עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Z5745,

רציתי לדעת מה יותר טוב: Leadtek GeForce GTX560Ti או Sapphire ATI Radeon 6950

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bneli,

חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי את הכרטיס של GAINWARD 260GTX שזה עם OC ועכשיו אני יכול להביא 295GTX להחליף עם מישו ואפילו לעשות מערך SLI של 295GTX אבל בטח בשביל זה צריך ספק כוח שאמור להספיק לדינוזאור.. אז אני אסתפק באחד.. אז שאלה ראשונה זה אם הספק שלי יספיק? ושאלה שניה אם אפשר להישתמש בכרטיס הזה בשביל 3D...יכול להיות שהשאלה שלי לא נכונה-כאילו שזה לא קשור אחד לשני אז תתקנו אותי.. ה295GTX הוא של GIGABYTE אם זה משנה.. והמפרט שלי פה בצד <--+OC קטן למעבד שלי תודה

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Winstonman,

http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg שלום, זאת המערכת מחשב שברשותי ואני רוצה לשדרג אותה. האם כרטיס Geforce 8800GT יתאים ולא יעשה לי צוואר בקבוק? והאם אני צריך להחליף ספק (יש לי 400W ללא חברה). וכדאי להחליף מארז במידה ואני יחליף?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pergola,

במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ag80,

שלום לחברי הפורום , לאחרונה בצעתי Unigine Heaven Benchmark v2.1 למערך הכרטיסים שברשותי כדי לקבל אינדקציה לרמת הביצועים, הייתי מעוניין לקבל ממכם חוות דעת האם לפי דעתכם הביצועיים- נמוכים- סבירים- טובים- ברמה גבוהה. אשמח לשמוע איזה תוצאות אתם מקבלים. אני מצרף 2 בדיקות- נא לשים לב להגדרות.. תודה למגיבים. [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 5k צפיות
  7. יש לי 4870, אני רוצה לדעת שהוא תקין ושהוא מקבל מספיק כוח מהספק. 3DMark Vantage ? היא חינמית? יש עצות לפני שאני מריץ? תודה

• 38 תגובות
    • 15.3k צפיות
  8. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת איך הכרטיס מסך VTX HD 6850 ? הכוונה למשחקים והחברה עצמה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OmriF,

היום פתאום הופיע לי פס דקיק בצד המסך בצבע תכלת.. אין לי מושג איך הוא הגיע לשם ומי אשם בבעיה אבל אשמח אם תעזור לי להבין מי שם אותו שם: http://www.fastup.co.il/v.php?file=82986243.jpg Nvidia geforce 8800GTS512 תודה לעוזרים. נ.ב: יש לציין שלפני כחודשיים הוחלף בכרטיס מסך הזיכרון שלו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ymadar,

אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kip,

ישנו הבדל של כ 15 מעלות בקריאות בין שתי התוכנות לגבי טמפ' כרטיס המסך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by krisss,

אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם ‎ M4A89GTD PRO/USB3 ‎ כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SliDeRShai,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by psybrain,

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ? אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by faza,

קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by arkzai,

היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, ראיתי שב- KSP מוכרים את הכרטיס HD 5870 ב- 1150 ש"ח, וכיום יש לי אחד כזה, כדאי לי להוסיף עוד אחד כמוהו למחשב ? המפרט שלי הוא כזה: אז מה אתם אומרים? בסופו של דבר אני אצטרך לקנות עוד כרטיס, אז מה כדאי עכשיו לעשות לקנות אותו או לחכות עוד כמה חודשים ואולי המחיר שלו ירד ? או שבכלל לא מומלץ לקנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. אז ככה, מדובר במחשב הזה: MSI G41M4-F intel c2d E7500 2.93Ghz 2GB DDRII לא ידוע איזה ספק, אבל סביר להניח שג'נרי. כל הנ"ל על מסך 17 אינץ'. אני יודע שמדובר בOVERKILL עצום לכל כרטיס מסך נורמלי, אבל אולי המסך ישודרג בעתיד. השאלה היא איזה כרטיס מסך בתקציב 500-600 שקל יתאים בשביל להריץ משחקים [ספורט-פיפ"א, NBA וכאלה] במלוא הגרפיקה במהלך השנתיים+ הקרובות? GTS450 נראה כמו בחירה מעולה. כרטיס חזק מאוד ביחס למחיר, עם צריכת מתח נמוכה שתתאים לספק, רק חבל שלוח האם לא יתמוך בDX11.. מה אתם אומרים? יש אולי משהו עדיף שיכנס בתקציב? המון תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by vourt,

מחפש כרטיס מסך במקום הGTX470, האם מסדרת הכרטיסים החדשים של ATI וNVIDIA ישנו כרטיס המומלץ ביותר ביחס לביצועים / מחיר? אם התקציב הוא לא שיקול האם היתם ממליצים ללכת על הGTX580? תודה!! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. איזה לדעתכם הכרטיס מסך שנתן את הכי התמורה למחיר למשחקי מחשב? כזכור לי מי שהיה באמת להיט זה ה-8800GTS, שנחשב אז לכרטיס בינוני פלוס שנתן הרבה תמורה למחירו. הסיפור שלי: *לי היה כרטיס מסך של אנוידיה, ה-FX5200 שנחשב לכרטיס מסך מאוד חלש ופופולארי אך לא הוא לא היה סוחב... *היה לי את ה-X1900XT ששילמתי עליו 2800 ש"ח!!! כשאז ATI הוציאה את זה, זה נחשב לאחד הכרטיסים החלומיים שיש בשוק, אך הוא לא נתן את התמורה למחיר הגבוה כל כך וכמובן המאוורר שלו היה נשמע כמו סילון והיה מרבה להוציא חום. *היה לי את ה-HD4850, אחד הכרטיסים שנתנו את התמורה למחיר, אבל לא הכי הכי לדעתי. *היה לי את ה-4870X2 שנחשב לכרטיס מפלצתי, 2 מעבדים גרפיים, הוא לא נתן את התמורה למחיר אך מצד שני, הוא גם לא היה יקר מידיי...…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים