כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הקצב רענון שלי הוא 60hertz מה זה יעשה לי אם אני אגדיל אותו אני אראה יותר טוב? זה יהיה יותר חד?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו (Avid, Premiere, After Effects) אבל מכיוון שבעתיד הלא רחוק אני מתכנן להתחיל להתעסק בתלת מימד (כנראה maya וblender) הבנתי שאני צריך כרטיס מסך הרבה יותר רציני. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 לכרטיס המסך שכרגע הכרטיס שהמליצו לי עליו הוא PNY VCQ2000-PB אשמח לשמוע מה דעתכם הנושא ואם יש כרטיס אחר שהייתם אומרים שיותר יתאים לצרכים שלי, במסגרת התקציב כמובן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שהוזכר בכותרת. אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו (אני לא מצפה להרבה, נראה לי פחות מ-20 ש"ח, זה נראה לי יותר אספנות). על הכרטיס עצמו יש מדבקה ועליה כתוב: MX (200) TV 64MB AGP. כתוב בגדול Inno3D, שזאת היצרנית (יש לי כרטיס שלהם היום, מפרט בצד). האם אתם חושבים שיש לו ערך היום? הכרטיס נבדק ועובד. נראה דומה מאוד לזה: http://www.ebay.co.uk/itm/GAINWARD-GEFORCE-2-MX200-64MB-AGP-VGA-TV-OUT-COMP-OUT-/260691688231#ht_846wt_1396 שלי כולל קירור אקטיבי, ונראה במצב מצוין (עם מעגל מודפס שחור).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? (550 ש"ח)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש. אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהחליף כרטיס מסך. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח האם P5Q (עד 1000 שקל) ואני רוצה להבין עד כמה הזיכרון של הכרטיס משפיע על הביצועים. תודה מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ITS ALIVE ... ALIVE I TELL YA דיווח ראשוני ... STAGE 0 לוח : EP45 - UD3P צ'יפסט : P45 כ.מסך 1 : Radeon 4850 512MB כ.מסך 2 : Geforce 7800 GT 256MB מסך 1 : חרטא מסך 2 : ברטא מע.הפעלה : Windows 7 - 7100 x64 ;D [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני תכננתי על טיטניום 4400 של חברה טובה כמו gainward או לידטק. השאלה שלי היא האם, עקב המחיר הגבוה, זו קנייה משתלמת. אני שואל כי אני יודע שעוד מעט יוצאים שבבים חדשים של ATI ו-nVIDIA, אך אני לא יודע מתי בידיוק הם יצאו וכמה הם יעלו, אז אם למישהו יש תשובה לשתי השלות הללו, בבקשה שיענה כי עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני יכול להסתפק בינתיים בכ. מסך o/b
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , הסתכלתי הרגע בזאפ , מסתבר שLEADTEK החליטו לצ'פר מחירים ומוכרים Nvidia geforce 7800GT ב1007 שקל (אני קונה ביותר זול , סיפור ארוך שלא מעניין אותכם, ולא קשור עכשיו) עכשיו , במחיר כזה אני יכול לעשות מערך SLI סוס של שניים כאלה ב 2000 שקל , לא שווה? עכשיו ההתלבטות היא בין שניי אלא לבין 7900gt או בכלל לATI RADEON X1900XT (קישור לכרטיס של LEADTEK http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 ) עריכה : משהו מוזר , אבל גיליתי ש 7600GT יותר יקר... מערך של שניי 7600GT יהייה יותר חלש , נכון?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ל HD6950.?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/42600-nvidia-downclocks-geforce-gtx-590-substantially.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset אני מעוניין לחבר את המסך טלוויזיה למחשב ( דרך כבל vga) אבל הוא רושם לי "הגדרות צג/טלוויזיה אינן נתמכות". יש לי אפשרות להוריד דרייבר או לשנות משהו בהגדרות על מנת שיעבוד ? ממש תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-