עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by eliko78,

לאור הממצאים החדשים יש טעם לחכותל GTX560 או ללכת על HD 6950

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אמתי,

היה לי HD4870 לקחתי אותו לתיקון ואמרו לי שאין להם במלאי ואמרו לי שהחליפו לי ל260GT משו עם 64 BIT זה יותר טוב מהHD4870 ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by BoOoM2008,

1) Q8300 יעמוד בכרטיס HD4850X2? 2) אם לוקחים HD4850X2 נגד SLI HD4850 מי לוקח? 3) אם לוקחים HD4850X2 במערך SLI זאת אומרת שתי HD4850X2 זה אפשרי? 4)איך אני יכול בעצמי לבדוק לגבי כרטיסי מסך ולדעת באופן כללי בכמה % כרטיס מנצח כרטיס X את הכרטיס X ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי 4870, אני רוצה לדעת שהוא תקין ושהוא מקבל מספיק כוח מהספק. 3DMark Vantage ? היא חינמית? יש עצות לפני שאני מריץ? תודה

• 38 תגובות
    • 15.4k צפיות
  7. שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין להוסיף עווד 5850 למפרט שלי: i7 930 noctua u12p gb x58a-ud3r intel x25-m 80gb ss 600ht sapphire 5850 אך ראיתי שהמחיר של ה5850 בכלל לא זז, האם אוכל לשלב איתו 6850 או 6870 לחלופין? (האם בכלל הספק יחזיק?) תודה מראש...

9. Started by efee123,

לאחרונה קיבלתי את המשחק והמשחק מלווה בתקיעות. יש לציין כי המחשב שלי מעל ומעבר לדרישות המינימום (חתימה) וגם כשאני מוריד את כל ה"בארים" ל-low זה עדיין נתקע, כאילו המשחק מגמגם. בנוסף גם COD BO עובד אצלי ב-FHD כשכל ה"בארים" במקסימום. כמו כן המחשב כרגע לא ב-OC אבל ניסיתי עם קצת לכרטיס מסך (907MHZ ) וגם לא עובד... הזכרונות עומדים על 3 ג'יגה בשימוש עם המשחק.. מעבד על 60-70 בערך.... למישהו יש מושג? תודה!

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by baruch28,

כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. Started by briza,

ברשותי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA8800 מפרט המחשב כולל ספק של 520w מעבד 8300 ( בעבר היה Q6600 שנשרף ) לוח אם של ג'יגהבייט ga-p35-ds3 מסך 24" של סמסונג. הפעם אני רוצה להשקיע סכום נמוך יותר בכרטיס בין 450 - 600 שקל. המשחקים שרצים היום הם : PES2011 , GTA , וכו" אבקש את עזרכם בבחירת כרטיס מסך נ.ב - הכרטיס שהפסיק לעבוד נרכש מחנות tms בחודש דצמבר לפני 3 שנים ( אני בטוח מכיוון שיש לי את החשבונית של מערכת ההפעלה שרכשתי בנפרד מתאריך 24.12.07 ועודכנה במחשב ) אבל את החשבונית של הקנייה אין לי, ולטענת המוכר בבדיקה מול הספק הכרטיס נרכש בנובמבר 2007 . אין בחנות בסיס נתונים מכיוון שהבעלות הוחלפה, האם יש דרך לקבל את השירות שמגיע לי במסגרת האחריות? תודה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

17. Started by sanchouz,

שלום חבר שלי נוסע לארצות הברית בעוד שבוע אז החלטתי לנצל את המצב ולבקש ממנו לקנות לי משם כרטיס מסך חדש אני מתלבת בין 570gtx vs 6950hd 570 יותר יקר ב45 $ בערך . הקטע שאחרי שראיתי שאפשר להפוח 6950 ל6970 בלי בעיה אז אני עוד יותר בבלבלות למי יהיו ביצועים יותר טובים? , האם הספק שלי יסחוב את הכרטיסים האלה? ואיך כדי לקנות - להזמין מEBAY לכתובת בארצות הברית שחבר שלי יהיה שם שבועים, או שיותר בטוח שילך לBESTBUY ויקנה משם במקום???? יש שם בכלל עוד רשתות כמו BESTBUY? נו כמו שאצלנו יש KSP ? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק אתרים שאפשר להזמין משם שיביאו את הכרטיס עד הבית, אבל איאפשר לבוא ולקנות את הכרטיס בסניף..... ??? ??? ???

• 28 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by RonCohen,

אני עכשיו רוצה לשדרג מה260GTX 216 לGTX570 עכשיו השאלה האם שווה להשאיר את שתי הכרטיסים מחוברים לא בSLI וכאשר הGTX260 יתפקד רק בתור כרטיס פיזיקס וGTX570 כראשי אז זה ישפר את הביצועים ??

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by kip,

אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...

20. http://3dmark.com/3dm11/296870 שמתי לב שאני בממוצע,למרות שהנתונים של המחשב די חזקים. אני מעוניין לדעת למה בבדיקת הזיכרונות הוא מציג לי שהם פועלים על 667MHz ולא על 1333. ולמה במעבד הוא מציג רק 1\4 ולא 4 מ4 אשמח לדעת איך התוצאה ביחס למפרט שלי ואם יש דברים שאוכל לעשות כדי לשפר את הנתונים המפרט שלי בצד רק שעכשיו אין 9800 יש GAINWARD GTX570 1280 GDDR5 והספק כח שלי הוא של THREMALTAKE Toughpower 600W W0103. נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון. תודה לעוזרים. שגיא.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by holy_cows,

אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by White Shepherd,

שלום, הזמנתי מחשב מבוסס 6870 ו-core i5 760 לפני כמה ימים. לאור החדשות, ישתלם לי לבטל את ההזמנה ובמקומה להזמין מחשב חדש מבוסס על 6950 ולהחליף לו ביוס? מה צריך להיות ההבדל, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by haim652,

שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2. הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ. כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים