עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asafchik,

היי, אני מתעניין (ומושקע) בביטקוין וכמו שכולם יודעים ביומיים האחרונים הביטקוין וחבריו הקריפוטגרפיים רשמו ירידות של 40 אחוז ומעלה, כאשר הביטקוין ירד לראשונה מתחת ל-10K מאז שהוא חלף על פניו בעקבות ידיעה חריפה מבלומברג וידיעות שקשורות ברגולציה על כרייה. בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי זה לקנות מחשב בקרוב והאם לדעתכם בעקבות זה כרטיסי המסך ירשמו ירידה במחירים ועלייה בזמינות בקרוב?

2. Started by ig591,

היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LOLFTW,

היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי אני מעוניין לרכוש לאח שלי כרטיס מסך שיתמוך ברזולוציה גבוהה 1920X1200, בנוסף ליציאת HDMI

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shlomibandit,

הלך לי הכרטיס מסך.. אני עכשיו בצבא ואין לי זמן למשחקים.. מה הכרטיס הכי מומלץ עד 250שקל? חשוב שיהיה מ ksp מה יותר חזק גם 7100 ג'י אס או ati 9250?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL - ש"ח 1226 איך החברה שלו, האם כדאי חברה אחרת? איך הכרטיס מסך הזה? האם יש עדיפים עליו לעומת המחיר שלו? *המחשב מיועד למשחקים תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף 8500 512mb או 8800 320mb תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nimrodim,

מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ohad1990,

הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by imac,

שלום לכולם, במחשב שלי יש Palit Radeon 4850 , הבנתי שאפשר בעזרת חיבורים מסוימיים לחבר ממיר HD ישירות לכרטיס, קודם כל האם הבנתי נכון? אם כן, כנראה שרכשתי כרטיס OEM כי לא קיבלתי שום כבלים, איזה כבלים אני בדיוק צריך ? ואיפה אפשר לקנות אותם? דבר שלישי, באפשרת איזה תוכנה אני יכול להקליט? האם כל תוכנה תזהה את האות המתקבל, או שצריך תוכנה יעודית? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shakedunay,

יש אצל אמא שלי מסך של eizo עם response time של 24ms הנה קישור לספסיפיקציות של המסך http://www.eizo.com/products/lcd/l375/spec.asp כשאני גורר חלון בwindows או גולל דפי אינטרנט התמונה "נמרחת" מדוע הדבר קורה? האם זה קשור לresponse time או למאפיין אחר? האם לבעיה הזו קוראים ghosting ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LOKS,

עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה

23. Started by kayben,

היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים

24. גרסה יוקרתית ואקסלוסיבית במיוחד של כרטיס הגיימינג האימתני מבית NVIDIA נחשפת - עם עיצוב עתידני בהשראת המשחק המבטיח לכתבה

25. Started by Ruya,

שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים