עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idanor38,

אני רוצה להזמין היום כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ה1650 סופר לבין ה1660. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC מסך: Lg w2486l 1920*1080 אני חייב לציין שאני עדיין על ווינדוס 7 עד שאחליף את המחשב כשנעבור את התקופה הלא נעימה הזו. כרגע אין לי תקציב למחשב חדש... כמו כן אציין …

3. Started by captaincaveman,

עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…

4. בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by chinchi,

הספק מגיע ביחד עם המארז hec compucase ואני אחסוך הרבה כסף אם אשאר עם זה שבתוך המארז שהבנתי שהוא דווקא די טוב, בנוסף יש לי אל פסק ככה שאני שקט להגנה. הכרטיס: gil forsa 7800GT .... יש סיבה לפחד גם מחברה הזאת?.. כי שמעתי על כאלה שקנו ממנה ולא התאכזבו, כל הקטע של המחיר זה בגלל שהם חדשים או משו.. תודה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Stealth,

שלום, ברצוני לרכוש כ. מסך חזק שיריץ את מירב המשחקים הכבדים שנמצאים כרגע בשוק ושלא יתעייף יותר מדי מהר לכיוון המשחקים העתידניים. כמו כן רצוי חברה טובה של הכרטיס ושמקום הקנייה יהיה באזור הצפון אך לא KSP. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jean-paul,

יש לי gf2mx 400 asus איפה אני בודק את הביצועים של הכרטיס במערכת ההפעלה יש לי xp pro

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tutipute,

לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אשמח לדעת האם לדעתכם הGTX 970 יתמודד עם משחקים כמו THE WITCHER 3 וTHE DIVISION על אולטרא ב1080p?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הגענו ליום שכבר לא כיף לשחק משחקים... אני אוהב לשחק על המקסימום הגדרות ;D החלטתי לשדרג את המחשב הזה: Antec P-182 ASUS P5K Delux WiFi AP Adition Intel Core 2 Quad Q6600 Tuniq Tower OCZ 2 GB DDR2 800 Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC Gecube HD2900PRO 512 MB WD 320 GB SATA-2 Samsung DVD-RW X20 SATA SH-S203B Corsair HX520W Dell 24 LCD 2407WFP HC Logitech MX3200 אני משחק משחקים כבדים ברזולוציה של 1920X1200 בהגדרות הגבוהות ביותר ומחפש כ.מסך שיצליח להתמודד עם הדרישות של המשחקים היום. לא רוצה משהו אוברקיל שיהיה לי טוב גם לשנים הבאות כי לא משנה מה אני אקנה בשנים הבאות אני אצטרך להחליף אותו אז חבל סתם לשפוך כסף. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון שאני מחליף גם זכרונות ל4 GB יותר מהירים וגם X4 …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lmlm,

האתר pcinlife שנמצא בHong Kong השיג את הכרטיס HD2600XT א והציג לנו שתי תמונות שלו וכולל באנץ ב3DMARK06 ,באנץ מNFS Carbon ,באנץ בInfarl ותמונות מהדריבר תמונות: תמונה מהדריבר: הבאנץ של 3DMARK06 להשוואה 8600GTS מקבל כ2050 נקודות ב SM3 עם מעבד AMD 3000+ הבאנץ של NFS Carbon על רזולוציה 1024*1280 והגדרות HIGH רץ על FPS 51 ובאנץ מInfarl לא ידוע באילו הגדרות אבל 81 FPS מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=414&pageid=516 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=14661&catid=2

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Headspin,

אי צריך לקנות מסך דק LCD או איך שלא תקראו להם... אני צריך מסך לכמה שנים אחד כזה שיעבוד מעולה עם משחקים ותוכנות. חשיבות למשחקים! שתיהיה לו תמונה יפה ורוויה. וזהו בעיקרון אם אפשר להכניס בתקציב 18-19 אינץ יתקבל בשמחה. ותודה לכולם מראש.... המסך כנראה יעבוד עם 9800פרו עד שיוחלף בקרוב :-* יש לו DVI זה R9800 של MSI.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ^pb^,

