כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם עדיף? MSI GF4 TI4200 128 MB או הכרטיס של ATI RADEON 8500LE 128MB ההפרש בינהם הוא כ 300 ש"ח לטובת הג'י פורס האם זה שווה את ההשקעה? וכמה זמן יחזיק לי כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש בעיה לחבר אותו למחשב שיש לי עכשיו ? (ניתן לראות בצדד את המחשב...) האם זה יכול לגרום נזק למחשב או לכרטיס עצמו? אבא שלי בארה"ב באפריל , ובמאי אני רוצה לקנות מחשב חדש בארץ. (בשביל הM2) (אין לי רצון לשחק עם הכרטיס הזה על המחשב הנוכחי, אך ברצוני לבדוק אותו פה אם הוא פגום או לא, כי שקונים בארה"ב לא ניתן לדעת...)
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!! אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף 8500 512mb או 8800 320mb תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעה זו נערכה שכן נושא הדיון הורחב אני מרכיב מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. הייתי סגור על ה-8800GT משיקולי עלות-תועלת, אך המחירים על ה-9600GT כל-כך נמוכים כרגע, שהוא בהחלט עשוי להיות משתלם יותר. מטרתי היא לבנות מחשב שקט כמה שאפשר, ואני בוחן את האופציות. אופציית הקירור הפאסיבי קורצת, אך אני קצת סקפטי, שכן כרטיסים כאלה לעיתים מתחממים מאוד (מעל 100C במאמץ) ובמצב זה יש חשש שהכרטיס יחמם מאוד את האוויר במארז ויגרום למאווררים הנוספים להרעיש יותר, וכך היתרון שלו יבוטל כלא היה. אז חשבתי דווקא לקנות כרטיס עם מאוורר, אך כזה שלא רועש יותר מידי, ומאפשר שליטה ידנית על מהירות הסיבוב (נגיד באמצעות RivaTuner), מה שיאפשר לי להוריד את המהירות למינימום או לאיזשהו ערך אופטימלי מבחינת קירור לעומת …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,מצאתי ברשת את הבנצ'מארק הבא של הכרטיס 4870 http://www.guru3d.com/news/ati-radeon-hd-4870-vs-geforce-9800-gx2-benchmark-results/ זה אמיתי? והכרטיס יהיה בארץ כבר ביום של ההשקה כמו עם הסדרה של ה9000? ומה יהיה המחיר בערך?(אמרו לי 1400 ש"ח בערך,זה נכון?) תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,סוף סוף אמור להיות לי קצת זמן לנשום ולשחק משחקים וחשבתי לשדרג את הx300 הבסיסי משהו שלי כדי שאול לשחק קצת... עקב כך שמצב כרטיסי המסך היום לא משהו לדעתי,ואין לי כוח לחכות שיצאו כרטיסים טובים יותר של 256 ביט טובים יותר מהסדרה של dx9. חשבתי מהו הפתרון המתאים והחכם ביותר בשבילי,נראה לי מיותר לקנות כ. מסך ב850 שח(1950pro) שיכול להיות שיהיה לא כל כך רלבנטי בקרוב. על פי tomshardware נראה לי שהx2600pro לא רע יחסית למחיר שלו(520 שח הזול ביותר עם gddr3). ומראה לפי האתר שהוא בדר"כ יותר טוב מה8600GT שהוא יקר יותר לפחות ב150 שח... רציתי לשמוע מה דעתכם כי לא ראיתי שמתעסקים בכרטיס הזה כל כך פה בפורום.... אני משחק את כל המשחקים החדשים שאני מצליח להשיג-company of heroes,cnc3,ob…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 9600GT יש לי לוח אם של אינטל (Intel® 945G Express Chipset) ויש לי שתי שאלות 1. איזה ספק צריך לכבוד הכרטיס הנ"ל? (אם אפשר קיצור לספק זול מומלץ) 2. איזה מהחברות שמיצרות את ה-9600GT כדאי לקנות? (אני מעונין לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD בחיבור HDMI.. נא לקחת בחשבון) תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתלבט בין הכטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 לכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1458 מה עדיף? מה בעצם אומר בכרטיס השני שהוא: Bulk package For Full System Only לא למכירה כמוצר בודד בהנחה שאני קונה אצלם מחשב חדש, זה ישנה משהו? ממה בעצם נובע ההבדל? תודה ושבת שלום. עריכה: המפרט הצפוי: amd phenom X3 720 BE לוח אם צ'יפסט 770 זיכרון 4GB ספק Extreme Power 500W וכמובן הארדיסק וצורב. המסך הצפוי Samsung LCD 2243BW
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיווח חדש טוען ש-AMD לא תייצר מעבדים גרפיים בליתוגרפיית 20 ננומטר - אלא תדלג היישר למעבדי 14 ננומטר בנסיון להעניק לעצמה יתרון תחרותי אל מול המתחרה לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, היום התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - Sapphire Radeon 5850 Extreme חיברתי אותו לטלוויזיה שלי עם כבל HDMI והכל טוב, אבל, כשאני מנגן סרטים ב-720p וב-1080p התמונה לא רצה חלק, ונראית מגורענת ומטושטשת. לעומת זאת כשאני עושה סטרים לאותם סרטים דרך ה-PS3, התמונה חלקה והאיכות מדהימה, אבל משום מה מהמחשב האיכות על הפנים. הטלוויזיה נותנת סיגנל של 1080p @ 60hz, יש לי K Lite Codec Pack מותקן עם WMPlayer Classic, התקנתי גם BSPlayer לראות אם זה עוזר אבל לצערי לא... יש רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שיכולה לבדוק את כרטיס המסך מבחינת תקינותו החומרית [ולא 3DMARK או ARTIFACT] אם יש תוכנה כזאת בכלל[משהו כמו MEMTEST רק שMEMTEST היא לזיכרון] וגם אם ידוע למישהו אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות לוח אם דבר כזה כמו "כרטיס טכנאי" שיש לטכנאי מחשבים ובעזרתו הם יכולים לוודא בעיה חומרתית ספציפית בלוח האם. אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-