עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בייגל טוסט,

http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RUONXHEV,

היי יש לי שאלה יש לי כרגע EVGA GTX 470@850/1800 אני רוצה להוסיף כרטיס פיזיקה ואני קראתי באיזה שהוא מקום שאים אני שם 250/260 אז בגלל שהכרטיסים האלה לא תומכים בDX11 אז לא היה אפשר להשתמש בDX11 למרות שהם משמשים רק לפיזיקה!!! זה לא ניראה לי נכון כלל אבל לפני שאני מבזבז 500 ש"ח אני רוצה להיות בטוח! תודה לעוזרים רום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ruve,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נהדר סרטים ומשחקים!!! אבל (תמיד יש אבל) עובר על המסך של הטלויזיה ריצוד מעצבן שנראה יותר בתמונה בהיריה ופחות בתמונה כהה. המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר וחיברתי כבל vivianco מסוג scart ובצד השני שלו s-video (דרך אגב במחשב הוא מוגדר כקומפוזיט ולא s-video ) השאלה שלי אם להחליף כבל בעל התנגדות גבוהה יותר ואם כן אז איזה???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי 8 יחידות 1080ti של ג'יגהבייט טורבו, הבנתי שבגלל שהקירור שלו שהוא blower הוא לא מספיק מקרר והוא יכול להישרף. מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ? **מדוכר על מערכת לכרייה של מטבעות דיגיטליים, זה אומר שהכרטיסים עובדים אחד ליד השני בעוצמה מקסימלית 24/7

5. Started by גד :),

GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום! מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים שבין 500 ל1000 שח. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים סדרות וכו', ברזולוציה של 1080p ומעלה (גם 4K בתקווה) מדי פעם, ממש מדי פעם, גם איזה מחשק מחשב, אבל לא מדובר על מחשק עם דרישות גבוהות מדי שיצא רק לפני יומיים. לרוב, דברים קצת יותר ישנים. למשל, לאחרונה ניסיתי את GTA5 שהיה אפשר להוריד בחינם, וזה פשוט לא זז בכרטיס שלי היום (שהוא מאד ישן כי שלי נדפק אז חבר פשוט הביא לי לבנתיים). אז הייתי רוצה שמחשק כזה לפחות יעבוד כמו שצריך גם אם לא בהגדרות הטובות ביותר. מעבר לזה, אני עורך תמונות (לייטרום ופוטושופ) ומעט מאד וידיאו. אני מבין שמה שמשפיע על עיבוד תמונה זה בעיקר זכרון הRAM של המחשב ופחות הכרטיס מסך, למרות שהוא יכול לעזור גם אם הו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lael,

כותרת....בעיקר למשחקים כרגיל תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jackass,

באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mishmish,

לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הלוח אם יחסית ישן והשאלה היא האם אני יכול לשים כרטיס מסך PCI-E 2.0 והאם שווה להשקיע בכרטיס מסך טוב? כי אולי ביגלל שהלוח אם איטי זה יעט גם את הכרטיס מסך. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dan4,

1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?

15. Started by Tal-T,

אוקיי ראיתי שמישהו פרסם שהוא עשה OC לכרטיס מסך שלו 9400GT 512MB של ZOTAC , הכרטיס היה ככה לפני הOC: תדר ליבה: 550 תדר שיידר: 1350 תדר זכרון: 400 ולי לעומת זאת, יש כרטיס 9500GT 512MB של Club3D שאמור להיות חזק מה9400 משמעותית והתדרים שלי הם: ליבה: 550 זיכרון: 400 שיידר: 1375 שזה בדיוק כמו של ה-9400GT , רק השיידר גבוהה ב-25 , הגיוני?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://tms.co.il/product/5176 מאוד משתלם! (זול מה3850 256mb)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dorratz,

תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש לשדרג את המערכת שלי עם כרטיס מסך לכמה השנים הבאות בעיקר לשימוש של משחקי מחשב אך במגבלות תקציב של 900 ש"ח כאשר הקנייה היא בחו"ל והעדיפות היא לחסוך. יש לי מעבד I5 עם 12 ג'יגה זיכרון וספק אנרמקס 500W. אני נורא מתבלט בין שני הדגמים הנ"ל. בחלק מן האתרים כתוב שה760 לוקח את ה7950 במיוחד ביכולות במשחקים אבל אחרים כותבים שה7950 חזק יותר. בtomshardware מעדיפים את 760 אך בהשוואה של gpuboss.com ה7950 מועדף (http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7950-Boost-vs-EVGA-GeForce-GTX-760). בעיקרון הבנתי שזה משנה מאוד מי החברה שמיצרת את הכרטיס ומכאן באות הדעות השונות לגבי מי מהם מועדף. אשמח לקצת עזרה בנושא ובעיקר המלצות, תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MosheDo,

יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה

23. קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by BladeRunnerSting,

שלום, אני מתכנן מפרט חדש לקראת קניה... רציתי לדעת מכיוון שה295 הוא בעצם שני מעבדי 260, אם לא שווה כבר לקנות שני 260 בSLI, מה שגם בטח יהיה יותר קר כי כל כרטיס "ינשום" ביותר קלות תו'אמת זה גם יוצא מעט זול יותר זה לא אמור לתת את אותם הביצועים בסופו של דבר?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים