כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אחלה אתר, ואחלה פורום! ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי הכרטיס הנ"ל. מצאתי כרטיס זה בחנות המחשבים www.isracom.com כרטיס מסך rodeon r9550 עם 128 מגה זיכרון ו128 ביט. הכרטיס מתוצרת gigabyte דגם GV-R955128D יש לי כמה שאלות- המחיר הוא 449 ש"ח, האם זה הגיוני? או שיש פה איזה טריק? http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1843 מה המהירות של הזיכרון ? הוא תומך ב DirectX 9.0 ? אם לא אז זה משמעותי מבחינת הביצועים? או חלק מהמשחקים יכולים לא לעלות? אני מבין שהכרטיס מגיע רק עם גוף קירור, וללא מאורר(או שאני טועה) האם זה מספיק. - מצטער עם כמות השאלות פשוט אני לא רוצה לזרוק את הכסף סתם לפח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עזבו שנייה בנצ'מרקים וכל מה שאינטרנט מוצף בו. האם יש אנשים שקנו כבר את הכרטיס בארץ ובאמת יכולים להמליץ עליו, דהינו האם הכרטיס מספק באמת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המשחק MAFIA , יש לי כרטיס מסך GTS-450 והמשחק בהגדרות LOW לא זז !!! הכול איטי רצח , בדרישות מינימום כתוב כרטיס מסך DX11 660GTX בדרך כלל אני מוריד את ההגדרות ל LOW והכול עובד אבל במשחק הזה ספציפי שום דבר לא עובד , החלפתי את הכרטיס ל HD 5770 שעל הנייר חזק יותר אבל המשחק עדיין לא זז הכול בהילוך איטי בתקציב שלי יש לי 2 אפשרויות או 1030GT 2GB DDR5 או RX 550 4GB מה כדאי לקנות ? ואם המשחק ירוץ נורמלי בהגדרות LOW MED ?
-
- 45 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תשמעו אנשים... חלק אומרים לי ש5900 הוא לא טוב וחלק אומרים לי ש 9800 אקס טי יותר טוב..אני אישית מאמין ש5900 ו- 5950 אולטרה הם הרבה יותר טובים כי קראתי על זה מאמרים וראיתי תוצאות שגי פורס מחזיקים הרבה יותר טוב בביצועים...אנשים אל תגידו לי עכשיו רדאון 9800 טוב יותר כי ככה או ככה אני רוצה הוכחות אבל הוכחות ברורות כמו איזה אתר שממש מראה לי הכל על זה שרדאון יותר טובים..אם אתם יכולים אז סבבה שלחו לי הודעה ואני יקנה את ה 5950 או את הרדאון 9800 אקס טי!
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מחפש משהו בסגנון של אלה ואני לא מבין כל כך אין לי גם הרבה כסף לבזבז אז אם תוכלו לעזור לי. דרך אגב הנה המפרט של המחשב שלי: AMD +3500 athlon 64 bit לוח אם - GIGABIT GA-K8U939 הזכרון בכרטיס מסך שאני רוצה הוא 256
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
זה מה שההצעה של המחשב נותנת לי לבחור... אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי יקר והכי טוב, אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ושיעלה לי משחקים חדשים מישהו שמבין יכול לתת לי שם של כרטיס מסך לפי הדרישות שלי?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
Radeon X700PRO 256mb , 128Bit , DVI, PCi-Ex16, TV VIVO יש למישהו ביקורות על הכרטיס הזה? האם הוא מומלץ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 ש"ח, האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
(שאלתי כבר בנושא על הרדאון 9800פרו, אבל אף-אחד לא ענה) איזה כרטיס יותר טוב Radeon 9800PRO או Radeon x700PRO? תודה
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! הרגע ראיתי שכבר אצל הדובים יש את הX800 "רעיל" של ספיר והשאלה שלי האם עדיף אותו מ6800U ? הביצועים שלו טובים יותר..? משתלם לקנות אותו? וזה לא לצורכי OC כמובן... תודה!
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מציעים לי Radeon X800 XL בזול מה אתם אומרים שווה את זה? אני לא יותר מדי גיימר (את האמת, כמעט ולא) היה לי 6800 שנהרס על ידי, ואני מריץ עכשיו X300SE יש לי עוד 6800 בצד אבל אני מעדיף שלא להשתמש בו, הוא מעצבן אותי בגלל האורך שלו 6800 VS X800XL על מי ללכת?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-