כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יהיה אירוע שישודר בלייב כמו שהבטיחו, עשו שם "מחשב מסלול מחדש" עקב הקורונה וכל העסק נדחה. https://www.pcgamer.com/nvidia-postpones-exciting-product-announcements-planned-for-this-month/ נתאזר בסבלנות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!
-
אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.מסך לכ 3-4 חודשים עד שאני (חבר שלי יותר נכון..) עובר דירה... וכו'... הכ.מסך ישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח, ושיהיה AGP !! זה מה שחשבתי בינתיים , אשמח להצעות הארות והערות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16377 תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הקאטליסט 4.10 החדש, הכל הלך סבבה (חוץ מהעובדה שזה הוריד לי 200 נק' ב2005), בקיצור, פתחתי את הWINDOWS MEDIA PLAYER לנגן קובץ WMV, וזה מה שראיתי: עכשיוו אני יודע שזה לא קודק פגום כי לא הקתנתי שום קודק לאחרונה, פרט לכך, דברים לא נוטים להתקלקל אצלי בדרך קוסמית ( בשבל זה יש את העוזרת בית). הדבר היחידי ששונה הוא התקנת הדרייורים החדשים. כעקרון זאת הודעת אזהרה, אבל אם למישהוא יש מושג איך לתקן את זה, שיחלוק.... (תודה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני הולך לקנות מחשב חדש עם נתנונים שהמליצו לי בפורום מפרטים.המחשב מיועד למשחקים חדשים כמו GTA,FALLOUT,CRYSIS הנה המפרט שיהיה,חוץ מכרטים מסך: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤888 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤604 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤316 סה"כ: ¤2184 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב השאלה שלי היא האם ללכת על amd 7900xt או nvidia 4070ti מפרט של המחשב שלי Intel Core i7-12700KF 12 MSI PRO Z690-A DDR4 ProSeries Corsair RM850x 2021 Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-