עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rule The Pc,

אהלן, כבר כמה משחקים (האחרון בהם הוא פיפא 07) שאני לא מצליח להתקין וזה אומר שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי בוודאות כי התקנתי כבר המון משחקים שחייבים DIRECTX. מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להסיר DIRECTX לגמרי בשביל להתקין אותו מחדש? ניסיתי להתקין אותו מחדש כמה פעמים אבל על אחד קיים אולי יעזור שאני אמחוק אותו לגמרי ואתקין שוב?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by Swed,

תשמעו יש לי פלזמה LG HDR. ביום שקניתי תכרטיס מסך 9800GTX שאלתי מזה הדבר הזה SPDIF! אמרו לי ברגע שתצטרך לחבר את המחשב לטלויזיה אתה תצטרך לחבר את הכבל הזה מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס מסך ידע להעביר סאונד לטלויזיה דרך HDMI. עכשיו אני יודע איפה לחבר בכרטיס לא יודע לאן לחבר בלוח אם... זה מתפצל ל2 על אחד רשום SPDIF ועל השני Ground איך לחבר ולאן לחבר אני לא יודע אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר... וברגע שאני משתמש במתאם DVI לHDMI האיכות תרד ברמה גבוהה ? תודה חן !

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by overload,

מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  7. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. האתר INQ מדווח שהגרסא שתהיה" DX10" לויסטה ,תצא גם לווידנוס XP ותקרא DX 9L. זה יגרום למשחקים שעובדים ב DX10 לעבוד בווינדוס .XP למשל המשחק שעתיד לבוא שיתמוך בDX10 קרייסיס, יתמך גם ב DX 9L על ווינדוס XP. כנראה, מתי שויסטה יצא עם הDX10 ,מייקרוסופט יוציאו את העידכון מ DX9C ל DX9L ויש סיבה למסיבה מקור: http://theinquirer.net/default.aspx?article=35110

• 74 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. Started by RoyShefy,

אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by massinvallus,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?

12. הכרטיס הזה שווה 640 שקל?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gjook,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2512321&CatId=1560 7900gt ב200\240 דולר... (אגב מישהו יכול להסביר לי מה זאת ההנחה הזאת שכתוב "Less Rebate:" ?...) איך הכרטיס?ואיך המחיר...?...נראה לי פשוט שזה נמוך מידי משהו שם מוזר...

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by Loui1410,

היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים? אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם): cl-gd5440-j-qc-b http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי יש לי התלבטות לגביי לוח G31 או P43 בחיבור שלPCI E , האם בכרטיס הספציפי הזה יש תמיכה מלאה בחיבור המהיר של PCI E -2 אני אקבל יותר ביצועים מאשר כרטיס עם חיבור PCI E -1 ? רוני

17. Started by Radical Dreamer,

הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by fransis,

היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.

19. Started by doron_1,

שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine

20. שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…

21. אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  22. בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by Rrafi,

ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.