כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???
-
- 13 תגובות
- 638 צפיות
-
-
באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, קניתי את ה- SAPPHIRE RADEON 9800 PRO מ-KSP ... כל התוכנות שאיתן בדקתי את הכרטיס אומרות לי שהוא 256 ביט.. אבל אני מזה סקפטי כי יש לי רק בעיות עם הכרטיס המחורבן הזה. לעניינינו - אני צריך את חוות דעתכם בנוגע לבעית MIP MAP שיש לי אם תסתכלו בתמונה תראו שהשטח (TERRAIN) שקרוב אלי הוא נהדר ואין בעיה איתו אבל השטח שקצת רחוק ממני (מסומן בריבוע שחור) הוא פשוט נורא אין בכלל MIPMAPPING עליו.. בהגדרות המשחק ה- AF מוגדר כ- 4 (הכי גבוהה) בדרייבר הוא APPLICATION PREFERENCED.. אבל גם כשניסיתי לשים אותו על X 16 QUALITY הדבר לא עזר.. מה אפשר לעשות ? בברכה, בן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך לדעת מה יותר טוב 9600XT או 9800SE האם יש ביניהם השוואות באתר כלשהו? האם אפשר לעשות ל9800SE אוברקלוק לפרו? האם יש כרטיס מסך יותר טוב ב-1000 שח ולא אגורה יותר?! האם ה-6600 יותר טוב מהצמד הזה? ומזה 6600Q? כל פיסת מידע תעזור תודה לעוזרים BOSE.
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לי לקנות: 1)סמסונג 710N תכונות: זמן תגובה: 12MS בהירות: 300 קונטרסט (ניגודיות):1:600 אין DVI http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=710N&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&aff=Zap אני משיג אותו בחנות ב1950 2)יונדאי Q17+ תכונות: זמן תגובה:12MS בהירות:350 קונטרסט: 1:500 יש DVI http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=4103 אני משיג אותו ב1760 (גם בחנות) ועוד דבר... מה זה בדיוק ניגודיות? אני צריך את המסך למשחקים (ואל תגידו לי CRT) ובבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב חדש המבוסס i5, ומתלבט בין שני כרטיסי מסך. האחד: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5065 השני: TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 512MB DDR3 PCIe http://www.skypc.co.il/sg_product~TT-GTS250-512D3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm שימושים: משחקים, סרטים ופוטושופ. קצת מכל אחד. אשמח לשמוע בסיכום הכללי איזה מהם עדיף ומשתלם, יתרונות, חסרונות וכדומה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בפרופיל. המחשב "קצת" התיישן וגמגומים ב- FIFA 15 כבר לא מקובלים עליי. לדעתי החלפת כרטיס מסך תעזור. מוכן לשים 500-1000 ש"ח. הצעות ?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
VOODOO 4 4500 AGP 32MB או: RIVA TNT 2 AGP 32MB
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב זאת הפעם השלישית שאני פותח כאן נושא לגבי הבעיה הזאת. בכל המשחקים שאני משחק יש מין קצוות מפוקסלים מוזרים שקצת קשה לראות אותם דרך תמונה, שזה כאילו המשחק רץ ללא AA. בCOD גם הצללים נראים מרובעים ולא חדים. המשחקים נראו יותר טוב בעבר לינק לנושא הקודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428501.msg3683634#msg3683634 שדרגתי לדרייבר 9.9 של קאטאליסט, פירמטתי את המשחק אפילו. אני באמת מתחיל לחשוב שזאת בעיה בכרטיס מצאתי לינק באינטרנט למישו שיש לו בעיה דומה כנראה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=117282&enterthread=y&STARTPAGE=1 אולי תבינו יותר טוב את הבעיה דרך הנושא שלו. אני כבר מיואש :'( :'( מדובר בכרטיס HD4890***
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק עם מחשב דיי טוב .... AMD 2500 ABIT AN7 512DDR ראדיון 9600 XT עם דרייברים חדשים 4.7 ה 4.9 החדשים לא עוזרים לי הגרוש הבעיה היא .. אני משחק על רזלוציה 1024...על HIGE ! ונגיד אני ניכנס למשחק בהתחלה הוא זז לי לאט מקרטע כזה אחרי זה זה משתפר וניהיה חלק יותר כשאני פותח דךתות לוקח לו איזה שניה זה לא חלק כזה ! רציתי לדעת במה הבעיה בזכרון בכרטיס ? עכשיו רציתי לדעת עוד משהו איך אני יכול לבדוק על כמה פריימיים הוא עובד לי ? ומה זה פילטריים שכולם אומרים לי ? תודה לעוזרים ! ככה אני רואה את המשחק -- התמונה לא באיכות משהו כי האיכות ירדה כשהעלתי ... http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632272217273281250-untitled.jpg רואים יפה לא ? ממש ממש האיכות ירדה בתמונה אבל...
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי HD7850 שקניתי יד2 לא מזמן ויש עליו עדיין אחריות אצל KSP. עכשיו אני רוצה לממש אחריות כי אני חושב שהכרטיס קצת בעייתי אז ארצה לנסות. האם הם יממשו? כי על הקבלה כתוב שם אחר ומאחורי הקבלה כתוב שרק הבעלים יוכל לממש אחריות.. האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני לוקח 7600GT עדיף 256 או 512? או שזה לא שווה ת'השקעה?
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות כרטיס טלויזיה, בינתיים התקציב שלי לא מוגדר כי אני עוד לא יודע מה התקציב המקובל לדברים כאלו.. כמה נקודות לציון.. 1. אני לא מבין בתחום. 2. יהיה לי hot. 3. אני רוצה את היכולת להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. 4. את ההמלצות שלכם לגבי כרטיס טלויזיה נא לכתוב עם כמה שיותר מהנקודות הבאות: מחיר, איכות, יכולות (עצירה, הקלטה, הקלטה וצפייה בערוץ שונה וכו') גודל קידוד (כמה זמן הקלטה בג'יגה או כמה זיכרון לשעת הקלטה) ואם יש עוד כל מיני נקודות מבט חשובות נא לכתוב.. 5. יהיה לי מחשב רגיל ולא נייד או משהו כזה. 6. כפי שאמרתי, אני לא מבין לכן יש לי שאלה - האם אני יכול לחבר את זה אחרי שאני ירכיב את המחשב או שזה משהו פנימי? ואחרי זה מחברים לממיר נכון? 7. והנה המפרט שלי נכון ל…
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס R9 290 למחשב חדש שאני קונה יש שתי גירסאות של הכרטיס שכרגע כמעט באותו מחיר ורציתי לדעת מה ההבל ביניהם ואיזה כדאי יותר לקחת למי מהם יש את הקירור הטוב יותר כי הבנתי שיש לכרטיס הזה בעיה קצת עם הקירור ובנוסף האם הספק FSP RAIDER 650W יספיק לשני סוגי הכרטיס 1 - http://www.tms.co.il/product/13260 2 - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC GDDR5 הראשון עולה 1900 והשני עולה 1990 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-