עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

2. Started by Ymac,

שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LOKS,

עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

7. Started by AVI.S.T,

מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by naorca,

היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף

9. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב בסביבות ה 600 +-

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי בעיקר לצורך משחקים (יריץ את הכי חדשים), סרטי FULLHD (שלא יקרטעו כמו עם הכרטיס הנוכחי ) אפשר לחרוג אם זה באמת משתלם, אשמח להמלצות עכשיו לפני שאתם מציעים רק רציתי להבהיר שיש לי מעבד I7 870 ו4 ג'יגה ראם. במידה וזה לא מספיק כדי להריץ את המשחקים החדשים אז בבקשה תיידעו אותי תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Guy950,

היי, כרגע על הכרטיס הנוכחי שלי אני מריץ שני מסכים 1920x1080 ונפלה בחיקי הזדמנות להביא מסך 4K (מחכה לתשובה בנוגע לדגם המסך) וחשבתי להחליף אותו באחד המסכים הנוכחיים שלי ולהפוך אותו למסך הראשי. העניין הוא שאני די מבין שבמשחקים הכרטיס לא יצליח להתמודד עם מסך 4K כמו שהוא מסתדר עם המסך הנוכחי, אז השאלה היא מה לעשות? האם יהיה עדיף לקנות כרטיס נוסף ביד 2, שזה יהיה בסביבות ה900-1000 ש"ח, ולהקים מערך SLI או שאיכשהו אני אמור להצליח למכור את הכרטיס שלי ולהוסיף כסף ולהשתדרג ל970? בפועל זה פחות סביר שאצליח למכור בקרוב את הכרטיס שלי, ראיתי כמה הצעות בטריידזון וביד 2 שמחכות שם כבר זמן מה. בנוסף, אני יודע שהספק שלי יכול להחזיק שני כרטיסים אבל זה פשוט ישחק אותו יותר מהר. אז השאלה היא עד כמ…

12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסביבות ה-500 שקל. ההצעות הכי טובות היו ge-force 4 mx-400 וmx-440. אני מקבל אותם בזול מחבר ואין לו את הmx-420. אני צריך שהכרטיס יעבוד עם directx 8.1. שמעתי שהmx-440 לא תומך בזה אז אם זה נכון הוא לא אופציה. (תענו לי על זה) אולי יש כרטיסים אחרים טובים שעובדים עם הדירקט איקס. תנו לי הצעות ביותר מ-500 שקל ואני אברר איתו אם יש לו וכמה זה יעלה לי. תשלחו תגובות ומהר! תודה רבה, אסף.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by מר שאלה 2007,

משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pergola,

שימוש - להפעיל את המשחף World of Warcraft ברזולוציה 1920x1200 ושיעבוד חלק. המשחק הוא בן כ 10 שנים ככה שאני מאמין שאני לא אצטרך להשקיע יותר מידי. כמו כן. אם יש אפשרות להשקיע פחות כסף ולקבל אותה תוצאה אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by adizarko,

מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BUNG,

הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rrafi,

יש לי חבר שמתווכח איתי ואומר לי ש - Radeon 9600xt יותר טוב מ - Radeon 9800..! עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר טוב באמת..!!! אתם יכולים להגיד לי לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב..!!??.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MasterDK,

צהוריים טובים, להלן המפרט הנוכחי שלי Intel Core i3 4130 3.4Ghz Intel Original Cooling Gigabyte GA-H81M-HD3 Hynix 8GB DDR3 1600 Samsung SSD840 Western Digital HDD 1TB Seasonic S12II-380 380W אני מעניין להוסיף למפרט הזה כרטיס Nvidia GeFroce GTX 750. ב SPEC שלו כתוב שצריך מינימום 300, אבל ראיתי יצרנית (לזכרוני gigabyte) שטוענים שצריך מינימום 400. אשמח לדעת האם הספק הנ"ל יחזיק את המערכת + הכרטיס וכמו כן, אשמח לקבל המלצה ליצרן ספציפי מבין הבאים: MSI http://ksp.co.il/?uin=22276 Gigabyte http://ksp.co.il/?uin=22250 EVGA http://ksp.co.il/?uin=22415 Palit http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PGTX75SO1GD5 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת כמה עולה ATI Radeon 9800 PRO 256

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כרטיס מסך בתקציב עד 1300 ש"ח חיבור AGP צריך המלצות בדחיפות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.