יש לי את הכרטיס כבר קרוב לשנתיים, והאמת שאני לא ממש פריק של משחקים, פשוט קיבלתי אותו בדיל טוב. לאחרונה אני מנסה לשחק במשחקים שמשתמשים בDirectX או OpenGL ואני שם לב שלאחר בערך 5 דקות משחק - כרטיס המסך פשוט מכבה עצמו ונדלק לאחר כחצי דקה. את הסיבה אני לא יודע, אבל ברור לי שלנסות לעדכן את הדרייברים זה דבר ששווה לנסות. הורדתי את הקובץ 9-3_xp32_dd_ccc_wmd_enu.exe מהאתר של ATI, לאחר שבחרתי דרייברים לX1950 PRO על מערכת XP 32bit. אחרי שהתקנתי את הדרייברים, המחשב ביצע ריסטארט ואז קיבלתי תצוגה מחרידה של 16 ביט, מלווה בהודעת שגיאה שלא ניתן לטעון את דרייבר כרטיס המסך. אם הדרייברים מהאתר הרשמי, שלכאורה מוכרחים לעבוד, לא עובדים, אז מה ניתן לעשות? יש לציין שהכרטיס מסך עובד מעולה (ובדואל …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. quote name='Dream Evil' date='Apr 12 2007, 11:15' post='301471'] X2900XTX ה"עירום", ללא גוף הקירור אתר החומרה Fudzilla פירסם תמונה של הכרטיס X2900XTX בתצורת OEM הארוכה, המבוסס על ליבת R600 כשהוא ללא גוף הקירור שמורכב עליו. הכרטיס שבתמונה משתמש ב 1024MB זיכרון, ועל פי האתר כרטיס ה R600 עבד היטב עם דרייברים לא רשמיים ו "משובצרים". מעניין לראות את ליבת ה R600 מורכבת בצורה אלכסונית, ומבטל את אפשרות השימוש בבלוקים קיימים לקירור מים (וכנראה גם אוויר) על גבי הכרטיס החדש. בנוסף ל R600 יש שתי כניסות ספק ,אחת סטנדרטית של 6 פינים - PCI-E והשניה של 8 פינים. http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=34 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...63&Item…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Alex Kidd,

תקציב עד 1000 ש"ח מעוניין לקנות אך ורק מפה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם! אני לקראת קנית כרטיס מסך, וכרגע מה שהכי משך לי את העין זה הדגם GTX 1660 Super רק מה, ראיתי שיש גרסא של 2 מאווררים לצד 3 מאווררים. מהם ההבדלים המהותיים בינהם? האם צריך אני לדאוג לקבל 3 מאוררים או 2 יספק אותי? תודה רבה! 2 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049093 3 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049103

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ohad,

??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by assaf990,

מחפש מחיר מינימלי, אבל כרטיס אמין ללוח אם: Epox EP-8RDA3(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 הערה: הכרטיס geforce7300gs שמומלץ כאן בפורום הוא נמכר בזאפ ב 270 שח ולא מצאתי מחיר נמוך יותר כמו 140 שח כפי שנכתב כאן

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כותרת

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי מסך ASUS 19 על פי הנתונים באתר החברה : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1040&l1=10&l2=87&l3=366 Panel Type: TFT-LCD (Anti-Reflection Glare Type Panel) Panel Size: 19" Wide Screen Max. Resolution: WXGA+ 1440x900 Pixel Pitch: 0.285mm Brightness (Max.): 330cd/㎡ Contrast Ratio (Max.): 600:1 Viewing Angle (H/V): 150°/130° Display Colors: 16.2M Response Time: 8ms (Tr+Tf) ZBD (Zero Bright Dot) עכשיו,אם הרזולוציה המקסימלית שרשומה שם היא 1440X900 מה זה אומר בפועל לגבי בחירה של כרטיס מסך? האם זה אומר שכרטיסי מסך חזקים שתומכים ברזולוציה כגון 2048X1536 לא ייתנו לי באמת את הרזולוציה הזו? במילים אחרות ,האם המסך מגביל אותי בבחירת כרטיס מסך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים