עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoyShefy,

האם שווה לקנות 4800SE ב800 שקל??? פה: http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=86046&fid=6926&pid=17612 הכרטיס של חברת LEADTEK...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by giloman,

האם זה שווה ? וזה יד שניה

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by INFERNO,

ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מוקדש לכל מי ששם את ה-1080 שלו ביד שתיים. אנוידיה טמנה לכם מלכודת ונפלתם בה. חזק. המצחיק הוא שגם הטייטן איקס ככל הנראה לא יהיה המילה האחרונה מ-PASCAL. עם 3584 ליבות קודה יש מקום לעוד 256 לפי התכנון של GP100. אז אל תתפלאו אם חודשיים שלוש אחרי הטייטן החדש פתאום יוצא עוד כרטיס במחיר היסטרי. אני לא אתפלא גם אם מי שמוכר עכשיו את ה-1080 שלו ימהר למכור את ה-TITAN X שקנה לאחר מכן :-D אני רק יכול לקוות ש-AMD תצא עם כרטיסי ה-VEGA שלה ותגרום ל-NVIDIA להזיע קצת ותפקח את עינייהם של הצרכנים.

• 105 תגובות
    • 16k צפיות
  6. Started by EAD,

כמו זאת http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4621#ov דעתכם? אם קונים, מה עדיף, לשלם עוד 2000 שקל עבור TITAN או שמה ה 780 ועוד בגרסה הזאת, שהוא תאכלס TITAN קצת מוחלש, אבל מכיל פה קירור מדהים והמון OC ואפילו אפשר עוד לעשות לו קצת ועולה "רק" 3+ לעומת 5+ שעולה ה TITAN ?? הכוונה היא להרצת משחקים ב 1920 על 1200 בלבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי עדיין אופציה להחליף המחשב עדיין לא הגיע המחשב שהזמנתי מכיל את הכרטיס הבא: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 יש לי עוד אופציה להחליף לכרטיס הבא: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT יש הבדל רציני בין הכרטיסים האלה? ההבדל הוא סה"כ 250 שקל שאני יכול לעמוד בהם אשמח לקבל תשובה, שתבהיר לי קצת את העיניינים פה תודה מראש דניאל,

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by rockstarr,
    • 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by ranrubin1,

http://www.tms.co.il/search/?q=GTX780 http://www.tms.co.il/search/?q=GTX770

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לאחר שלא הביאו לי תדגם הזה- TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הם הציעו לי את הדגם שרשום למעלה.. האם שווה לי לקחת אותו?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by ccc,

שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by crazy_wow,

האם אפשר להפעיל את ה-(TNT2 (model 64 בחריץ AGP שפועל במהירות של לפחות x4 ? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by omri_ro,

ההתלבטות: ג'יפה 4 MX440 או ג'יפה 2 TI

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Morfium,

לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

18. Started by itaysk,

מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zoloboy,

אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by גיימרית,

ניתן להשיג לוחות אם שתומכים בארץ? ואיזה הספק צריך להיות לספק כדי שלא יחזיר את נשמתו לבורא?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  21. היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Fire_Trooper,

ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?

23. Started by COLIO,

שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Croovit,

טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.