כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חושב על שדרוג למחשב וחשבתי לקנות כרטיס מסך יד שניה ולעשות CF. המערכת שלי כרגע: i5-4670 Gigabyte H87-D3H Kingstone genesis 1600 8GB - 1 stick Gigabyte windforce 280X Enermax Naxn 750W לשאלות: 1. האם הספק מספיק חזק? 2. האם יהייה צוואר בקבוק כלשהו? 3. האם משתלם? (בערך 750 שקל לכרטיס כזה יד שניה עם אחרויות) 4. האם תיהייה בעיה אם אני אקנה כרטיס דומה של חברה אחרת? (אולי מהיריות השעון והזכרון יהיו שונות)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיוו של איזה חברה לקחתת את הכרטיסס?... לאיזה חברה יש קירור טובב תעזרו לי בבקשה .... ת' ......
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול, ענקית ייצור כרטיסים גראפים ATi הכריזה רשמית את הכרטיס החדש שלה, X1900GT. כזכור, הכרטיס אמור להתחרות ישירות עם 7900GT של NVIDIA שעד עכשיו לא היה לו מתחרה מצד ATi. למידע קודם. כל הנותונים חשובים של הכרטיס: ליבת R580 המיוצרת בליטוגרפיה של 90 ננומטר. 575MHZ לליבה ו 1200MHZ לזיכרונות. 256M של זיכרון GDDR3. 256BIT של רוחב פס לזיכרונות. 12 צינורות עיבוד. 36 מעבדי שיידרים. 8 מעבדים גיאומטריים (וורטקסים). נחכה עד שיגיע לארץ הקודש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים" עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!! F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500 אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות... יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש מש…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מוכן לדרג? ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSE נ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנל מאמזון והוא צריך להגיע לי השבוע בעה. רציתי לשמוע דעות מקצועיות עליו ביחס לדגמי ה1080ti האחרים מבחינת קירור וכו' נ.ב המפלצת הולכת להשתלב עם 8700k overclocked delided 5 ghz
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס האחרון, כנראה, בסדרת X800 יושק בקרוב תחת השם X800GT. 160 מליון טרנזיסטורים בליטוגרפיית 110 ננומטר ירכיבו ליבה מבוססת R430P, שתרוץ בתדר 392mhz ותכיל 8 צינורות עיבוד. הזכרונות ישתנו בין שתי גירסאות: 256mb GDDR3 או 128mb DDR, בשני המקרים הם ירוצו בתדר 700mhz תחת בקר 256-ביט. למקור: http://www.vr-zone.com/?i=2477&s=1 אישית אני לא מבין את הצעד הזה. כשסוף-סוף נדמה שהתחלף דור כרטיסים והגיע הזמן לייצר מפלצת fps חדשה, ATI מפתיעים עם כרטיס מוחלש שמזכיר כרטיסי עבר (X800SE, X700P) ועוד מדביקים לו שם של ג'יפורס :
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-