עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ymalool,

מכיוון שאני מתכוון לזכות בכרטיס הנ"ל הייתי מעוניין לשמוע קצת את דעתכם עליו.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן. יש לי G FORCE 4 440 MX (כן זה חרא תתמודדו עם זה!!) עכשיו... יש לי את הnView הזה של nVidia ובמאפיינים שלו זה אומר שיש לי כרטיס מסך G FORCE 4 440 MX X4 אבל האמת היא שיש לי X8 לפי מה שהבנתי הצוואר בקבוק בכלל מאפשר רק X4......... אז זה לא משנה אבל בכל זאת הנה כמה תמונות.... אם זה כן משנה את רמת האיכות אפשר לסדר??

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by hagay21,

צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  6. מה המצב חבר'ה ?.. לסבתא שלי יש פנטיום 3 ישן שיש בו כרטיס מסך בשם ATi Magnum/Xpert 128/Xpert 99 ולי יש כרטיס מסך מיותר בבית של פנטיום 3 הישן של דוד שלי ושמו ATi RAGE LT Pro ... אני לא יודע איזה מביניהם הוא הטוב ביותר, אתם יכולים בבקשה לעזור לי ?.. תודה מראש, משה

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  7. יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

שלומות, מקום העבודה שלי מתלבט בקשר להזמנה של 70 מסכי "17 חדשים. האופציות שעומדות על הפרק הם: LG 710BH ב119$ MAG AH778 ב-112$ או ViewSonic E70F ב-125$ הכל לפני מעמ. האם מישהו מכם מכיר השוואות ראש בראש של המסכים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? מה אתם הייתם לוקחים?

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by gadykay,

שלום אנשים רציתי להתייעץ על קניית כרטיס מסך בברלין מכיוון שאני נוסע לשם בדקתי אתרי חנויות כמו: (הכרטיס מחליף GTX470 ) http://www.conrad.de/ http://www.csv-direct.de/ownpages2.php?page=pckomponenten מצאתי משהו מעניין ב 459 יורו ( 2135 שקל בערך)[h=1]Sapphire AMD Radeon™ R9 290X Tri-X Overclocked 4 GB http://www.conrad.de/ce/de/product/1070526/Grafikkarte-Sapphire-AMD-Radeon-R9-290X-Tri-X-Overclocked-4-GB-GDDR5-RAM-PCIe-x16-DVI-HDMI-DisplayPort?ref=list[/h]עכשיו הקטע הוא שעם החזר המס בנמל התעופה יורד המע"מ שעומד על 19% מה שהופך את העניין למאוד משתלם... מה אתם חושבים? המפרט שלי הוא: מעבד: I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק: FSB 700W 700-80GHN 80+ PFC מארז: Lancool…

10. הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Idanbs,

מהירות שעון גבוהה יותר יכולות OC גבוהות יותר? בבקשה הסבר מפורט כמה שאפשר..

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by zag_zag,

בגלל תקלה אני צריך להחליף את ה-R9500Pro שלי. הבעיה שאני בספק אם היבואן מחזיק עדיין את הכרטיס הזה במלאי מה הכרטיס הקרוב ביותר ברמתו לכרטיס הזה? אני יודע שה9600 פחות טוב ממנו, וה9800 יותר טוב ממנו. יש radeon שנמכר בארץ עם נתוני ביניים (בין ה9600 ל9800) ? אולי גרסה משופרת של ה9600 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Snufkin,

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אני צריך רק לשנה כרטיס אז הראשון זה: ¤599 (מבצע) :מחיר ¤50 משלוח: תיאור המוצר: Palit Geforce 4200Ti NVidia GeForce 4200TI GPU 128 MB DDR Memory TV-out והשני זה: Chipset - RADEON 9600 ¤689 Chipset - RADEON 9600 Support Memory / bandwidth - 256MB DDR SDRAM, 128 bit Connectors - VGA, TV-out (S-Video connector), DVI Connector מה יותר חזק מי מושך יותר ב-oc? תודה על המידע

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Ghettomusick,

שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GodLike,

שלום. קיבלתי היום את הרדיאון פרו של סאפיר ( מזיגזג ). ראיתי שיש כבל עם צד אחד מפוצל וצד אחד רגיל. זה כבל מתח שמתחבר לכרטיס מסך אחרי זה לספק ואחרי זה להארדיסק. לא הבנתי מה הקטע ולמה צריך את כל הקומבינה הזאת. זה ככה בכל הכרטיסים של ה 9800 pro ?

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  21. מעבד amd2800 albatron geforce fx5900xt איך התוצאה? תרשמו גם את התוצאה שלכם והמפרט לצורך השווה תודה

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by oziz_2,

הי , קניתי מחשב עם כרטיס מסך 7900 של LEADTEK. אבל המסך שלי נמרח -כל פעם שאני פותח חלון מסוים המסך מתרחב וכשאני סוגר את החלון המסך שוב חוזר לעצמו. האם זה בגלל הכרטיס ? או אולי המסך?יש לי מסך של LG F700P לא LCD. ??? מה הסיבה לכך לדעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by dani,

הג'י פורס fx 5900 או ה Radeon 9800 pro? אני רציתי לקנות את ה 9800pro של Msi אבל אז ראיתי כל מיני ג'י פורסים http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=5900&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12 מה הכי טוב מפה (או הראדון) עד 1500 שקל (1600 אפילו)

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שכל אחד יציין את הדריבר שהיה הכי יציב אצלו ולא עשה בעיות... תודה על שיתוף הפעולה.

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.