עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by esaly,

חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SilverHawk,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט radeon 9000 PRO 64mb או Radeon 8500LE 64mb או Geforce 3 Ti200 64/128 mb כולם בערך באותו מחיר. אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by p-o-i,

אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.

7. יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yanive,

שלום אני מתעניין בין 4850 ל4770 אני כנראה יעשה OC לא קטן אני משחק ברזולוציה של 1280*1024 שתי הכרטיסים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10700 *4850 ב-562 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10153 4770 ב-491 אפשר להביא אופציות מעוד חנויות(באזור השרון והמרכז) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by NetSpider,

טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Boomer,

עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gadykay,

שלום אנשים, תגידו זה נראה לכם הגיוני: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GeForce-GTX-970-4GB-GDDR5-GV-N970WF3OC-4GD-/171818262063?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item28012a9e2f המחיר הוא 206 שקל ל - GTX 970...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

ראיתי בLAMIR את הכרטיס במחיר הזה וזה ניראה לי די משתלם שווה לי לקנות אותו עכשיו או לחסןך עוד קצת לRADEON 8500LE בגלל שיש לי GF2 MX מסכן ואני חייב כרטיס טוב ומהררררררררררררררררר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dalmedigos,

אני מעוניין לקנות 9600GT יש לי לוח אם של אינטל (Intel® 945G Express Chipset) ויש לי שתי שאלות 1. איזה ספק צריך לכבוד הכרטיס הנ"ל? (אם אפשר קיצור לספק זול מומלץ) 2. איזה מהחברות שמיצרות את ה-9600GT כדאי לקנות? (אני מעונין לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD בחיבור HDMI.. נא לקחת בחשבון) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mt_nro,

יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחיו הצעיר של ה-Titan X צפוי לנחות בקיץ, עם מפרט כמעט זהה - ותג מחיר משתלם משמעותית, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-980-ti-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום, לאחרונה קניתי LCD פנסוניק אשר תומכת ב1080P רזולוציה 1152 כמובן בחיבור דיגיטלי (HDMI). מפרט המחשב e6750 P35C-DS3 gigabyte 2048 ram 8800 GTS זכרון320מגה.)כולל OC. TT 500w RT מארז TT ARMOR האם כרטיס מסך חדש יעשה עבודה יותר טובה מהכרטיס הנוכחי? האם כדאי לעבוד בSLI? תקציב 500-800 בברכה,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lmlm,

אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים