עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SS2.Vegeta,

שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lipa,

שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eSLC,

GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? (550 ש"ח)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by KvodHagab,

אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kfirkb,

אני חייב לקנות מחשב כמה שיותר מהר. המחשב הישן (P4) כבר ענתיקה ואין לי סבלנות לחכות, אך מכוון שיש לי מסך 1920 והפעם אני רוצה מחשב תותח על למשחקים, אני לא "אתפשר" על ה GT החדש ואני חייב להביא לפחות רק את ה GTS החדש שאמור לצאת. אז ככה... - מתי לדעתכם הכרטיס אמור להיות כבר בחנויות בארץ? - מכוון שאני לא רוצה להיות במצב שהמלאי שלו יגמר ביום שהוא יגיע, האם אני יכול לבצע מעכשיו הזמנה למפרט כולל הכרטיס שתחכה ליום ההגעה שלו לארץ?

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  8. אחי הביא לי היום אתה ה RADON 9000 PRO 128 MB מארצות הברית עכשיו התקנתי אותו והכל טוב... אני מריץ 3DMARK ואני מקבל בקושי 2400 נקודות איך זה יכול להיות אני צריך לקבל הרבה יותר לא? המחשב שלי הוא PENTUM 3 800 256 SD-RAM HD 20 GIGA איך זה יכול להיות?? ואפילו במשחק קאונטר סטרייק אני לא מגיע איתו ל 100 פריימים?? מה כבר יכולה להיות הבעיה???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

10. Started by liav12,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  13. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי את המחיר של ה6800GT בחנות הזאת http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 עכשיו אני יודע שהמחיר שלו הוא בסביבות ה2000+ ,אז רציתי לשאול החנות הזאת אמינה? המחיר שווה? היצרנית טובה? ואם בכלל שווה לקנות GT או לחכות חודש ולקנות את הGS? תודה רבה לעוזרים בעיקרון אם יש כרטיס יותר טוב במחיר של 1400+- אז תציעו...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הליבה של Ti4600 שיש לי זה רק 300 מה"ץ! כרטיס רדאון של 200 שקל יש לו מהירות כזאת MX400 עם טיפה אוברקלוק מגיע למהירות כזאת אז מה זה??? אני לא מתפלא שאילו זבל של כרטיסים בחיי, לGF 4 MX460, יש אותה מהירות שעון המקסימום שאני מגיע באובר זה 320 ... מישהו מוכן להגיד לי למה זה ואיך זה משפיע על הביצועים? שווה לזרוק את הכרטיס הזה? זה מעצבן אותי

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  19. שלום אני רוצה ליקנות את ה- 8800gts 3620mb oc2 של החברה BFG רציתי לדעת אם הוא טוב ומשתלם בגירסת ה OC2 ובכלל למי שיש אותו האם הוא בסדר מבחינת חימום ומבחינת ביצועים תודה

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שאלה אחרונה : איזו חברה היא הטובה ביותר לכרטיס מסוג 6600gt תודה , ומצטער :-\

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hellfe,

הציפיות שלי מהכרטיס זה לשחק במשחקים כמו GTA VI CRYSIS RED ALERT3 וכל המשחקים החדשים והכבדים ברזולוציה 1920 1200. התקציב לא יכול להיות גבוהה .. חסכתי קצת כסף (800 שקל) שיאפשר לי לקנות HD4850 . אך הבנתי שאני חייב כרטיס עם ג'יגה זיכרון בשביל להפעיל משחק ברזולוציה מפלצתית כזאת. אני יכול להרחיב את התקציב ל1200 ש"ח בלחץ אם אני לא אגע במשכורת הצבאית [411 ש"ח :s05: ] שאר המפרט שלי: מעבד E4400 2.0GHZ (אגב לכמה אני יכול להמהיר את המעבד הזה? אפשר להריץ אותו בעוד 200MHZ?) לוח גיגבייט P945-S3 משהו כזה זיכרון 2 גיגה 667MHZ קורסאייר כרטיס מסך נוכחי 8600GT ספק כוח HEC 400W (הבנתי שהוא יוכל להעמיס את הHD4850 בלי בעיה. בדקתי כמה אמפר הוא יכול להפיק)

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by MT99,

היי, אני רוצה לדעת בוודאות אם הספק מדגם ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT יוכל להחזיק את הכרטיס הבא: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL האם הספק מספיק בשביל כרטיס כזה, ובאיזה צורה הוא יוכל להחזיק אותו? טובה, גבולית...?

• 13 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by eloyfer,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.