עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yarindav,

שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Y.R,

בוקר טוב. קניתי לפני שבועים מסך LCD 19 (סמסונג 913N) בגלל ההמלצות עליו מהפורום, תודה רבה (אני ממש מרוצה ממנו ;D) בכול אופן נהייתי פרפקציוניסט בקשר אליו והחלטתי שהוא כבר עכשיו צריך ניקוי. איך אני מנקה אותו? מותר לי להרטיב אותו עם מגבון לח? מותר לי לשים עליו חומר לניקוי חלונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by devil2052,

שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by imac,

זה המפרט כרגע Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 מסך 21 אינץ של דל אם אני זוכר נכון u2221 חושב לקנות Gigabyte GTX960 גרסה מקוצרת למארז שלי... המטרה היא בעקרון שדרוג לכבוד GTA 5 שיצא כך שירוץ חלק יותר... מה אתם אומרים שווה לשדרג? ההבדלים משמעותיים בין מה שיש לי עכשיו למה שאני רוצה לקנות? איך הכרטיס יתפקד עם המפרט הקיים? דרך אגב לא קשור לפורום אבל כדאי להוסיף זיכרון ל-16GB? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kudish,

אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zabal12,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי ASUS GF3 Ti200 עכשיו הוא נדפק ויש לי אפשרות להחליף אותו הבעיה שאני יכול להחליף לleadtek TI4600 אבל אני צריך לחכות זמן לא ידוע או לקחת עכשיו במקום Asus Ti4400 אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Vladgi,

אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by מר שאלה 2007,

משעמם אז פותחים נושא המפרט הוא כזה P4 2.40 S478 (1GB RAM (DDR1512*2 KINGSTON כרטיס מסך 5200 לAGP (כרטיסים לAGP)כנראה שאני ילך על או 7600GS SONIC או 7600GT אז השאלה אם שתי הם יעשו צאור בקבוק או לא?(ואם קטן לא נוראה ) יש כרטיסים של ATI (כן עכשיו AMD)במחיר של שתי אלה ומשתלמים כמו אלה? אם שווה כרטיסים אחרים אז אינה למה צריך וכו'... השימוש למישחקים(כמו COD2 FEAR וכו)שיצאו עד עכשיו ...(עד שנת 2007 לפחות) על רזולציה 768*1024(או אפילו 600*800)אבל עדיף כמובן את הרישון והגדרות שיהיה לפחות גבוה בינוני... ואולי חלק מהפילטרים או בלי בקצור התקציב עד 800-600שח

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם! אני לקראת קנית כרטיס מסך, וכרגע מה שהכי משך לי את העין זה הדגם GTX 1660 Super רק מה, ראיתי שיש גרסא של 2 מאווררים לצד 3 מאווררים. מהם ההבדלים המהותיים בינהם? האם צריך אני לדאוג לקבל 3 מאוררים או 2 יספק אותי? תודה רבה! 2 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049093 3 מאווררים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1049103

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by anubis,

שלום יש לי לוח אם תומך PCI-E. אתמול קניתי Gforce 6600GT 256 PCI-E. בעת חיבורו למחשב כבר תההפעלה מחדש אני רואה במסך של הביוס שמשהו לא ברור (סימנים גראפיים על המסך). ומתי שעולה הוינדוס המסך מהבהב כל שלוש שניות ולא מפסיק. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by HunterVee,

אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gnome,

יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שאלה בכותרת תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז אחרי שנשרף לי הירוק הקודם שלי (GTX460), עברתי למחנה האדום ורכשתי 7950 משומש מפלונטר. איך אני בודק את היציבות שלו בלי לטגן אותו?

דיונים חדשים בפורומים