כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קנית כרטיס מסך, וכרגע מה שהכי משך לי את העין זה הדגם GTX 1660 Super רק מה, ראיתי שיש גרסא של 2 מאווררים לצד 3 מאווררים. מהם ההבדלים המהותיים בינהם? האם צריך אני לדאוג לקבל 3 מאוררים או 2 יספק אותי? תודה רבה! 2 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049093 3 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049103
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי הבאה (תתיחסו רק לכרטיסים המדוברים) הם בערך באותה רמה... זה נכון? עוד שאלה: מה הייתם מעדיפים לקנות- GF4 MX440 חדש או GF3 TI200 יד שנייה - שניהם באותו מחיר?
-
שלום לכולם, ב-10 לספטמבר בערך אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים לשוק. מה דעתכם עליהם? האם המחיר שלהם ביחס לתועלת שווה? או שעדיף לרכוש את כרטיסי המסך ה"ישנים"? מה הפרש המחירים יהיה בינם לבין כרטיסי הHIGHT END המומלצים כיום למשחקים כבדים? אני שואל כי אני רוצה לקנות מערכת מחשב חדשה, ואני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם (אה כן... ואני לא גרפיקאי וזה... המחשב ישמש למשחקים חזקים על מסך 22" ) אני חושב שהיום כדאי לקנות כרטיס חזק ב-1000 +- שיריץ לי את המשחקים על הגדרות גבוהות (אין צורך באקסטרים... פשוט הגדרות טובות שאפשר יהיה לשחק בכיף ולהנות מהגראפיקה) ועוד שנה וחצי או יותר לשדרג לכרטיס חדש יותר בעוד 1000 שקל מאשר לקנות את אחד מהכרטיסים החדשים ב2000 היום, המ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר עד 4000 ש"ח אני לא יודע אם ATI 1900XTX או 7900gtx ואם 7900GTX אז של איזה חברה. תודהתודה מראש גיל קרייף.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מפרט חדש לקראת קניה... רציתי לדעת מכיוון שה295 הוא בעצם שני מעבדי 260, אם לא שווה כבר לקנות שני 260 בSLI, מה שגם בטח יהיה יותר קר כי כל כרטיס "ינשום" ביותר קלות תו'אמת זה גם יוצא מעט זול יותר זה לא אמור לתת את אותם הביצועים בסופו של דבר?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס ובחשבונית רשום : MSI NX6600GT TD128E האם זה אותו כרטיס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב שלי מRSM. והכרטיס מסך שלי פשוט ממש ממש רועש.. הרעש שהוא עושה: עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם - זה רעש סביר? רעש נורמלי? הקירור של גיגבייט פשוט לא מספיק טוב? הם טוענים שזה רעש נורמלי... וכרגע הגדרתי פאן קורב דרך הMSI Afterburner אבל לא יודע זה פשוט לא פרקטי מדי... עצות? להוסיף קירור? כרטיס תקול? להחליף אותו..? הדגם המדוייק של הכרטיס הוא Gigabyte R9 280 3GB OC Edition. רץ על ספק Antec NeoECO 620W. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר pcinlife שנמצא בHong Kong השיג את הכרטיס HD2600XT א והציג לנו שתי תמונות שלו וכולל באנץ ב3DMARK06 ,באנץ מNFS Carbon ,באנץ בInfarl ותמונות מהדריבר תמונות: תמונה מהדריבר: הבאנץ של 3DMARK06 להשוואה 8600GTS מקבל כ2050 נקודות ב SM3 עם מעבד AMD 3000+ הבאנץ של NFS Carbon על רזולוציה 1024*1280 והגדרות HIGH רץ על FPS 51 ובאנץ מInfarl לא ידוע באילו הגדרות אבל 81 FPS מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=414&pageid=516 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=14661&catid=2
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום שאלתי היא כזאת. האם אני יכול לחבר את אחד הכרטיסים הללו עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-EP45-DS3R אין לו חיבור PCI E 3.0 יש לו 2.0 +יש לי מעבד E8500 האם הכול טוב או שיש כאן מגבלות? אני רק רוצה לשחק קצת CRYSIS 2 \3 כרגע יש לי 6970 AMD אני מרוצה אבל מעוניין להשתדרג קצת אשמח לקצת הסבר ועזרה. תודה וחג שמח לכולם. ואם אפשר להוסיף כמה הכרטיס 6970 שווה ? והאם GTX970 יכנס במארז COOLER MASTER
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם מעבד Intel Core i3 8100 - למעבד כרטיס מסך מובנה Intel UHD 630. יש לי גם כרטיס מסך כיום מדגם Sapphire FleX HD 6770 1G D5. זה כרטיס מסך שיצא ב-2011 אז חשבתי שהוא כבר לא רלוונטי אפילו ביחס לכרטיס מסך פנימי, אבל לפי השוואה ב-PassMark (השוואה אוטומטית לפי Benchmark) הוא דווקא עדיין עדיף. האם אכן כדאי להשתמש בו ולא בכרטיס המובנה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV) כי הם יעלו מלא... אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו? (כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-