עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ExploiT,

שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ATI RADEON 9800 PRO איך הקרור שלו? המרכיב של הכרטיס הוא ATI ועכשיו אני רוצה לדעת איך הקרור כי אם זה חרא קרור אני קונה קריסטל אורב ומכריב עליו עם משחה טרמית סילבר 5 משהו BSET וגם מה כדאי לשים על הזכרונות שלו? חשבתי http://pch.co.il/docs/pd-1025959623.htm או שהסקינים יותר מדי גדולים המלצות בבקשה ואם אפשר גם מידע על הקריסל אורב מה אתם חושבים עליו ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by darq,

Driver Packaging Version 8.512-080703a-066913C-ATI Catalyst® Version 08.7 Provider ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 7.01.01.798 Direct3D Version 7.14.10.0597 OpenGL Version 6.14.10.7769 Catalyst® Control Center Version 2008.0703.2236.38526 הם עידכנו רק את ה CCC ולא את הדריבר או ש..?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…

6. היי לכולם הרי ידוע המשחק חדש יצא לפני כמה שבועות Lost Planet והורדתי ת'המשחק להיתנסות דמו ובזמן שאני מפעיל משחק והמחשב נתקע בזמן המשחק אז התקנתי שוב ולא יצא ועושה למחשב צוואר בקבוק ויש לי במחשב 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GTS ממש מוזר כי כל המשחקים עובדים ורק ב Lost Planet עושה לי תיקעות ויוצא צוואר בקבוק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by דיוגנס,

אז ככה, יש שתי אפשרויות: או הasus EN8600GT MAGIC/HTDP/512M‎ ‎ Graphics Engine‎ ‎ NVIDIA GeForce 8600GT ‎ ‎ Bus Standard‎ ‎ PCI Express ‎ ‎ Video Memory‎ ‎ DDR2 512MB ‎ ‎ Engine Clock‎ ‎ 540 MHz ‎ ‎ Memory Clock‎ ‎ 800 MHz ( 400 MHz DDR2 ) ‎ ‎ Memory Interface‎ ‎ 128-bit ‎ ‎ DVI Max Resolution‎ ‎ 2560 x 1600 ‎ ‎ D-Sub Output‎ ‎ Yes x 2 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 ) ‎ ‎ DVI Output‎ ‎ Yes x 1 (DVI-I) ‎ ‎ HDTV Output‎ ‎ (YPbPr) Yes ‎ ‎ TV Output‎ ‎ Yes (S-Video to Composite)‎ ‎ Adapter/Cable Bundled‎ ‎ 1 x DVI to D-Sub adaptor ‎ ‎ 1 x HDTV-out cable ‎ ‎ Software Bundled‎ ‎ ASUS Utilities & Driver‎ ‎ ‎ או הלידטק: LEADTEK Geforce 8600GT 256MB PCIe בעל 256 זיכרון, אך gddr3…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  9. Started by bneli,

חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה

13. Started by liorn,

שלום!! אני עומד לרכוש כרטיס מסך 8800gts והייתי שמח אם תמליצו לי על חברה מסוימת. אני מתכון לקנות את הכרטיס מסך באחת מהחנויות הבאות: ksp,ivory,tms ונעה מחשבים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום , אני רוצה לבחור כרטיס מסך למחשב חדש , התקציב של המחשב הוא עד 4000 ש"ח (+חריגה) לכן התקציב של הכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 1000 ש"ח. בשביל מה אני צריך כרטיס: GTA 4 , FIFA וכו' ... ומשחקים דומים שייצאו גם בעוד שנה. השאלות: מה זה אומר OC בדגם של כרטיס מסך- שאני משלם עוד כמה מאות שקלים בשביל אוברקלוק + אחריות? כמה זה שווה? איך בודקים בצורה רצינית את החוזק של כרטיס מסך מסוים מול משחקי מחשב שונים? יש בפורום תרד של 3DMARK , אבל 90% הם מאוברקלוק... יש מקום של תוצאות אמיתיות של כרטיסים? (אני לא רוצה לעשות oc ) תודה , מחכה לתשובות [=

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by giladhuller,

פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by HydroIT,

אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?

19. אני קונה מחשב חדש. אני צריך להחליט איזה כרטיס מסך אני רוצה,אז הינה הכרטיסים שהחנות מחשבים הציעה לי: NVIDIA: GIGABYTE: GeForcePCX7600 128Bit 512MB GeForcePCX7600GT 128Bit 128MB-DDR3 GeForcePCX7600GT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: GeForce PCX6800GS 256Bit 256MB-DDR3 GeForce PCX6800GS 256bit 512MB-DDR3 GeForce PCX7600GS 128bit 256MB GeForce PCX7600GT 256MB ATI: GIGABYTE: Radeon RX1650Pro 128Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1600XT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: Radeon RX700 128Bit 512MB Radeon RX800GTO 256Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1300PRO 128Bit 512MB Radeon RX1600PRO 128Bit 512MB זהו בעקרון,לקחתי את הכרטיסים שבערך בטווח מחירים שלי,800-1000 שקל. אני רוצה שD10 יכנס לשוק כרטיסי המסך לקנות אז אני לא מ…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  20. הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by sbf80,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטים ומשחקים קלים (לא גיימר) כמו C&C3. העדיפות היא יותר לסרטים ואם אפשר חיבור HDMI. המחשב יריץ גם Media Center (מבוסס על Quad).. תודה!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260GTX והבעיה היא שכשיש מקומות חשוכים במשחקים אז יש מופיע מן גוון סגול כזה וחלק מהסביבה נראה כאילו זה 16 צבעים כזה צירפתי תמונה לדוגמא: מה אתם אומרים הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by TECH AMATEUR,

אמת או שקר ?

25. יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.