עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by musari,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/radeonhd2900isnothd.shtml אני לא הבנתי מה זה אומר אבל שיהיה ותודה למתרגמים(רמז)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by snir_snir,

שלום לכולם, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל ואחרי שימוש קצר יש לי כמה שאלות. קודם כל אתחיל בזה שהכרטיס פשוט מפלצתי (כמובן במובן הטוב של המילה) הן במראה, במשקל ובביצועים שלו. הורדתי את התוכנה OC Guru והפעלתי מצב OC ( ז"א שאם בוסט המהירות ליבה אמורה להגיע במקסימום ל 1291MHZ ), הרצתי Far Cry 4 ואחרי משהו כמו חצי שעה יצאתי לבדוק מדדים. התוצאות בתמונה. שימו לב שהמהירות ליבה הגיעה ל 1379Mhz, לא שאני מתלונן אבל איך בכלל מצב כזה קורה ? מזה GPU VIDEO CLOCK ? ובסך הכל איך אתם מתרשמים מהטמפרטורות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. איזה כרטיס המשתםל ביותר כיום עד 1000 ש"ח? חשוב לא פחות שיתחמם פחות, יצרוך פחות חשמל, ויהיה שקט. inno3D Geforce 8800GT 256MB DDR3 PCI-E מחיר 790 ש"ח Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE מחיר 880 ש"ח Palit Radeon HD 3850 256MB DDR3 מחיר 455 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4 Blue PCB Editio מחיר 785 ש"ח GECUBE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E מחיר 949 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ati radeon 8500 128mb ddr+tv+dvi האם הוא טוב האם הוא שווה 1220 ש"ח אני יודע שזו שאלה שטותית אבל כאשר אני משחק לדוגמא : מונדיאל 2002 בtnt2 שיש לי עכשיו ובכרטיס מסך הנ"ל יש הבדל משמעותי שרואים בעיניים :

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kayben,

היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים

6. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, יש לי FX5200 וחיברתי אותו לטלויזיה עם כבל מיוחד. איזה תוכנה אני צריך כדי לראות את המחשב בטלויזיה ואיך אני עושה את זה. תודה מראש, אליאב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Alduin,

XFX מציגים בתערוכה זוג כרטיסי 6800U עם 512 זיכרון בSLI: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM0 פשוט עצום...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. חברי הפורום שלום היום התקלקל כרטיס המסך שלי, ולכן אין מנוס מקניית כרטיס מסך חדש היום או ככל הנראה מחר (אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס המסך, כי כאשר החלפתי אותו בכרטיס מסך אחר, חלש יותר, המחשב עבד, וכאשר החזרתי את הכרטיס שלי, המחשב לא עבד). מכיוון שבשנים האחרונות לא ממש יצא לי לעקוב אחרי כל ההתפתחויות בשוק כרטיסי המסך (לימודים לתואר), אני לא ממש בטוח איזה כרטיס מסך לקנות ומאילו כרטיסי מסך יש להימנע. רקע טכני: כרטיס המסך שבו השתמשתי ב-5 השנים האחרונות הוא (דגם מלא, עם כל הפרטים, למרות שמה שחשוב זה הדגם בלבד) WinFast PX 8600GT TDH עם 256MB של זיכרון DDR3 שעובד ב 128 ביט. הכרטיס הזה הספיק לצרכים שלי, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים. המחשב עצמו (שנמצא אצלי כמעט 5 שנים): …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך עם הצרכים הבאים: 1. יכולת לנגן FHD, כשכל העיבוד בכרטיס 2. שיהיה קרררר, עם קירור פסיבי בלבד (מחשב HTPC בחדר משפחה) 3. ניגון סאונד עם HDMI תומך 7.1 surround 4. משחקים לא מעמיסים מדי 5. המארז הוא ANTEC NSK2480 (עם 380W EARTHWATTS) - שהכרטיס יעמוד בהספק הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal555,

מקור:http://www.techpowerup.com/102018/AMD__Juniper__ASIC_Pictured.html http://img5.imageshack.us/i/118cf.jpg/ http://img5.imageshack.us/i/118bthm.jpg/ http://img14.imageshack.us/i/118athm.jpg/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avvvi,

שלום... יש לי מסך שהפלאג VGA שלו קרוע חלקית . אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש אולי איזה שרטוט של צבע מול מספר פין שיכול לעזור לי בזה ? עריכה: כמובן שיש ברשותי פלאג VGA חדש בתודה מראש אבי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני פשוט לא מבין את הרשי תיבות שאתם משתמשים אז למי שיש כוח בבקשה שיסביר לי מזה: SP OEM DH NP DVI וכ'ו תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MUSHROOM2354,

כרגע יש לי TITAN XP שהוא כרטיס מצוין שמריץ כל משחק ברזולוציות גבוהות בלי בעיה לכן אני מתלבט אם לקנות את ה2080 TI. ההבדל ביניהם משמעותי? מה דעתכם? דוד שלי בא באוקטובר לארץ אז אני יכול לקנות את הכרטיס ב1200 דולר ככה בBEST BUY או אתר דומה ולשלוח אליו אז אני חושב לנצל את זה..

19. Started by andrei21,

שלום אני לפני קנייה של כרטיס מסך משומש, תנו בבקשה טיפים איך ומה לבדוק כרייה, אחריות, ביצועים בנצ? איך ומה בידיוק לבדוק תודה רבה

20. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Blabber,

לצערי נדפק ה 6600gt שלי והגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. האופציות שמצאתי הכי אטרקטיביות הן: Palit 8800gt super 1gb Leadtek 8800gt zl( הגרסה עם הקירור של זלמן,אם לא מובן) השאלה שלי היא כזו, האם שווה לשלם את המחיר עבור הסופר ג'יגה של פאליט או האם כדאי לקחת פאליט רגיל? או האם בכלל לקחת כרטיס שלא הזכרתי פה. המחיר שאני מעדיף לא לעבור הוא 850(אני מודע למחיר של הכרטיסים שהזכרתי). ועכשיו עוד שאלה, כרגע יש לי ספק 300w של hec שבא עם המארז(ספק איכותי בעקרון), לפי מה שקראתי הוא לא ידגדג את הכרטיס החדש, אז איזה ספק כדאי לקנות, כמה וואט ושל איזו חברה ,אני חושב של 400\450 וואט של TT שעולה משהו כמו 200 שקלים. המערכת שלי מוזכרת בצד.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Meidan2005,

שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yoss613,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים