כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הזמן תגובה שיש ל CRT? וכמה CONTRAST ו בהירות יש לו? :-\
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
-
השאלה פשוטה. ביחס לביצועים, מה עדיף לי. חיבור כפול של כרטיס המסך הבא, כלומר, אני קונה שניים מהכרטיס הזה ומחבר את שנייהם למחשב אחד Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או לחילופין, לקנות ולחבר יחידה אחת של הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe בבקשה להגיב ביותר מ"כן" ו"לא". תודה מראש =)
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני חןשב שהכותרת אומרת הכל... נשרף לי הכרטיס מסך ורציתי לקנות RADEON 9700 פשוט כרגע אין לי מספיק כסף.... אז אני צריך לקנות משהו במקום.... תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 100HZ, לפי מה שהבנתי המסכים האלו יקרים (מן הסתם) והייתי רוצה לדעת מבין המסכים הכי זולים של 100HZ מה הכי טוב והאם באמת שווה לקנות את המסך הזה, וכמובן מה המחיר.. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הזה. לפי הבנצ'מארקים האלה, 7300GT משאיר פער רציני בין 6600GT לטובתו. לפי בדיקה אחרונה ב ZAP, הכרטיס עולה לא יותר מ 530 שח. כזכור לכם, 7600GS חזק מ 6600GT בערך ב 10%. לפי זה אפשר להבין ש 7300GT חזק לפחות כמו 7600GS. יש כמה אפשרויות: 1. עבר זמנו של 7600GS-ממש לא נראה לי, אולי התחיל זמנו. 2. המחיר לא נכון-גם לא ממש סביר, כרטיס עם מספר קטן יותר (7300) מאותה הסדרה לא יכול לעלות יותר מכרטיס עם מספר גדול יותר. 3. הבנצ'מארקים לא תקינים-הנחה הכי סבירה אם כי גם קצת לא מובנת, למה לאתר כזה לשקר? מה קורה כאן?
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראיתם (אהמ דניס אהמ) אני מחפש לקנות מחשב משרדי ולהוסיף לו כרטיס מסך מה שיש לי בחתימה, לא רלוונטי כרגע . מצאתי עוד אופציה. לקנות את המחשב הבא: http://skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm ולהוסיף את הכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~SX29GT256b~8~0.htm אז השאלות: 1. איך הכרטיס הזה? נסו להשוות אותו לכרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה או 4 של ATI 2. איך הוא בהשוואה לHD3850 256MB ו-HD4670 512MB ? תתייחסו גם למחיר. 3. הוא דורש הרבה מתח? הספק 500W שמגיע עם המחשב יחזיק איתו? דיברתי עם המוכר בSKYPC והוא היה מאלה שמבינים, הוא אמר שזה ספק ג'נרי אבל לא מהחברות הגמורות הסיניות בטירוף, הוא אמר שעוד יש טיפה איכות ושהספק יחזיק את הכרטיס.
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
למחשב HTPC המורכב מ AMD x3 ו4GB זכרון. ספק 450W של CoolerMaster. מסך טלויזיה 42" בFHD. מחפש להחליף את ה4670 שכבר מאלץ אותי להתפשר על איכות התמונה אפילו במשחקי הספורט. מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (85% מהשימוש), משחקי ספורט (10% מהשימוש) ובשאר מרוצי מכוניות. אשמח אם יהיה שקט ולא מאוכלי החשמל. התקציב הוא באיזור ה600, אין העדפה לAMD / nVidia או ליצרן זה או אחר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נהרס לי כנראה ה1950PRO המצויין שהיה לי,לא יודע מה קורה איתו הוא פשוט לא עובד, אז במקרה שהוא הלך לעולמו אני צריך כרטיס ב500 ש"ח בערך הבנתי שבאמת ה8800GT הכי משתלם,גם ראיתי איך הוא מריץ משחקים מדהים אצל חבר שלי, הבעיה היא שיש לי ספק דיי ג'נרי של חברה בשם SPIRE 400W וזה באלגן עכשיו לקנות גם ספק, זה נפל עליי פתאום הבעיה הזאת ואני ממש לא בקטע של להוציא מלא כסף אז יש מצב שהכרטיס יסתדר עם ספק כזה? יהיו הבדלים משמעותיים? ומאיפה הכי כדאי לקנות את הכרטיס? אני גר בקריות,ראיתי שיש אותו בנועה ב500 שקל בדיוק,אחלה מחיר לא?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה להחליף כרטיס מסך אבל אני מתלבט בין 3 כרטיסים בין ה 8600GTS 256MB (אין 512 נכון?) לבין ה 8600GT 512MB לכרטיס X1950PRO 512MB עכשיו מה אתם מציעים ? המפרט הוא : E6300 1.8MHZ 2GB 667MHZ וספק כוח אני יחליף כבר למשהו חדש וטוב... למה אתם מציעים להחליף בשביל משחקים כבדים? האם לדעתכם יכול הכרטיס 9600GT לעבוד כמו שצריך בלי צוואר בקבוק או שלא שווה? והאם כדי ללכת יותר על HD3850 הוא יכול לעשות גם צוואר בקבוק? קיצר מה אתם מצעים לי ?
