כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, השאלה שלי איפה אפשר למצוא השוואה בין כרטיסי המסך של אינטל מסדרה 4XXX לבין כרטיסי המסך מסדרות 5XXX ו-6XXX האם עדיף לקנות את הכרטיסים החדשים? או שזה לא ממש משנה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כל הזמן שומע דעות אחרות, חלק אומרים שצריך quadro וחלק לא.. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו רצינית עם אוויד, פיינל קאט, אפטר אפקט, פוטושופ וכו'.. תכננתי לקנות gtx 560 ti וקצת בלבלו אותי.. אין לי תקציב לquadro יקר, ראיתי שיש כרטיסי quadro זולים מישהו המליץ על quadro 600 - האם עדיף לקחת אותו? האם זה באמת עקרוני? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי הביא לי היום אתה ה RADON 9000 PRO 128 MB מארצות הברית עכשיו התקנתי אותו והכל טוב... אני מריץ 3DMARK ואני מקבל בקושי 2400 נקודות איך זה יכול להיות אני צריך לקבל הרבה יותר לא? המחשב שלי הוא PENTUM 3 800 256 SD-RAM HD 20 GIGA איך זה יכול להיות?? ואפילו במשחק קאונטר סטרייק אני לא מגיע איתו ל 100 פריימים?? מה כבר יכולה להיות הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגענו ליום שכבר לא כיף לשחק משחקים... אני אוהב לשחק על המקסימום הגדרות ;D החלטתי לשדרג את המחשב הזה: Antec P-182 ASUS P5K Delux WiFi AP Adition Intel Core 2 Quad Q6600 Tuniq Tower OCZ 2 GB DDR2 800 Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC Gecube HD2900PRO 512 MB WD 320 GB SATA-2 Samsung DVD-RW X20 SATA SH-S203B Corsair HX520W Dell 24 LCD 2407WFP HC Logitech MX3200 אני משחק משחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1200 בהגדרות הגבוהות ביותר ומחפש כ.מסך שיצליח להתמודד עם הדרישות של המשחקים היום. לא רוצה משהו אוברקיל שיהיה לי טוב גם לשנים הבאות כי לא משנה מה אני אקנה בשנים הבאות אני אצטרך להחליף אותו אז חבל סתם לשפוך כסף. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון שאני מחליף גם זכרונות ל4 GB יותר מהירים וגם X4 …
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.tweaktown.com/news/59816/nvidias-next-gen-geforce-teased-ampere-unveil-2018/index.html https://wccftech.com/nvidia-next-generation-ampere-gpu-rumor/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך זה מה דעתכם? עריכה :קיבלתי עכשיו את המסך איך אני בודק אם יש פיסקלים שרופים (יש תוכנה או משהו)? קיבלתי איתו גם דיסק מה אני אמור לעשות איתו ? והאם יש עוד משהו מיוחד שצריך לעשות עם המסך
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח? וקראתי כאן ת'רדים שיש בעיות עם הכרטיס. האמנם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הם בדיוק? הם מסידרת ה FX? מה הביצועים להם? בבקשה תביאו טיפה מידע....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? (550 ש"ח)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NVIDIA, AMD ואינטל מפיצות מנהלי התקנים חדשים ומאושרים רשמית על ידי מיקרוסופט, עבור מערכת ההפעלה שהושקה רק אתמול לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/בוא-לקבל-דרייברים-רשמיים-ועדכניים-לחל/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו מה קרה למחשב שלי הכרטיס מסך עומד למות... http://img15.exs.cx/img15/6899/sss1.jpg ובכל זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיעמוד בתקציב של 600 גג זתומרת הכי לחוץ זה 600, מישהו אמר לי שהכי כדאי לי זה את הכרטיס הזה: GF FX5700LE 128MB DVI,TV שעולה 580 שקל או pine xfx fx5700 שעולה 570 אבל אני לא מכיר תחברה.. איזה מהם עדיף לי? אולי בכלל לא כדאי לי את שניהם? אז מה הכי כדאי לא חייב להיות כרטיס שהזכרתי..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי gf2mx 400 asus איפה אני בודק את הביצועים של הכרטיס במערכת ההפעלה יש לי xp pro
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס למשחקים [FPS בעיקר אם זה משנה] כמו BF3/4, COD GHOST וכדומה... תקציב של בערך 400.. [TABLE=width: 660] [TR=class: sh-tr, bgcolor: #F0F8FF] [TD=colspan: 4]Intel® Core i3-4130 CPU @ 3.40GHz לוח אם gigabyte H81M-D2V 4gb ram ddr3[/TD] [/TR] [/TABLE] אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים בעולם.. העיקר שירוץ בלי לאגים מבחנתי גם על בינוני.. חשבתי על gtx 650ת מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-