עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jules Winnfield,

יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?

2. Started by kip,

ישנו הבדל של כ 15 מעלות בקריאות בין שתי התוכנות לגבי טמפ' כרטיס המסך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SyndromE,

חברת Mirillis הפולנית עובדת כבר זמן מה על נגן איכותי עם יכולות שלא נופלות מנגנים מוכרים בשוק. היום שוחררה גרסא 1.1 של הגרסא החינמית Splash Lite, המשתמשת בקודקים מובנים לפענוח MPEG-2, AVC/H.264 ו-VC-1 הגרסא החינמית תומכת בהאצת חומרה (ל-H.264 בלבד), כתוביות, אופטימיזציות לריבוי ליבות CPU, כרטיסי טלויזיה, power management לנידים, כיווני Lipsync , ממשק נוח ופשוט למשתמש, בנוסף ל-2 פיצ'רים של מנוע ה-Picture² שלהם, Deinterlacing והמרה מ- 1080i ל-1080p, ללא כל תלות ביכולות\תמיכת כרטיס המסך עצמו - המנוע משתמש ב-CPU וב-GPU יחדיו ע"מ להגיע לתוצאות מרשימות. בדקתי את התוכנה והיא עובדת יפה מאוד, רוב קבצי ה-MKV שלי פוענחו עם האצת חומרה, למעט כמה בפרופילים גבוהים (L5.1) בשילוב referenc…

• 47 תגובות
    • 7.3k צפיות
  4. שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by yoel12,

שלום לאחרונה גיליתי שיש באפשרותי להפעיל את תוכנית step up של EVGA יש ברשותי את הGTX 980 ACX 2.0 אך מחיר המשלוח לא שפוי כ174 אירו האם יש אפשרות לקבל את המשלוח בבטחה במחיר הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לא מזמן שיחררה NVIDIA את הדרייבר הראשון שלה אשר כולל את האופציה של הפעלת תלת מימד בזמן אמת במשחקים, מה שעד עכשיו היה אפשרי דרך תוכנות צדדיות ועבד בצורה חלקית ולוקה בחסר. אפקט התלת מימד חל באופן כמעט כולל על כל משחקי תלת המימד שקיימים היום, גם אם אינם מופיעים ברשימת המשחקים הנתמכים. אז מה צריך בשביל להשתמש בטכנולוגייה הזאת? 1 - מערכת הפעלה וינדוס ויסטה או וינדוס 7. 2 - כרטיס מסך GeForce 8800GT ומעלה. 3 - משקפי תלת מימד תואמים. 4 - הדרייבר האחרון של NVIDIA, אודותיו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388753.0 אין לי משקפי תלת מימד, מאיפה אני יכול להשיג? 1 - פשוט מאוד, אפשר לקנות משקפי תלת מימד בלא מעט חנויות ובEBAY 2 - אפשר להכין משקפי תלת מימד: …

• 79 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by joe2010,

Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by ice2k,

שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by Elrond,

טוב, ATI יצא, Nvidia מששקשקים ויורידו מחירים, אז אני רוצה לקנות כבר. הגעתי לצימצום של 3 אפשרויות: 1. MSI - Geforce 4 4200Ti - 128MB. 2. SUMA - Gefoce 4 4200Ti - 128MB. 3. ATI R300 - פרטים לא ידועים עדיין. MSI הוא הזול ביותר, SUMA מגיע עם קירור לזיכרונות אבל יקר יותר, ל-2 האפשרויות הראשונות יש VIVO (וידיאו IN/OUT). ל ATI יש תמיכה באפשרויות יותר מתקדמות אבל זה ATI (עבר לא מזהיר אצלי). אז [glow=red, 2, 300]מה לעזעזל כדאי לעשות[/glow]. או האם כדאי לסבול עוד חודשיים ולחכות לNV30?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן. איזה מבין שניהם טוב יותר בתור כרטיס בודד ולשם בניית מערך SLI עתידי? והאם שווה להשקיע את ה260 ש"ח הפרש לטובת ה SSC? כמו כן אם יש לדעתכם כרטיס 260GTX עד 1600 ש"ח שהוא טוב יותר אתם מוזמנים להמליץ. GeForce GTX 260 Core 216 Superclocked - 55nm http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=896-P3-1257-AR&family=GeForce%20GTX%20200%20Series%20Family או GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=896-P3-1258-AR&family=GeForce%20GTX%20200%20Series%20Family המפרט הוא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB‎ ‏‏GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‎ G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 Enermax -…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by rivking,

יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!

12. לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 7omaHawk,

לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש קטר לקבצי מפג2, מישהוא מכיר? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by Ghtm,

אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לחומרה היקפית אבל רציתי לדעת, האם קיים כבל הממיר בין SVIDEO לDVI או בין SVIDEO לVGA? אם כן, איפה ניתן לרכוש אחד?

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by superblader,

ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sAXIn,

ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Impreza,

יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by Titan777,

איך זה יכול להיות? ומה עושים? ???

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by Vortex,

excuse me for writing in English, my Hebrew doesn't seem to work. Well, I got the mentioned graphic adapter, how can I check its temperature? I'm planning an O/C. thx

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.