כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני שוקל לרכוש XFX GTS 250, אבל לא מודע כלל לביצועיו. האם כרטיס מסך זה "מספק"? רזלוציה של המסך היא 1920x1200 - ואני יודע שדורשת קצת יותר. המשחקים איתם כרטיס מסך זה יאלץ להתמודד: Need for Speed COD BFBC2 אין דרישה ל tesselation או לרמת פרטים מדהימה. השאלה היא אם הכרטיס הזה בכלל מיועד להתמודד עם משחקים. תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום, בבעלותי כרטיס: Sapphire Vapor-X HD 4870 1GB GDDR5, עם acellero twin turbo dual fan של AC. לאחרונה פתחתי את המחשב לניקיון שגרתי ושמתי לב שמספר גופי הקירור נפלו מכמה צ'יפים על הבורד. שאלתי היא עד כמה קריטיים גופי הקירור האלה והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? מעבר לכך כיצד מומלץ להדביק את גופי הקירור האלה חזרה? דבק דו צדדי רגיל? עושה רושם שככה זה היה מודבק מלכתחילה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין HD5770 של Asus לשל Sapphire ? אני חושב שאין אבל שימו לב שהם נראים שנוה בתמונה בלינקים !! http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8934 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12334
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף ? Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI ב900 ש"ח או Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 HDMI ב1030 ש"ל ההפרש ביצועים בינהם שווה את ה130 ש"ח או שה5850 מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה מקסימלית? ומה זה ה VAPOR X של ה5850 ? ואם יש לכם עוד הצעות אחרות לכרטיסים ב900-1000 שקל אשמח לראות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על שני כרטיסים. יש ברשותי מחשב HP נייח, בן שנתיים וחצי. המחשב הגיע עם כרטיס מסך GF 8600 GT של אנווידיאה. (512 MB) לאחר תיקון קבלתי במקומו את ה GF 9600 GS של אנווידיאה. (768 MB) רציתי לדעת מי מהם עדיף, על מנת לדעת האם השינוי היה לטובתי בסופו של דבר. תודה לעונים וחג פסח שמח! אלעד.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe מיועד לעריכת וידאו
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרטון כלשהוא ביוטוב המסך ניהיה שחור ופתאום ההודעה הזו מופיעה: System Information ------------------ Time of this report: 4/3/2011, 19:20:06 Machine name: EITAN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: EP35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3582MB RAM Page File: 1090MB used, 6072MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Par…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היום יש לי את ה HD 4850 מלפני פחות משלוש שנים. הבעיה איתו שהטמפ' מאוד גבוהה - 105 מעלות במנוחה, החנות שקניתי ממנה את המחשב טוענת שהאחריות לא מכסה מצב של חימום יתר כי ככל הנראה המאוור לא עובד טוב ואין על זה אחריות.. התקנתי לו מאורר נוסף על הכרטיס עצמו וזה לא עזר אפילו במעלה אחת ! איך שאני רואה את זה אין לי ביררה אלא לקנות כרטיס חדש, השאלה היא איזה ובכמה כסף מדובר ? מבחינת ביצועים הכרטיס שלי הספיק לי, אני מקצה 500 ש"ח גג.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מדי פעם מערכת הפורומים היא גם מקום חינוכי (או לפחות אני מקווה כך). האם אפשר לקבל הסבר למה זה בדיוק TESLA (של Nvidia)? וכמובן - ברמה פשטנית מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה לחבר.. מעבד E6600 ספק:http://cl.ly/5pFB אני יודע, ג'נרי אבל אין מה לעשות.. כרגע יש לו 9500GT והוא רוצה לשדרג.. GTS250\GTS450 יעבדו טוב עם הספק הזה?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-