עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?

2. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לסין וחשבתי לבקש מהם לקנות לי כרטיס מסך (8800GT) מישהו יש לו מושג אם ההבדל מחירים בין פה לסין הוא משמעותי האם כדאי לי לבקש מהם או עדיף בגלל האחריות כבר לקנות פה בארץ ... תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by QttP,

הודעה זו נערכה שכן נושא הדיון הורחב אני מרכיב מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. הייתי סגור על ה-8800GT משיקולי עלות-תועלת, אך המחירים על ה-9600GT כל-כך נמוכים כרגע, שהוא בהחלט עשוי להיות משתלם יותר. מטרתי היא לבנות מחשב שקט כמה שאפשר, ואני בוחן את האופציות. אופציית הקירור הפאסיבי קורצת, אך אני קצת סקפטי, שכן כרטיסים כאלה לעיתים מתחממים מאוד (מעל 100C במאמץ) ובמצב זה יש חשש שהכרטיס יחמם מאוד את האוויר במארז ויגרום למאווררים הנוספים להרעיש יותר, וכך היתרון שלו יבוטל כלא היה. אז חשבתי דווקא לקנות כרטיס עם מאוורר, אך כזה שלא רועש יותר מידי, ומאפשר שליטה ידנית על מהירות הסיבוב (נגיד באמצעות RivaTuner), מה שיאפשר לי להוריד את המהירות למינימום או לאיזשהו ערך אופטימלי מבחינת קירור לעומת …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alduin,

XFX מציגים בתערוכה זוג כרטיסי 6800U עם 512 זיכרון בSLI: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM0 פשוט עצום...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HardTom,

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ? בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא? כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא? שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום? אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי , אני כרגע במחשבוץ לשדרג את כרטיס המסך ובהתחלה חשבתי ללכת על 5850 . .. ראיתי כמה ביקורות מעולות וגם הבנתי שהוא לא מתחמם יותר מדי ולא צורך הרבה חשמל , אבל אמרו לי לחכות כי צריך לצאת 5830 והוא אמור להיות אמנם קצת פשרה בביצועים אבל יותר זול , ועכשיו אני רואה שהם נמכרים כמעט באותו המחיר.יש למישהו מושג למה הוא מתומחר ככה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ShaY-MoR,

טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 האם בגלל המחיר הנמוך זה כרטיס פחות טוב? מה שחשוב לי הוא שהקירור יהיה טוב ושקט, ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 100 שקלים בשביל TwinTurbo. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by super4life2,

האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ran_giladi,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יכול לתמןך בGTX 670 אם הוא יכול לתמוך גם ב GTX 770 (מבחינת גודל וחיבורים) לגבי ספק אני יודע שצריך אחד חזק יותר תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rtmblog,

מה יותר כדאי? זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060-G1-Gaming-3GD או זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TURBO-GTX1060-6G שניהם אותו מחיר אבל אחד של gigabyte מומהר עם 3G או asus "פשוט" עם 6G

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itak,

קניתי לפני יומיים בKSP כרטיס מסך powercolor hd 2600 pro 512 MB AGP ואני מאוד מאוכזב מהתמיכה שהוא מקבל. הדרייברים לא עובדים וכל המשחקים לא עובדים, טקסטורות מחורבשות, צבעים מוזרים ואפילו בתפריטים הטקסט לא מרונדר כמו שצריך. אין דרייברים שמתקנים את הבעיה בשום מקום. רציתי לקנות 7600GT בLogicpc אבל משום מה המוכר לא ממש היה מעוניין למכור לי, אז השאלה שלי היא האם כדאי לי מחר לבקש החזר כספי מKSP על הכרטיס ולהזמין בדואר שליחים (פשוט כי אני צריך את זה מהר) את ה7600GT? האם בכלל KSP יאפשרו לי להחזיר את הכרטיס? כמה מהיר דואר שליחים? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC חדש לפי המפרט שניתן לי באתר ואני מבקשת את עזרתכם ועצתכם לגבי ה- PVR המפרט שהמליצו לי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 1…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

ראיתי בLAMIR את הכרטיס במחיר הזה וזה ניראה לי די משתלם שווה לי לקנות אותו עכשיו או לחסןך עוד קצת לRADEON 8500LE בגלל שיש לי GF2 MX מסכן ואני חייב כרטיס טוב ומהררררררררררררררררר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idank,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי iiyama pro 454 והמסך התלכלך מטביעות אצבע וכל מיני מטרדים אחרים.. רציתי לשאול איך אפשר לנקות את המסך? או יותר נכון במה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים