עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SeaMonster,

מחשב של חבר, המפרט הוא: AMD 4600x2 2.4Ghz 2GB Ram כרטיס מסך On board HD4200 ספק כוח גנרי 350W מסך 22" , 1680X1050 הוא מעוניין בכרטיס חיצוני עד ה 800 ש"ח למשחקים. הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא כמובן ה 460GTX 768mb, אבל יש פה 2 בעיות: - הוא הייה חייב להחליף את הספק, יש משהו מומלץ עם יחס עלות/תועלת גבוהה? - הלוח אם בעל ציפסט 740 של AMD , תושבת AM2+ שלפי זיכרוני לא תומכת במעבדי AM3, עד כמה המעבד הנוכחי הולך להגביל אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DoBeR_MaN,

שאלה אחת מי יותר ט ו ב !!!!! ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Menymen,

אז ככה, יש לי GTS250 ו HD4850 אני יכול להחליף את הGTS250 בGTS450, ואז לקחת את ה GTS450 בHD4850. HD4850 אצלי, GTS250 במחשב אחר שיש בבית. השאלה אם זה שווה? ראיתי שה450 הוא עם 128bit לעומת השניים האחרים שהם 256bit. נוסף על כך, יש לי ספר 430W של טרמלטייק. הוא כרגע מספיק בשביל ה HD4850. השאלה האם הוא גם יספיק ל 450. המשחקים ששאני משחק בהם בד"כ הם בסגנון Crysis COD Pro Dragon Age ודומיהם. מעבד: Q6600 זכרון : 4G 1033 KHX לוח : P35-DS4 GIGABYTE מה עושים?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת) שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי). לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי. חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד. אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400. קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות: 1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. איזה כרטיס מסך כדאי לבחור לאדם שמבקש להריץ (כרגע!) 3 מסכי מחשב בו זמנית, כאשר אלה ישמשו למעקב אחרי מניות (הבחור "סטוקר")? אני מניח שהתשובה תהיה פתרון כלשהו של AMD - שהרי אלה תומכים ב EYFINITY. אבל - איזה מהם? יתרה מכך, הבחור חוזה שיתכן (זאת היא אופציה בלבד) שיעבור לקונפיגרציה גדולה יותר, ויוסיף עוד מסך (או אפילו עוד 3?) למערך. אבל לא בשלב הזה! אם כן - אשמח לשמוע את המלצתכם! וזכרו - לא מדובר בגיימר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by spiidx117,

אהלן, הזמנתי השבוע טלויזיה והבנתי שכדי לעביר סאונד מהכרטיס מסך לטלויזיה אני צריך לחבר כבל SPDIF מהכרטיס ללוח אם. איפה החיבור אמור להכנס בלוח אם? תודה מראש. כרטיס מסך - GTX 260 לוח אם - P55A-UD3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי אז אני נסגרתי על הHD5770. בTMS יש את הגרסא הזאת (S5771GD5H) http://tms.co.il/product/7265 לעומת זאת, בKSP מציעים את הגרסא הזאת (11163-17-20G‎) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12334 שימו לב למבנה של המאוורר והקירור, הם שונים ואין לי מושג איך השוני הזה משפיע... מה עדיף? (בעקרון אני כרגע בכיוון של ההוא מTMS אבל אולי תחדשו לי משו ) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by firebug,

אהלן אני מחפש כרטיס חדש בגלל שהכרטיס שיש לי או יותר נכון שהיה לי (ati hd4850) כי הוא פשוט נשרף ולא פועל יותר ואני חייב כרטיס חדש בכללי יש לי רק כרטיס אחד בראש וזה זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 אבל ראיתי בנתוני של התחממות שהכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1995 מתחמם קצת פחות (הבדל של 6-8 מעלות) עכשיו השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה ולהוסיף עוד כסף או שזה לא קריטי והאם בכלל leadtek היא חברה טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Bean,

לטובת משחקים \ פוטושופ, מה עדיף? המפרט הוא : I7 2600 MSI P67 C45 G-Skill 8GB CL-9 המחיר אותו המחיר.. בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה.. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מבחינת מחיר הם זהים אז איזה כרטיס עדיף מבין השניים ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

יום ראשון אני קונה GTX570 אחרי שהעפתי את AMD RADEON 6970 מהמשוואה. יש שניים במחיר סבבה שאני מתלבט כי כזכור לי אחרי בלגאן, פעם NVIDIA חסמה אפשרות של יצרנים לבצע שינויים במפרט מלבד: - קירור - עיצוב - BUNDLE אז למעשה לפי דעתי אין שום הבדל בין כרטיסים מיצרנים שונים. אני עדיין צודק ? כרטיס 1 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2367 כרטיס2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by icecore,

שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by shoam,

אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by White_Eagle,

אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום, יש לי כרטיס מסך Radeon 4870 512MB בעיקרון הוא מריץ לי את כל המשחקים בצורה טובה, אבל לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. נכון לעכשיו אני מתלבט לגבי רכישה של כרטיס חדש. אני כמובן רוצה משהו שהוא טוב יותר מהכרטיס שלי, ולא יעלה יקר מדיי. ( אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקנות כרטיסים של AMD, רק NVIDIA ) מצאתי את הכרטיס הזה : Twintech nVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1024MB ב 740 שח. האם הוא מומלץ או שיש משהו +- באותה רמה במחיר זול יותר ... ?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Y O N I,

אני קונה מחשב ומתלבט לגבי 3 כרטיסי מסך זה המפרט שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= 1 כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce GT 430 1024MB GV-N430OC-1GL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6108&CatCode=529 2 כרטיס מסך Asus דגם GeForce GT430 1024MB (ENGT430/DI/1GD3(LP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6106&CatCode=529 3 Gigabyte דגם Radeon HD 5450 1024MB GV-R545SC-1GI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 מי הכי טוב? גם המחיר חשוב לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  25. היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים