC/HTDP/512M Graphics Engine NVIDIA GeForce 8600GT Bus Standard PCI Express Video Memory DDR2 512MB Engine Clock 540 MHz Memory Clock 800 MHz ( 400 MHz DDR2 ) Memory Interface 128-bit DVI Max Resolution 2560 x 1600 D-Sub Output Yes x 2 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 ) DVI Output Yes x 1 (DVI-I) HDTV Output (YPbPr) Yes TV Output Yes (S-Video to Composite) Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x HDTV-out cable Software Bundled ASUS Utilities & Driver או הלידטק: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe בעל 256 זיכרון, אך gddr3…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שכן! לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785 מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-