כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
צמד 4870X2 לא עולה יותר מידי היום, הGTX260 יתן את הפיזיקה, CUDA, פיזיקס וכל השאר, 1. ה260 יוכל לתת גם תמיכה בDX11 במשחקים? 2. איך כל העסק יעבוד לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GeForce 6600 LE מעבד INTELL P4 3.0 ולוח אם תומך DUEL אם שתי סטיקים 512 DDR2 ולמשל בCOUNTER STRIKE יש לי רק 72 FPS ואני רוצה עוד! זה לא יכול להיות שזה המקסימום... איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: samsung SyncMasterDFX והגיע לידי המסך הנ"ל: Mag 786FD אני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם אפשרי שזה יהיה מSkyPC. אני משדרג לאחי הקטן את המחשב אז אני צריך כרטיס מסך עד 850 שקל למשחקים כמו(Prey,C&C,NFSMW) ודברים בסגנון הזה..
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים (הוא עבר פה ושם שידרוגים לא רציניים) והגיע הזמן להחזיר אותו למסלול של היום אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ לי BF3 בקלות. עכשיו, יש לי 1000 שקל -+ ואני לא יודע על מה ללכת, AMD או Nvidia.. כרגע המערכת שלי היא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GH.z AMD Radeon HD 5770 4 Kingston gb תודה רבה ושיהיה שבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה ממשיכה את מסלול ההצלחות, אך מקבלת הדגמה לכך שגם בו לא הכל פשוט עם קריסת ערך מנייתה בקרוב ל-30 אחוזים בעיקר בשל דעיכת הביקוש לכרטיסי המסך לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.pcgamer.com/amp/nvidia-ampere-ultimate-countdown/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתוב באתר שהרזולוציה האופטימלית היא 1280X1024 על 85HZ.. והמסך הזה עושה לפחות 100HZ אם לא 120HZ ברזולוציה הזאת! למה הם ממליצים על 85HZ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שרואים כאן הכרטיס כופל את 7900GTX בביצעיו! פרטיי הכרטיס: * 500 MHz core clock * 600 MHz memory clock * 1GB GDDR3 memory * Dual dual-link DVI+HDTV-out * HDCP Support הכרטיס ישחורר ב6 ביוני במחירים 600-650$ מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעה זו נערכה שכן נושא הדיון הורחב אני מרכיב מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. הייתי סגור על ה-8800GT משיקולי עלות-תועלת, אך המחירים על ה-9600GT כל-כך נמוכים כרגע, שהוא בהחלט עשוי להיות משתלם יותר. מטרתי היא לבנות מחשב שקט כמה שאפשר, ואני בוחן את האופציות. אופציית הקירור הפאסיבי קורצת, אך אני קצת סקפטי, שכן כרטיסים כאלה לעיתים מתחממים מאוד (מעל 100C במאמץ) ובמצב זה יש חשש שהכרטיס יחמם מאוד את האוויר במארז ויגרום למאווררים הנוספים להרעיש יותר, וכך היתרון שלו יבוטל כלא היה. אז חשבתי דווקא לקנות כרטיס עם מאוורר, אך כזה שלא רועש יותר מידי, ומאפשר שליטה ידנית על מהירות הסיבוב (נגיד באמצעות RivaTuner), מה שיאפשר לי להוריד את המהירות למינימום או לאיזשהו ערך אופטימלי מבחינת קירור לעומת …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהלך לו כרטיס מסך 7600GT בחיבור PCI-E הלוח אם הוא GA-965P-DS3 אם זה חשוב לפני שאני קונה את הכרטיס הזול ביותר שיש בחנות רציתי לוודא 1. האם כל כרטיס שנמכר היום בחיבור PCI -E יעבוד עם המחשב הישן שלי. 2.שהוא יצליח להראות סרטי HD בלי לגמגם זה הכרטיס שאני חושב לקנות http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 האם יש סיבה לקנות משהו אחר PCI Expres PCI Expres
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-