עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by edenbensal,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני צריך עזרה לגבי הבחירה שלו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 דרישות: הרצת משחקים חדשים/כבדים (כגון: Crysis 2, Operation Flashpoint Red River, GTA IV, Dirt 3, Mafia 2) ברזו' 1920X1200 באיכות טובה ומעלה. אני אישית חשבתי על ה-HD6950 2GB. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by nikenx,

קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום לכולם, גיבשתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב 4000 שקל. הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסי מסך, כולם מדגם GTX 560 TI. הכרטיסים הם: Sparkle GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9283 Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9258 אני זקוק בין היתר להשוואה בין הטמפרטורות הממוצעות שלהם בזמן מאמץ. הכרטיס של Gigabyte הוא כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל וקצת מדאיגות אותי הטמפרטורות אליהן הוא עלול להגיע ואורך החיים המקוצר שיהיה לו בגללן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CrossFireX,

6950 תניחו שאחריי צריבת ביוס (אפילו שלא מצאתי אחד שניתן לקנות היום ועדיין אפשר לצרוב ביוס) ו - OC, נגד GTX 570 עם OC (של Sparkle ד"א) מאיזה כרטיס אני אראה יותר ביצועים בגיימינג? (1680x1050 ו- 1920x1200) נ"ב, ומי יותר טוב במערך?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אז ככה, בעוד כחודש +- אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לסימולטור FSX/FS2004, עם זה אני מתכנן לקנות עוד שלושה מסכים 23" FHD. זאת חתיכת מערכת, המטרה שלי היא שהכל יעבוד חלק עם כל התוספים וכל המשאבים שהFSX צורך. אני מתלבט אם לקחת שני 470 או ש570 אחד יעשה את העבודה? תודה מראש, ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום לכולם, אני יכל בבקשה מידע על מערך מרובה כרטיסים (איך זה עובד וכל מיני דברים כאלה) ומידע על PhysX ומה מבדיל אותו ממערך מרובה(CF ו SLI).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. התקנתי היום את המשחק Alice Madness Returns. יש לי את המערכת הבאה: מעבד: פנום 2 965 4 ליבות כ.מסך: HD6850 זיכרון: 4G של GSILL מערכת: WIN 7 64 בקיצור חוץ ממשחק אחד שנתקע לי עד היום (metro 2033) כל המשחקים עובדים על המקסימום בלי שום בעיות! ברזולוצייה 1080X1920. האליס הזה זז גם כן חלק על המקסימום אבל לפעמים יש קטעים שהמשחק מקרטע בצורה בלתי מובנת! זה קורה שיש עשן מסויים במשחק או נוזל כזה שמשפריץ מהיצורים הביזריים שמה (אבל לא מים). שמתי לב שאני שם את ה- physx הזה על נמוך המשחק זז חלק אבל נראה כאילו באותם הקטעים שקודם המשחק נתקע פתאום דברים לא מתנהגים כמו שצריך (מבחינה ריאלסטית) ז"א פתאום אין עשן כלל או שאין דם משפריץ מהיצורים! מה הקטע של זה ולמה זה מעצבן לי את הכרטיס מסך? תכננ…

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. כותרת. אין מגבלת תקציב.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  10. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. היי, יש לי בעיה: לפעמים, אחרי 15-20 דקות של משחק פיפא 11, המשחק קורס (לא תמיד זה קורה). בבדיקה עם תוכנת EVEREST מתברר שהGPU אצלי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות, והHD ל40. האם זו הסיבה שהמשחק קורס? התחממות יתר של כרטיס מסך? אם זה עוזר, זה מפרט המחשב שלי: Motherboard - INTEL P55WB Cpu - CORE I5 760 Memory - KINGSTON KVR1333D3N9 4GB Video Card - GIGABYTE GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Case - COMPUCASW 6k31 PSU - Hec 500W אגב לא יודע אם זה קריטי, אבל שימו לב שהמארז שלי זה מיקרו ATX (ממש קטן ורוב החומרה דחוסה שם) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by t0x87,

שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. GIGABYTE GTX560 OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8379 GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 (מה זה UD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8378 GIGABYTE GTX560TI OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7860 חוץ מזה האם העניין של אוברקלוק לכרטיס יכול להעשות אחרי קנייתו ובמה זה כרוך? כלומר אני מניח שלא צריך לקנות לו גוף קירור מיוחד ,לא? והאם אתם חושבים שברמות המחירים הללו של בין 1000 ל 1200 ש"ח אפשר לקנות כרטיס יותר טוב ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by mazam,

היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by clip,

אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by itsik1231995,

האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שאוכל להריץ את המשחקים החדשים עם FPS טוב תחת EYEFINITY עם שלושה מסכים 2209WA של DELL. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים של SAPPHIRE: - 6850 - 6870 - 6950 תודה!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אני מקבל תמונה שחורה אבל יש אודיו , אך אין וידאו האם הסיבה היא הכרטיס מסך onboard ? אם אני מנסה מספר פעמים להגדיל ולהקטין לבסוף אני מצליח , אני לא מבין מה הסיבה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by amits1995,

הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by edeenn12,

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 או Sapphire 6950 1GB GDDR5 HDMI Retail

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים