עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואיך הוא יחסית ל 9500GT

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by A91187a,

איזה מהכרטיסים מסך הבאים חזק יותר, טוב יותר, מומלץ יותר, טוב יותר למשחקים וכד' ???? מבחינת מחיר את שניהם אני מקבל בערך באותו מחיר.(לא יודע כמה כרגע) הקיצר איזה יותר טוב ולמה?? (הצרכים שלי הם משחקים ממוצעים+, וכן אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו כראוי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by LiorZi,

מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שאלה בכותרת תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה , הסתכלתי הרגע בזאפ , מסתבר שLEADTEK החליטו לצ'פר מחירים ומוכרים Nvidia geforce 7800GT ב1007 שקל (אני קונה ביותר זול , סיפור ארוך שלא מעניין אותכם, ולא קשור עכשיו) עכשיו , במחיר כזה אני יכול לעשות מערך SLI סוס של שניים כאלה ב 2000 שקל , לא שווה? עכשיו ההתלבטות היא בין שניי אלא לבין 7900gt או בכלל לATI RADEON X1900XT (קישור לכרטיס של LEADTEK http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 ) עריכה : משהו מוזר , אבל גיליתי ש 7600GT יותר יקר... מערך של שניי 7600GT יהייה יותר חלש , נכון?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by adir89,

לפי NVIDIA הGTS הרבה יותר טוב מהGT.אם כן למה אנשים מעדיפים את ה GT ולא ה GTS אם יש להם אותו מחיר?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Headspin,

אי צריך לקנות מסך דק LCD או איך שלא תקראו להם... אני צריך מסך לכמה שנים אחד כזה שיעבוד מעולה עם משחקים ותוכנות. חשיבות למשחקים! שתיהיה לו תמונה יפה ורוויה. וזהו בעיקרון אם אפשר להכניס בתקציב 18-19 אינץ יתקבל בשמחה. ותודה לכולם מראש.... המסך כנראה יעבוד עם 9800פרו עד שיוחלף בקרוב :-* יש לו DVI זה R9800 של MSI.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470. הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7. הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא. לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'. מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tutipute,

לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור לגבי כרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/threads/562252-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%93-500-600-%D7%A9-%D7%97 בסוף זה לא יצא לפועל. עכשיו זה שוב רלוונטי, ויש לי שני מועמדים - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 מה דעתכם? תודה מראש

16. Started by vmaddog,

לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים

17. יש לי מסך ASUS 19 על פי הנתונים באתר החברה : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1040&l1=10&l2=87&l3=366 Panel Type: TFT-LCD (Anti-Reflection Glare Type Panel) Panel Size: 19" Wide Screen Max. Resolution: WXGA+ 1440x900 Pixel Pitch: 0.285mm Brightness (Max.): 330cd/㎡ Contrast Ratio (Max.): 600:1 Viewing Angle (H/V): 150°/130° Display Colors: 16.2M Response Time: 8ms (Tr+Tf) ZBD (Zero Bright Dot) עכשיו,אם הרזולוציה המקסימלית שרשומה שם היא 1440X900 מה זה אומר בפועל לגבי בחירה של כרטיס מסך? האם זה אומר שכרטיסי מסך חזקים שתומכים ברזולוציה כגון 2048X1536 לא ייתנו לי באמת את הרזולוציה הזו? במילים אחרות ,האם המסך מגביל אותי בבחירת כרטיס מסך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by overload,

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tamir950,

שבוע טוב, המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים: intel 2140 1GB RAM ספק כוח: 350W עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים. ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו? נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ... תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by barnes,

אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yarindav,

שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך.. ולפני שאתם צועקים שה9800 טוב יותר.. חח אני מתלבט בין leadtek winfast 8800gtx 768mb לבין gigabyte 9800gtx 1gb על פניו נראה שה9800 לוקח, אבל בהשוואה שעשיתי ה8800 עולה משמעותית יותר יקר (בזאפ השוואת מחירים) וגם הביטים של ה8800 גבוהים יותר.. וחוץ מזה על ה9800 gtx רשום + או משו חח ויש גם עם פלוס וגם בלי פלוס.. מה זה אומר? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? תודה :] (לא להציע לי בבקשה כרטיסים אחרים.. אלה הכרטיסים היחידים שהאחריות מוכנה לתת)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כותרת

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אשמח לדעת האם לדעתכם הGTX 970 יתמודד עם משחקים כמו THE WITCHER 3 וTHE DIVISION על אולטרא ב1080p?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by trojan,

האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים