עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  2. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום קיבלתי אותו. המפרט של המחשב הוא: A64 3200+ MSI K8N NEO4 PLATINUM MSI NX6800GT PCI-E 1024 RAM אלו הדברים החשובים. עכשיו לאחר שהתקנתי את הדרייברים להכל, נכנסתי לאוורסט, וראיתי תחתVIDEO ADAPTER היה כתוב: Video Adapter nVIDIA GeForce 6800 Ultra PCI-E (MSI NX6800 Ultra) עכשיו הדברים התחילו להיות מוזרים.....בGPU CODE NAME היה כתוב: GPU Code Name NV40UPCX זאת הליבה הנחתי לבד.. ועוד משהו מוזר..במספר צינורות העיבוד היה כתוב 12: Pixel Pipelines 12 זה נראה לי מוזר, כי ב6800NU יש 12 ובGT אמורים להיות 16, אבל למעלה היה כתוב בכלל שיש לי אולטרא... יכול להיות שעבדו עליי? יכול להיות שאוורסט מזייפת? זה הגיוני? תודה מראש. נ.ב אם תרצו תמונה של הדף, ר…

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by dj amit,

ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?

• 13 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by Rage17,

היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by SyRenity,

היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by weinman,

8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אשמח לדעת בעקרון אילו משחקים באים עם הכרטיס הזה... http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm המון תודה

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by InFiNiTi,

אני עוד מעט מקבל כסף... אני רוצה לקנות את זה במחיר מצחיק במיוחד... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1132 חבר שלי אומר שהחברה לא טובה וצריך לקנות ASUS או GigaByte ..האם זה נכון? אני צריך ספק כח גם בנוסף ואני מתכנן על ה450W של FSP PNR... האם הוא יחזיק? אגב המפרט הזה יחזיק את כל מה שאני מתכנן פה? E6300 2GB RAM 667MHZ IL9Pro PCIE 450W FSP PNR שאני קונה גם בנוסף... תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by YANIV286,

צריך לבדוק אם לאחר הוספת המשלוח בעלות של 77$ +מיסים למיניהם עדיין זה יוצא כדאי https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-gaming-x-8g

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by stingeR-,

http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Doron.C,

כרגע יש לי מערך של 460 ב SLI . אני שוקל לקנות 760 GTX בודד האם הביצועים שלי ישתפרו או ידרדרו ? , 90 אחוז מהמזמן רק באטלפילד כל השאר אינטרנט , וגם אני מתכנן להריץ את באטלפילד 4 בעתיד... תודה לכל העונים נ.ב. המפרט בפרופיל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עכשיו אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך, אבל אני מחפש כרטיס מסך טוב יותר מהנוכחי לי יש לי כרגע READON 9800 PRO ואני רוצה כרטיס חזק יותר.. אבל הלוח אם שלי יחסית ישן ומפעיל רק AGP8 עכשיו שווה לי בכלל להשקיע ולקנות חדש? ואם כן איזה? אני מוכן לקנות עד לסביבות ה500 שקל + ראיתי כרטיס מסך חביב READON HD 2600PRO אבל אני לא מבין בכרטיסי מסך אז הוא יותר טוב מהנוכחי שלי או לא?

• 13 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JUVEnivTUS,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arm123,

אני צריך אותו למשחקים וגרפיקה. אגב, הבנתי מקראה בפורום שעדיף כרטיס 256BIT עם מהירות זיכרון 400MHZ על כרטיס 128BIT עם מהירות זיכרון 1.1GHZ, האם זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Schaap,

אני מתכנן מחשב שיוכל להתמודד יפה עם תוכנות BIM וCAD שונות, כמו גם עיבוד תמונה במטלב וENVI כמייצגים, אך גם לצפיית סרטים באיכות סבירה לעיתים רחוקות... אלו הSystem Recommendations לאחת התוכנות (Revit Structure) שאני עושה בה שימוש נפוץ: Intel Core 2 Duo 2.40 GHz or equivalent AMD Athlon processor Windows XP Professional SP2 or later, Windows XP Professional x64 Edition 4 GB RAM 5 GB free disk space Internet Explorer 6.0 or later 1,280 x 1,024 monitor and display adapter capable of 24-bit color Dedicated video card with hardware support for OpenGL spec 1.3 or later 5 GB free disk space Microsoft Mouse-compliant ( http://usa.autodesk.com/adsk/s…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by darky,

יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by ofek4490,

איזה כרטיס מתאים יותר למשחקים כבדים על מסך LCD32 ברזולוציה של 1360*768 4850 או 4870 תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש עם תקציב מוגבל של 500 ש"ח. מצאתי שני כרטיסים, רק רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים ביניהם? אלה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם: Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 הפרש המחיר הוא בערך 140 ש"ח. אני יודע שהתקציב שלי הוא 500 ש"ח+ ושה-R9600 נכנס לתקציב הזה, אבל ב-140 ש"ח שאחסוך אוכל להשקיע במשהו אחר במחשב...חשבתי אולי על רמקולים חדשים. הכרטיס מיועד למשחקים. מה דעתכם? על איזה מהם ללכת?

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by kikkler,

איך עושים את זה בצורה אופטימלית ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.