עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kotel,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TOM BOM,

אני מנסה לחבר כרטיס מסך 2060 עם 2 יציאות HDMI 2.0 לשני מסכים בשיכפול שני המסכים תומכים HDMI 2.0 רק מסך אחד עובד המחשב מזהה בדרייבר את המסך השני והמסך מזהה חיבור אבל לא מעביר תמונה כל מה שהתקנתי זה דרייבר של NVIDIA

3. Started by blabla2002,

באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?

4. Started by Danman,

התקציב שלי הוא 800 שקל. אני מתלבט בין Geforce 4 TI4200 Radeon 9600NP Radeon9600SE איזה מהכרטיסים האלה יהוו את האופציה הטובה ביותר? ומה אם יכולות האוברקלוקינג של הרדאונים האלה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eli3083,

שלום לחברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך ASUS GTX 560 Ti 1GB, וברצוני לדעת לאיזה כרטיס מסך שנמצא היום בשוק הוא משתווה? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..1358..165.&list=1&sort=2&glist=&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קישור לאתר Asus http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/ http://www.asus.com/il/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ruya,

שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by super4life2,

האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ברשותי המפרט הבא (כרטיס מסך כרגע ON BOARD): i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - (מציין מבחינת מקום במארז) RAIDER 650W - RAIDER Series, 80 PLUS Sil אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש (NVIDIA בלבד) אשר יריץ משחקים בצורה מכובדת מבלי צורך לשדרג אף חלק במחשב בשנתיים/שלוש הקרובות. כרגע מדובר ב 1080P אבל אולי עתידית אעלה ל 2K (לא חושב על 4K כרגע אבל מי יודע). אין כל כך הגבלת תקציב אני רק רוצה כרטיס שיענה לדרישות - אני לא פריק של גרפיקה ולא חייב תמיד להריץ את הכל על המקסימום (למרות שלא יזיק). …

13. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Panta,

שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש. המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ) האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS? מעבד: i7 920. תודה.

18. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by adis50,

איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? ‏HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ronle,

8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by danielzy,

שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נראה לי שה GTX 970 הוא אוברקיל ל FHD, וכשאשדרג את הטלויזיה ל 4K הוא יהיה חלש מדי... ה GTX 960 אינו מומלץ כאן מבחינת מחיר/ביצועים. והכרטיסים של AMD גם פחות מומלצים בגלל תמיכת דרייברים לוקה. בנוסף, הדור החדש בפתח. מה לעשות? אולי יד 2?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.