כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Asus, msi, gigabyte? יכול לבחור רק מהחברות הללו. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי לי בכרטיס הנ"ל.... הנה כמה תמונות...(צולמו בN73) אני חייב לציין שהאריזה די מרשימה וגדולה. מה שקיבלתי עם הכרטיס זה מתאם DVI לVGA (שניים), מפצל מולקס, חוברות למיניהם ודיסק דרייברים. התקנתי את הכרטיס כרגיל אך משום מה הדיסק של הדרייברים (שסופק באריזה) לא עבד, יש מצב גדול שזה בגלל הצורב שלי (בסוף הורדתי דרייברים מנוידיה). חיברתי את הכרטיס לספק והתחלתי להריץ כל מיני בדיקות... להלן תוצאות סטוק: 3DMARK05>>5613 3DMARK06>>2920 התדרים שהכרטיס מגיע איתם זה 560 לליבה ו700 לזיכרונות...(טמפ' מנוחה של 35+-..טמפ' מאמץ 52+-).. בOC פשוט הצלחתי להגיע ל612 לליבה ו746 לזיכרונות..(טמפ' מנוחה לא השתנתה..טמפ' מאמץ עלתה לאיזור ה55+-)... אני חייב לציין שהקירור ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה HD4870 וההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ויתארחו אצל חברים בניו ג'רזי. האם כדאי לדעתכם להזמין את הכרטיס מ Newegg (או אתר אחר אם למישהו יש המלצות..). המחיר הזול ביותר של הכרטיס באתר הוא 295$ ככה שאחרי מיסים זה יוצא פחות או יותר 1050 שקל. 350 שקל פחות מהמחיר בארץ. כמובן שלא תהיה לי אחריות. למישהו יש נסיון עם קניית חומרה בחו"ל ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מי מכיר כרטיס מסך ל PCI כולל תלת מימד טוב 100-200 שקל דגם ומפרט בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד I5 - 4590 ספק כח : thermaltake tr2 500wזיכרון 8G 1033 כרטיס מסך : gtx 750 {לא TI} ssd : evo 840 120G hdd : wd 1T green אני עובד באופן קבוע על טלויזיה 40" 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים מכל הסוגים בעיקר אך בעיקר The Witcher® 3: Wild Hunt מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח {עד 1100 עם חריגה} על מנת להפעיל משחקים על הגדרות בינוניות לפחות באופן חלק
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה: שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו. עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p? נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בכמה ה6950 חזק מ5850 ......ואם אני יעשה OCל5850 הוא יכול להגיע עליו? כי הבנתי ש5850 הוא אוברקלוק מעולה! קיצר ואם במשחקים מורגש הבדל בינהם הוא ששניהם מריצים הכול היום על הכי גבוה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-