עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by latismu,

היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ipad,

אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Revertigo,

שלום, הלך לי לאחרונה ATI 5670 (שנשלח לחנות במסגרת האחריות), ובינתיים החלפתי אותו ב gainward 9500gt שהיה לי ספייר בבית בהתחלה הכרטיס התעדכן עם הוינדוס אוטומטית ולאחר ריסטארט, ברגע שעלה הוינדוס נהיה מסך שחור ולפעמים היו פלאשים כאלה של הוינדוס (כלומר פלאשים של תצוגה תקינה, רוב הזמן מסך שחור). הצלחתי למחוק את הדרייברים האלה ולהתקין דרייברים מהאתר של נוידיה (266.58) והבעיה נשארה. ניסיתי במקום להתקין דרייברים יותר ישנים (258.96) ואז התחילה בעיה אחרת - בהתקנה הוא טוען שקיימים דרייברים אז הוא לא מתקין, ובעדכון אוטומטי של וינדוס העדכון נכשל כל פעם. יש לציין שלאורך רוב הדרך עבדתי גם עם driver sweeper וכרגע אין בו או ב control panel אף דרייברים במחשב (לא ati ולא nvidia)... איך אני ע…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום! אני מחפש כרטיס מסך חזק לגיימינג, שיתאים למפרט שכבר יש לי וינצל 100% מהכרטיס מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz זכרון: 4 ג'יגה DDR2 400 MHz לוח אם: Gigabyte: GA-G41M-ES2L ספק כוח: AC 230V רוכש את הכרטיס בKSP אז אשמח אם תתנו לי לינק לכרטיס שמצאתם שם באתר. עריכה: אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=matam&uin=23344 יתאים לי למחשב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב רציתי לשתף אתכם בדבר מפחיד שקרה לי היום בבוקר.. אתמול במקרה מצאתי סרטון ב-youtube שמראה כיצד לבטל את המגבלה של המתחים, מהירות הליבה והזכרונות באפטרברנר. בטוח שרובכם מכירים אבל אני פשוט חשבתי שהכרטיס שלי מוגבל בגלל קירור הסטוק. פעלתי כמו במדריך וניגשתי לביצוע OC כשהמטרה לעלות מעבר לערכי הOC שהגעתי אליהם מתח: 1174 ליבה:1125 זכרונות:1575. ניסיתי לעלות ישר לליבה:1200 זכרונות:1600..ראיתי פתאום שיש מין קפיצות וריצודים אז הסקתי שצריך עוד מתח. מאותו רגע הקפיצות והריצודים לא הפסיקו גם אחרי שלחצתי RESET . גם אחרי שחזרתי שוב לOC שהגעתי אליו זה המשיך לקפוץ והייתי בטוח שחשמלתי יותר מדי את הכרטיס. רק אחרי שהסרתי את האפטרברנר ואתחלתי את המחשב הבעיה הסתדרה . היה מלחיץ העניי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KKK,

היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gogi,

טוב לאחר שהכרטיס מסך כנראה שבק חיים אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה עם חיבור HD כדי שאוכל להריץ עליו סרטי HD כמו כן אני משחק בעיקר בפרו אבולושיין על LCD 37 אינטש התקציב הוא עד 500 (אשמח בפחות) הספק שלי הוא HEC 400WATT חשבתי על ה9600GT או הHD4770 (אם שווה את ההפרש של ה100 ש"ח)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yfital,

שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ma4351,

Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 או זה BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCI-E http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2583 מה יותר טוב? ע"פ הבנתי שניהם 216 שיידרים ושניהם עם אוברקלוק, השאלה אצל מי האוברקלוק יותר גבוה ואיזו חברה יותר אמינה וטובה..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Barel1,

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by T-Flash,

הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Double-U,

שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.

24. Started by omerz90,

אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקחת HD4890 או GTX 275, ועכשיו אני פונה פה כדי שתעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by barakhil,

היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים