כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני קונה מפרט חדש, ויהיה בו שני כרטיסים HD6850 אני קונה בTMS אז האופציות שלי הן: http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/9125 איזה לבחור? בGIGABYTE יש שני מאווררים, זה קריטי?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני כשנתיים-שלוש עוד הייתי מעורב בתחום אבל מאז עזבתי את האזור לחלוטין, אני כבר פשוט לא יודע מה כרטיס טוב ומה לא טוב, כמה זה יקר לכרטיס וכמה לא היום ומה שווה לקנות. בכל אופן אבא שלי גר בניו יורק, ואני אקנה את הכרטיס החדש דרכו, כנראה מאמאזון שם מאוד מאוד זול, השאלה מה לקנות? אין לי עדיין טווח מחיר אבל זה ברור שאני לא יכול להרשות כרטיס ב400$. אני צריך משהו שיספק ביצועים כמה שיותר טובים למשחקים (למרות שיהיה לי צוואר בקבוק בערך מכל כ"מ חדש אבל בקרוב נגמר צבא ומתחילה עבודה ואני אקנה את שאר החלקים שצריך בשבלי להשלים את הפער) בטווח מחיר בינוני, אשמח לכמה אופציות במחירים שונים. אני יודע שזאת בקשה מאוד כללית אני רק צריך להיכנס בינתיים לתמונה של מה זה מה ומה המחירים לעו…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שבת שלום.. יש לי את הלוח הנל והוא ציפסט 760g ויש לוח סלוט של pcie x16. ראתי שהכרטיס הנל הוא pcie 2.0 x16 הם יכולים לעבוד ביחד או שאני מוגבל לכרטטיסים מהדור הקודם? שמעון.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
כותרת* על מה אתם ממליצים לשים בהגדרות בדריבר לא שמשהו מפריע לי חוץ מדבר אחד אחרי העדכון של הדירקטס 11 של קרסיס המשחק לפעמיים מקבל כמה נפילת FPS לכמה שניות ומסתדרר אבל עדיין אני מרגיש ירידה משמעותית בFPS משחק על ULTRA עם 1680X1050 על מה אתם מליצים לשים למשל בהגדרות של נווידיה v-sync triple buffring וכל השטויות האלה וגם הגדרות במשחק עם לבטל או להשאיר V-SYNC דרך אגב כרטיס GIGABYTE GTX570 תודה מראש לעוזרים מסךsamsung 2233rz 120HZ 3D
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-