כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום.. יש לי את הלוח הנל והוא ציפסט 760g ויש לוח סלוט של pcie x16. ראתי שהכרטיס הנל הוא pcie 2.0 x16 הם יכולים לעבוד ביחד או שאני מוגבל לכרטטיסים מהדור הקודם? שמעון.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי: intel core 2 duo 2.66 geforce 9800gt 4 gb ram ספק : ezcool 450w [] בקיצור תכננתי לקנות ספק כוח 500 w של ססוניק ואת ה gtx 460 [יוצא 1000 שקל בערך] אז השאלה שלי היא האם הצוואר בבקבוק במחשב יהיה משמעותי ? תכננתי לעשות אוברקלוק לפני זה אבל ויתרתי כי אני לא יודע איך להרכיב את הקירור... ועוד שאלה מה אתם אומרים ה hd6770 עדיף מ ה gtx?? או שהצוואר בקבוק יהיה יותר גדול מה gtx? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כותרת* על מה אתם ממליצים לשים בהגדרות בדריבר לא שמשהו מפריע לי חוץ מדבר אחד אחרי העדכון של הדירקטס 11 של קרסיס המשחק לפעמיים מקבל כמה נפילת FPS לכמה שניות ומסתדרר אבל עדיין אני מרגיש ירידה משמעותית בFPS משחק על ULTRA עם 1680X1050 על מה אתם מליצים לשים למשל בהגדרות של נווידיה v-sync triple buffring וכל השטויות האלה וגם הגדרות במשחק עם לבטל או להשאיר V-SYNC דרך אגב כרטיס GIGABYTE GTX570 תודה מראש לעוזרים מסךsamsung 2233rz 120HZ 3D
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה מחשב חדש לגיימינג בתקציב של 2500-3000 שקל לאחר שהמחשב הקודם נפטר. במחשב הקודם היה לי את הATI 4770HD ואני מקווה שגם הוא לא הלך... אותו שדרגתי לפני כמה חודשים... עכשיו, במחשב הנוכחי אני כנראה אסתדר על מעבד I5 וזכרון 4 GB, כלומר מבחינת מעבד וזכרון אני סגור. וגם הוא לרוב מריץ לי משחקים כמו דיוק ניוקם החדש ואססינס קריד די חלק ברז' של מסך 19 רחב (1440x900)... המעבד היה צוואר הבקבוק. אז שאלתי היא האם אני יכול להסתדר על ה4770HD עם המחשב החדש עד לשדרוג בעוד שנה וקצת ולהריץ משחקים על הגדרות מקס' ברזולוציה הזו או שאתם ממליצים כבר מעכשיו להשקיע בכרטיס מסך חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס HD4870X2 של חברת SAPPHIRE, במשך שנתיים וחודשיים הוא עבד מצויין... בזמן האחרון התחילו להופיע כל מיני...פסים אדומים על המסך. וכשאני מעלה משחקים על המסך מופיעות מלא נקודות אדומות והמחשב ניתקע... חשבתי שאולי יש אבק שגורם לכרטיס להתחמם, ושפתחתי את המחשב באמת היה הרבה אבק... ניקיתי והחזרתי את הכרטיס ... הבעיה לא נפתרה ולאחר כמה ימים הכרטיס בכלל לא עובד... המחשב נידלק ואני לא רואה כלום על המסך... מישהוא מציע פתרון כלשהוא? יש לי אחריות על הכרטיס לעוד 10 חודשים ב- KSP... תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 10:21:43 כרגע כבר לא מוכרים את ה- HD4870X2, אם KSP יציעו לתת לי כרטיס אחר במקומו... איזה כרטיס הוא שווה ערך לכרטיס שלי?
-
- 57 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-