כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אין לי בטלוויזיה חיבור DVI אלה רק VGA. במידה ואני רוצה לראות סרטים בHD ולא להשקיע עכשיו כ-100 שקלים בכבל HDMI ומתאם DVI-HDMI האיכותי תיהיה עדיין איכות טובה? יהיה הבדל גדול? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מצב שאני יכול לחבר אחד מאלה לטלויזיה שאין לה כניסת DVI VGA או DVO. יש איזה ממיר מפצל משהו????
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/videocard_image_quality_shootout?page=0%2C0
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קורץ לי לרכוש את הvidock 4 plus ורציתי לשמוע את דעתכם לפני. יש לי dell vostro 3560 מעבד i5 2.50GHz זיכרון 4g המשחקים שאני מעוניין להריץ הם בעיקר סימולטורים euro truck simulator 2, arma3, assetto corsa, dcs http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock האם הספק כוח המצורף מתאים לשימוש בארץ או שאני יצטרך ממיר מתח? בנוסף אני צריך המלצה על כרטיס מסך מתאים עד 1000ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ליקנות מסך 17" LCD, עם 8MS ויציאת DVI. חיפשתי מסך של VIEWSONIC, ומצאתי את המסך הזה שכיביכול עומד בדרישות שלי: ViewSonic 17 LCD VA712S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 אבל שחיפשתי את המסך הזה באתר החברה לא מצאתי אותו.. חוץ מזה אם לוחצים 'לפרטים נוספים' באתר של לוגיק, מקבלים מידע שהמסך הוא 12ms ולא 8 כמו שכתוב. אבל מה שהכי מפריע לי זה שלא הצלחתי לימצוא את הדגם המדוייק הזה באתר של viewsonic , מישהו יכול לתת לי לינק למקור אמין שאני יכול להיות בטוח שזה מסך עם 8ms + DVI ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך CRT 17 במחיר בסביבות 1000+-. לפני הנתונים המסך הנ"ל יותר טוב מה LG F700P וגם מצאתי אותו ביותר זול: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=219 אז רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב בזמן הקרוב, ויש לי התלבטות קטנה בעניין המסך... אני מוכן להשקיע במסך עד 1400 שקל, ואני רוצה 17 אינץ' שטוח...שמעתי שה-LG לא הכי טובים, ושאלתי כמה אנשים לגבי ה-viewsonic p70f, שנראה לי מסך טוב והמחיר שלו מתאים לי לתקציב זה המסך: http://www.viewsonic.com/products/crt_p70f.htm השאלה אם מישהו יכול שניסה אותו או משתמש בו יכול לאשר לי שהוא אכן מסך טוב? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-