כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרוב משפחה קונה מחשב חדש, הנה המפרט. אני יודע שהמחשב זול, אבל נועד למטרות משרדיות + משחקים אבל לא משחקי אקשן כבדים, בעיקר משחקי ילדים. אני מתכנן להרחיב שם את המעבד ואת כרטיס המסך. יש שם אופציה להרחיב ב-200 ש"ח לאחד משני הכרטיסים שציינתי בשורת הנושא, רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף. ואם יש הצעות אחרות באותו מחיר בערך (באייבורי בבקשה, כדי לא לפצל את הקנייה). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GTX260 - GS ? מה זה GS ? לדוגמא: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=200
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עדיף כרטיס של NVIDIA לעיבוד תמונה בפוטושופ? האם ה-CUDA של NVIDIA שימושית למטרה זו יותר מכרטיס של AMD? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט מה חשוב יותר סוג הזיכרון DDR2/3 או עדיף להתמקד בנפח? חיבור 2 מסכים במקביל, ויציאת HDMI,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם דור כרטיסי המסך החדש של AMD באמת יוכל להציע קצב כרייה כפול מזה של כרטיסי המסך הנוכחיים במטבע ה-Etherneum הפופולרי? לא ברור - אבל זה עשוי להקשות על כולנו לרכוש את הדגמים האלו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לשדרג את המערכת שלי עם כרטיס מסך לכמה השנים הבאות בעיקר לשימוש של משחקי מחשב אך במגבלות תקציב של 900 ש"ח כאשר הקנייה היא בחו"ל והעדיפות היא לחסוך. יש לי מעבד I5 עם 12 ג'יגה זיכרון וספק אנרמקס 500W. אני נורא מתבלט בין שני הדגמים הנ"ל. בחלק מן האתרים כתוב שה760 לוקח את ה7950 במיוחד ביכולות במשחקים אבל אחרים כותבים שה7950 חזק יותר. בtomshardware מעדיפים את 760 אך בהשוואה של gpuboss.com ה7950 מועדף (http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-HD-7950-Boost-vs-EVGA-GeForce-GTX-760). בעיקרון הבנתי שזה משנה מאוד מי החברה שמיצרת את הכרטיס ומכאן באות הדעות השונות לגבי מי מהם מועדף. אשמח לקצת עזרה בנושא ובעיקר המלצות, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , הסתכלתי הרגע בזאפ , מסתבר שLEADTEK החליטו לצ'פר מחירים ומוכרים Nvidia geforce 7800GT ב1007 שקל (אני קונה ביותר זול , סיפור ארוך שלא מעניין אותכם, ולא קשור עכשיו) עכשיו , במחיר כזה אני יכול לעשות מערך SLI סוס של שניים כאלה ב 2000 שקל , לא שווה? עכשיו ההתלבטות היא בין שניי אלא לבין 7900gt או בכלל לATI RADEON X1900XT (קישור לכרטיס של LEADTEK http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 ) עריכה : משהו מוזר , אבל גיליתי ש 7600GT יותר יקר... מערך של שניי 7600GT יהייה יותר חלש , נכון?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כ. מסך חזק שיריץ את מירב המשחקים הכבדים שנמצאים כרגע בשוק ושלא יתעייף יותר מדי מהר לכיוון המשחקים העתידניים. כמו כן רצוי חברה טובה של הכרטיס ושמקום הקנייה יהיה באזור הצפון אך לא KSP. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה260 אבל הציעו לי למחשב חדש, אחר את ה250. בעיקרון אני מרוצה מה260 אבל יש בו פחות זיכרון ( בינתיים רק GTA IV לא איפשר לי לשחק על ההגדרות המקסימליות בגלל הזיכרון). איזה לקחת? האם כדאי לקחת משהו אחר? אני לא לוקח את ATI כאופציה כי אני לא מכיר את הדרייברים שלהם ואני מעדיף להישאר עם Nvidia.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Radeon 8500 64 mb (לא r8500LE) או GeForce 4 440mx 128mb ? איזה יותר טוב? משתלם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש כאמור ב ATI Radeon 4850 HD ישן. אני כמעט ולא משחק עם המחשב (אני איש של קונסולות), אבל אני כן מתכנן לשחק Heart of the Swarm. הכרטיס הריץ בצורה סבירה את Wings of Liberty הישן יותר, אבל להבנתי כן יש שידרוג מסוים של מנוע המשחק. חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס הנ"ל בכרטיס זול אחר. מאחר והוא מאוד ישן, אני מניח שאפילו כרטיס זול יהיה קפיצת מדרגה מהביצועים של זה. האם אני צודק? האם כרטיס מסך של עד 200 שקל ישדרג לי את החוויה או שאין טעם לטרוח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-