עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SMSM,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by g191181,

יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by MDK,

אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by VolTAge,

אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שמדברים על זה, ונדמה לי ששמעתי פעם ( ת'אמת לא זוכר מאיפה ) שקצב רענון נמוך מדיי יכול לפגום בראייה. מישהו מוכן לתת איזה הסבר קצר על הנושא הזה ?.. ואולי גם להמליץ על קצב רענון מומלץ לרזולוציה של 1024x768 ?

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by Mortar,

האם קצב הריענון משפיע על הכרטיס מסך (FPS), אם כן אז כמה ? יש לי הרגשה שכשאני נכנס למשחק מחשב הRR יורד, איך אני בודק את זה ומונע את זה? RADEON9000 PRO Is my card.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by DJO,

למישהו יש? nVidia Refresh Rate Fix MKII v2.01 E לא תומך בזה עדיין.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Thunder Child,

אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by swisaavi,

לפני שעידכנתי את הדרייבר של nvidia גירסה 91.37 היה לי refresh rate 75hz, עידכנתי ל 91.47 ופתאום נהיה לי 72hz... החזרתי לקודם ועדיין נשאר 72hz.. לא ממש איכפת לי שזה ירד ב 3hz אבל מעניין אותי לדעת למה..

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by Ewingum,

הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zerocool15,

מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by Regev,

כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dabaz,

שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא: מה זה native resolution? אני ידוע שהפיקסלים במסכי LCD קבועים, אז לזה הכוונה? לדוגמה המסך ViewSonic VP171B http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=0 אם תרדו למטה תראו שהרזולוציה הממולצת היא 1280x1024, אבל המסך תומך גם ב - 1024X768, 800X600, 640X480. אז מה הכוונה למומלצת? אם אני ישחק לדוגמא על 800X600 אז זה יגרום לפיקסלים לא מנוצלים, או לירידה באיכות בצורה דרסטית? ושאלה אחרונה, האם 16MS יספיק למשחקים, או שכדאי ללכת לכיוון של סמסונג עם 12MS? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  17. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=609&pageid=1 מטורף!!! תראו איך CRYSIS רק רץ שם או COD4 (300 400 פריימים לשניה) וכו' ממש מדהים רק מוכיח כמה ביצועים נשיג תוך שנים ספורות במחשב ביתי רגיל ;D

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SyndromE,

נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  20. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס zotac 8800GT ככרטיס מסך: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=189 ממה שקראתי בפורום ובמקורות נוספים, הבנתי שדי פשוט לעשות OC קל לכרטיס, עם קירור הסטוק שלו. בכל מקרה, הורדתי riva tuner, קראתי את המדריכים ועשיתי OC קליל ביותר. רק מה, פתאום שמתי לב ש-riva מראה שמהירות הזיכרונות המקסימלית נמוכה ממה שמצויין באתר היצרן לכרטיס הזה. אז מה בעצם הולך פה? האם בחו"ל מוכרים גרסה שונה של הכרטיס הבסיסי (ללא OC מהמפעל) מאשר מה שנמכר בארץ? או שבעצם מדובר בזיכרונות פגומים ואני צריך לדרוש החלפה של הכרטיס? סך הכל הכרטיס עובד מצויין, גם ברזולוציות גבוהות ואני לא רואה שום הפרעות, מריחות או ארטיפקטים בז…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by sh2006,

אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by e.t,

אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lmlm,

פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by Holography,

כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.