עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by MapeX_MaN,

שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

4. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  5. לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Timewalker,

המסך ישמש למשחקים. אני יודע ש CRT נחשב יותר טוב, אבל די נמאס לי מהבלוק שיושב לי על השולחן. האם המסך שווה את המחיר (כ 2100 ש"ח)? http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 יש לכם הצעות טובות יותר? (רצוי 2ms)

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  8. איזה כרטיס המשתםל ביותר כיום עד 1000 ש"ח? חשוב לא פחות שיתחמם פחות, יצרוך פחות חשמל, ויהיה שקט. inno3D Geforce 8800GT 256MB DDR3 PCI-E מחיר 790 ש"ח Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE מחיר 880 ש"ח Palit Radeon HD 3850 256MB DDR3 מחיר 455 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4 Blue PCB Editio מחיר 785 ש"ח GECUBE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E מחיר 949 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomer2004,

אני מתלבט איזה כרטיס לקנות : (עד 1150 שקל ל משחקים ול - OC ) Gigabyte GeForce FX 5700 Ultra 128MB DDR-II DVI Retail אם אני לא טועה - Core : 475MHZ Memory 453Mhz (906Mhz) או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card Core : 525Mhz (Memory : 330Mhz (660Mhz איזה עדיף מבין השתיים ? תודה

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by g1zey,

טוב אז חבר מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הזה והוא רצה להתייעץ איתי איזה חברה עדיפה . אני מהניסיון שלי עם הג'יפורסים אוהב את Leadtek אבל לא ממש יודע הרבה על Sapphire , רציתי לדעת מה עדיף , מה הפרשי המחירים, והאם הם שווים את ההפרש ?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by Wood-Elf,

אם כן - 1. זה פועל כמו כרטיס טלוויזיה? 2. אני אוכל לשים קלטת בווידאו ואז להעביר אותה למחשב?

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by danvis,

היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איפה אני משיג כבל S-video עם 7 פינים שבצידו השני מתפצל לחיבור בננה צהובה ול- S-video עם 4 פינים חשוב מאוד !!!! ובאיזו חנות...

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by yakir10,

שלום מצאתי קונה עכשיו הוא לא מבין כל כך במחשבים כמה אני ימכור לו אותו כמובן שאני רוצה מעל המחירון ולעשות כמה לירות יותר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

6600GT או 9800PRO? ואיזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 2000 ש''ח?

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Toaster,

[הודעה ראשומה ] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ? MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ? תודה רבה מראש, הניובי של הפרום

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ccc,

שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by budy,

אני שואל זאת מכיוון שהרצתי עכשיו את המשחק הנסיך הפרסי האחרון והוא אמר לי שהגיפורס 2 שלי לא מתאים!!!!!!! והמחירים הם הפרש של 50 ש"ח! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  20. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  22. זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום לכולם ... הייתי רוצה ייעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך חדש הנה פחות או יותר הרשימה של הדברים שאני חושב שיעזרו לכם לעזור לי בבחירת כרטיס מתאים http://img128.imageshack.us/img128/3643/111jc5.jpg http://img214.imageshack.us/img214/4047/222lu0.jpg http://img505.imageshack.us/img505/5469/333ji0.jpg Power supply = 500w max המחיר שאני מוכן לשלם הוא בסביבת 700 ש"ח רק אם אפשר לעזור לי בהקדם האפשרי בעקרון אני צריך כרטיס טוב ... בוא נגיד טוב למשחקים אהה ורוצה אותו PCI-E תודה מראש

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.