כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי מישהו יכול להסביר לי מה קרה לאתר של ATI הם לא מעדכנים יותר את הדריברים באתר? הדריבר האחרון באתר שלהם הוא 6166 שבאתר RAGE3D אפשר להשיג את 6200 בגירסאת FINAL למי שרוצה את הדריברים Winxp\2000 Ati 6200 Win9x Ati 6200 Control panel הדריברים הם לכל הRADEONS
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ונאבד לי הכבל של המתח של הכרטיס מסך שיוצא ישר ללוח איפה אני יכול להשיג בתודה מראש אבי
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הiiyama v.m pro 454 המזדקן שלי במסך lcd 17" התקציב הוא 1800שקל אבל אני יכול להוסיף עוד 100-200 שקל עם זה באמת ישנה השימושים הם צפייה בסרטים , קצת משחקים וקריאה מאתרים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ללא מאורר עבור 2 מסכי U2312HM בתקציב 400-500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך כרטיס מסך PCI-E שיעזור לי לערוך/לקודד סרטים מDV לDVD (בייתיים לא בכמות היסטרית) שיפעיל משחקים כמו PES ופיפא בצורה טובה שתהיה לו יציאת DVI + VGA או שיגיע עם ממיר לVGA ושיהיה נחמד, ספונטני, קריר, ויצרוך חשמל נורמלי. אני מניח שעד 600 ש"ח. המחשב שאליו הוא יצטרף מכיל: מארז של HEC ספק איכותי 400W (לא זוכר את השם אבל יש לו אחד) אינטל 6700 לוח גיגה ביט GA-965G-DS4 2X1GB של טווינמוס דיסקים קשיחים: IDE SEAGATE 160 GB SATAII WD 250 GB וחדש חדש SATAII WD 500 GB הIDE הולך לצאת לפנסיה בקרוב. צורב SATA של LG המסך שלי הוא 19" של SAMSUNG 959NF מסוג CRT - לא הולך להתחלף בקרוב... עד עכשיו השתמשתי בONBOARD של אינטל. יש לי הצעות של noacomp: כרטיס מסך כולל קירור מיוחד ובגירס…
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס? האם שווה קניה? יש לי כרגע אסוס gf4 64 m ddr? והשאלה הנוספת האם זה מתאים למחשב כמו שלי הנה הפירוט:פנטיום 4 1.4 גיגה בייט,256 rdram ,כרטיס מסך כבר רשום למעלה דיסק קשיח 60+40 gb ,לוח אם גריבלדי של אינטל 850 וזה בעצם הדברים החשובים לא? היתר זה רגיל אתם יודעים לא ממש חשוב בתודה גל
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, עברתי בבאג מחשבים לא מזמן והם הראו לי כרטיס מסך של XFX מדגם 7300GS עם 512 זיכרון DDR2 ב 606 שקל (!!) מישהו קרא על הכרטיס הזה? המוכר בעצמו בחנות אמר לי שזה מחיר קצת מחשיד... שווה?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון (ומשמח מאוד!): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096 1700 ש"ח לגרסא המקוצצת, ירידה של 300 שקלים! בקיצור, עכשיו כשההפרש עומד על 500 שקלים בין המקוצץ לרגיל השאלה המתבקשת עולה: אני מתכנן לקנות בחצי שנה הקרובה מסך ברזולוציה של 1680x1050. זו לא רזולוציה קיצונית אבל מי יודע מה יהיה עם משחקי הדור הבא. אני יכול להרשות לעצמי את הגרסא המלאה אבל אלו 500 שקלים שיכולים בקלות להחסך. מה אתם הייתם עושים? (שוב, אין תשובה חד משמעית לשאלה הזו כי אין מידע בנוגע למשחקי הדור הבא - ככה שזו רק דעתכם שמשנה). תודה מראש (וח"ח לנועה על המחירים הכלכך תחרותיים)
-
- 239 תגובות
- 21k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא משתמש הרבה בתוכנות גרפיות כמו photoshop אז הוא צריך יכולות 2D טובות. התקציב נע בין 500 ל 600 ש"ח (הוא לא משחק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3464 עשיתי שינוי ל-BIOS ככה שיפתחו לי ה- SHADERS הנוספים, העדכון עבר בהצלחה פתחתי את ה- AMD Overdrive וכיוונתי ל- 880 1375 ו- 20% ב-POWER CONTROL (כמו הנתונים של ה- HD6970) לבדיקת עומסים הרצתי את ה- FunMark בעומס מירבי, הכרטיס מסך בשיא הגיע ל- 100 מעלות, אבל בלי שום בעיה או קריסה או מסך שחור, אבל לעומת זאת אני משחק ב- COD MW2 ואחרי 10-15 דקות אני מקבל מסך שחור. מישהו יודע להסביר למה במשחק שהכרטיס מתחמם פחות (בסביבות 80 מעלות) הוא קורס ובבדיקת מאמץ שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות הוא לא קורס? ד"א אם אני מוריד את הנתונים ל-850 ו-1325 ומשאיר 20% זה לא קורס אודה להסברים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה שני לינקים, את אחד מהכרטיסים האלה אני יקנה, הם עולים לי אותו מחיר בדיוק אבל רציתי לדעת מי יותר טוב. הרוב אמרול י שה-9100 של Sapphire יותר טוב אבל רציתי דיעה אחרונה לפני שאני קונה. הנה שני לינקים של פירוט על הכרטיסים ושמות הכרטיסים: Gigabyte ATI Radeon 9000 Pro II 128 MB: http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000pro.htm SAPPHIRE ATI Radeon 9100 128 MB: http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp תודה רבה, אני ממש צריך את התגובות שלכם דחוף, ואני סומך עליכם כי בנושא הקודם שלי עזרתם מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל5770. התקציב שלי הוא 800 שקל. הספק כוח הוא ליברטי 500 ואט מעבד 6400 וזיכרון 2 גיגה(בקרוב 4). לדעתכם יתאים ה5770? או שכדאי אחד אחר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-