עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dom1no,

לא הייתי בטוח אם לשייך את זה לפה או למסכים או למקום אחר, מקסימום תעבירו לאיפה שרלוונטי. אז ככה, במסך שלי יש כניסה אחת של VGA ואחת של DVI. עכשיו, יש אפשרות לחבר 2 מחשבים למסך אחד, כל אחד בכבל שונה? (סטייל AB Switch אבל בלי) לא מדובר במשהו קבוע, אני פשוט צריך לעבוד על 2 המחשבים לאיזה יום ואין לי כרגע אפשרות להשיג עוד מסך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Hiigara,

מקור: http://www.anandtech.com/show/10967/amd-announces-freesync-2-improving-ease-lowering-latency-of-hdr-gaming

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-radeon-r9-380x-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%a2%d7%9d/

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dr-XP,

את הכרטיס הנ"ל קניתי לפני כמה חודשים אז הוא היה כזה דפוק, ויובל אמר לי שזה בגלל המעבד הוא אמר גם שכאשר יצאו משחקים חדשים וכבדים, הכרטיס יפעל טוב עכשיו יצאו כמה משחקים חדשים וכבדים, ואצלי הם פועלים לאט ברזולוציה של 800 על 600 (אנריל, bf1942) אני חושש שקיבלתי כרטיס מהסדרה הפגומה, כי גם תוצאת 3dmark היא 4200.. שזה מאוד לא טוב לכרטיס כמו שלי אני התוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4630375 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tzach_n,

אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ROTEMan,

אני מחפש שתי מתאמים אחד זה מתאם בין DVI לVGA והשני זה מתאם מיוחד למסכי CRT של HP שמשנה את מספר הפינים.. איפה אני יכול להשיג אותם?.. אם מישהו מכיר חנות או מקום או כל דבר שיכול לעזור לי שיגיד בבקשה. אין בכל חנות מחשבים ככה שהתקשרי לכמה חנויות מחשבים רגילות ולא היה להם. אם נגיד אתם אומרים חפש במעבדה או משהו כזה תנו שם או טלפון העיקר שיהיה לי כיוון כי אני כבר משתגע בלמצוא את המתאמים האלו. לא משנה המיקום . רותם

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by adir89,

לפי NVIDIA הGTS הרבה יותר טוב מהGT.אם כן למה אנשים מעדיפים את ה GT ולא ה GTS אם יש להם אותו מחיר?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Megarbetz,

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

16. לא יהיה אירוע שישודר בלייב כמו שהבטיחו, עשו שם "מחשב מסלול מחדש" עקב הקורונה וכל העסק נדחה. https://www.pcgamer.com/nvidia-postpones-exciting-product-announcements-planned-for-this-month/ נתאזר בסבלנות

17. Started by eladbu,

שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Jetfire,

היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי. תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח. למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן. ספק כוח כתוב 490W Max ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הורדתי דרייבר של כרטיס מסך 7950 התקנתי את החדש אך לא יכול לגשת לדרייבר לכוון לא רואה את הדרייבר בשורת המשימות לא יכול לגשת לדרייבר דרך שום מקום , למה ? הורדתי את הדרייבר דרך מדריך זה http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.UvIKo_l_t1Y מה ניתן לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tal-T,

אוקיי ראיתי שמישהו פרסם שהוא עשה OC לכרטיס מסך שלו 9400GT 512MB של ZOTAC , הכרטיס היה ככה לפני הOC: תדר ליבה: 550 תדר שיידר: 1350 תדר זכרון: 400 ולי לעומת זאת, יש כרטיס 9500GT 512MB של Club3D שאמור להיות חזק מה9400 משמעותית והתדרים שלי הם: ליבה: 550 זיכרון: 400 שיידר: 1375 שזה בדיוק כמו של ה-9400GT , רק השיידר גבוהה ב-25 , הגיוני?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by A91187a,

איזה מהכרטיסים מסך הבאים חזק יותר, טוב יותר, מומלץ יותר, טוב יותר למשחקים וכד' ???? מבחינת מחיר את שניהם אני מקבל בערך באותו מחיר.(לא יודע כמה כרגע) הקיצר איזה יותר טוב ולמה?? (הצרכים שלי הם משחקים ממוצעים+, וכן אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו כראוי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.