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX295 על לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME (עם מעבד COREi7). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת הוא על 87 מעלות במנוחה. כשאני מריץ משחקים הוא מגיע עד ל105 מעלות. האם זו תופעה מוכרת? (אני מנקה אבק בתוך המחשב פעם בשלושה חודשים). [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס שלא יתקשה להריץ משחקים חדשים וכו' ברזולוציה הזאת גם עם פילטרים (Crysis , unreal וכד' ). התקציב הוא כמה שפחות כמובן , בטווחים של 700 - 1300 (אפשר לחרוג) אני פשוט רוצה את הכרטיס שהכי משתלם מבחינת עלות תועלת.
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: E8400 4G זיכרון MSI P43 לוח ספק HEC 500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 4870 עם 512 מגה. מאז שהחלפתי מסך מחשב של 19 ל 23 התחלתי לשחק על רזלוציה גבוהה 1920 על 1080 ואז התחלתי להרגיש את הקושי של הכרטיס מסך לספק FPS גבוהה. מספר משתמשים בפורום המליצו לי לשדרג רק את הכרטיס מסך וטענו שהמעבד מספיק טוב להיום ואין צורך לשדרג ל I5, ולכן חשבתי לשדרג ל RADEON 6870 או 6950. עכשיו השאלה שלי היא האם הכרטיסי המסך 6870 או 6950 יצרו צוואר בקבוק עם ה E8400? והאם הספק הנוכחי מספיק כדי להחזיק את אחד מהם? ועוד משהו, איני מעוניין לעשות OC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שאלות.. יצא כרטיס מסך של ATI שצריך לעלות כ-1000 ש"ח? והאם שי ביקורות עליו? מה עם הכרטיס 8600GTS המשודרג שדיברו עליו פה לפני כמה זמן? יש משהו מעניין בנוגע אליו? ויצא כבר משחק DX10? תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד שלם על ההחלפה שלי מ 8600 ל 8800 חזק של EVGA ניתן לקרוא כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=273532.0 הרבה אנשים ציינו כי חבל שלא הלכתי על כרטיס עם 640 MB אם כבר החלפתי. התחלתי להרהר האם באמת לא כדאי לי להחליף היות ויש לי את האופציה. אשמח לשמוע מאנשים את דעתם (מנומקת ככל האפשר בבקשה) למה עדיף לי להחליף ולמה כדאי. האם כדאי להוסיף עוד 100 דולר +- וללכת על EVGA עם 640 או שאפשר להישאר עם בראנד זול יותר ואף לחסוך מעט כסף כפי שדניס ציין בת'רד הקודם. אני כעקרון מאסתי בשטויות ואני רוצה כרטיס הכי מתאים לסט אפ שלי ולציפיות שלי, לא רוצה תקיעות בכלום ! (עד כמה שהגיוני) שאלתי על SPARKLE ואמרו לי שאין מה להשוות ל EVGA ברמת רעש המאוורר ואיכות הכרטיס…
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב, ATI יצא, Nvidia מששקשקים ויורידו מחירים, אז אני רוצה לקנות כבר. הגעתי לצימצום של 3 אפשרויות: 1. MSI - Geforce 4 4200Ti - 128MB. 2. SUMA - Gefoce 4 4200Ti - 128MB. 3. ATI R300 - פרטים לא ידועים עדיין. MSI הוא הזול ביותר, SUMA מגיע עם קירור לזיכרונות אבל יקר יותר, ל-2 האפשרויות הראשונות יש VIVO (וידיאו IN/OUT). ל ATI יש תמיכה באפשרויות יותר מתקדמות אבל זה ATI (עבר לא מזהיר אצלי). אז [glow=red, 2, 300]מה לעזעזל כדאי לעשות[/glow]. או האם כדאי לסבול עוד חודשיים ולחכות לNV30?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-