כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חברה, עזרה, כבר חודש אני מחפש כרטיס מסך חדש במחיר ממוצע. החלטתי ללכת על ה RADEON 8500 LE של GIGABYE. אבל בדיוק לפני שבצעתי את ההזמנה תפסתי בזווית העיין GEFORCE 4 4200 של MSI, ב 40 שקל יותר מה RADEON. מה אתם אומרים כדאי לקנות? אני די פוחד לקנות את ה RADEON לאחר כל הבעיות בתצוגה שיש לאנשים פה בפורום.... אך מצד שני...קשה לה להתעלם מדבריו של ג'ון קארמאק...
-
- 38 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2223 או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1412 ? התקציב הוא כאמור בסביבות 700 ש"ח. אני גם יודע בערך אבל גם מהם דרישות הספק המינימליות לכאלו כרטיסים? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך בודקים את כמות הפיקסלים במסך LCD חדש לפני הדלקתו ואחרי הדלקתו? מה אני אמור לראות? איך אני אמור לזהות אותם? בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים. הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ?? הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........ איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'?? התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח.. ומומלץ הרבה שנים אחריות ! תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הכרטיס מסך (הקבלים הלכו) GF4MX440SE אני ממליץ לו לקנות את הRADEON 9550 מצאתי רק 2 גרסאות 128BIT: PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 501nis PowerColor Radeon 9550 128 Bit 256 Mb DDR Video Card- 550nis ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עוד כרטיסי 9550 של 128ביט? מצאתי רק גרסאות SE ו64ביט 2. האם כדאי להמליץ על כרטיס אחר? 3. האם אפשר למצוא את הכרטיסים במחיר זול יותר? 4. שווה להשקיע עוד 50 ש"ח ולקנות את ה256?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל אין לי תקציב לlcd . מה ההשלכות (לגבי משחקים) בקניית מסך שפורפרת?
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
Download Link & Release Notes https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-