כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה. אחרי שחפשתי תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי סוף סוף קנית תTwintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ועכשיו אני רוצה להיות בטוח שלא עשיתי טעות יש לי כמה שאלות וצריך תשובות עד מחר לפחות ותודה לכל העונים. מיפרט המחשב שלי בצד עם משהו 1- יש 2 דגמים שחשבתי אליהם ואני עדין יכול להחליף מה ניראה לכם עדיף הראשון שקניתי Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 והשני שחשבתי ליקנות Twintech GeForce 9500GT XT 256MB DDR3 אבדל של 5 שקל לXT לעומת הGT הרגיל יותר אבל גם שניהם שונים ביגלל גודל הזיכרונות 256MB לעומת 512MB ויש לי מסך LCD 19 עם רזולוציה מקסימלית 1280X1024 מה דעתכם ? 2-איזה פוטנציאל לOC קיים בכרטיס הזה. יש אולי מידע כי לא מצאתי משהו מועיל ? 3-האם אני צריך ליקנות קירור לכרטיס עם…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקירור טוב? אפשר לעשות איתו OC כמו שצריך? הוא ברמה של הקירור של leadtek או XFX או שהוא מאעפן כזה? זה חשוב לי. תודה! ואם כבר, הקירור של ה 7600GS DDR3 של Gainward טוב מספיק בשביל לעקוף את ה 7600GT ואפילו יותר מזה? שמעתי שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו. לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח. בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI. המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti. מפרט המחשב: Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 i5-4590 Quad core CPU 8GB DDR3 SSD 256GB MX100 Seasonic 450W תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב גיימינג ותיק (אם זה בכלל אפשרי וכדאי). מפרט המחשב והמסך: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler 3. ASUS P7P55D Motherboard 4. G.Skill Ripjaw DDR3 1333MHz 8GB RAM - 4 x 2GB 5. Samsung 850 Pro 512GB SSD Drive 6. Western Digital Balck Edition WD2003FZEX 2TB HDD Drive 7. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 8. Antec Sonata Designer 500 Case 9. Antec HCG-750M (750W) Power Supply 10. DELL U2518D (2560 x 1440 at 60 Hz) Display מגבלת אורך כרטיס המסך במארז הנוכחי - 24cm. מנסה שלא להיכנס לשדרוג חומרה אחר אלא אם זה ממש הכרחי. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460 הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע .. הינא המפרט : INTEL CORE 2 DUO E7500 g31tm-p35 SS 500 WATT 2 GB הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ... לוח אם משפיע ...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרשתות החברתיות הסיניות מספקות לנו תיעוד ראשון של מה שעשוי להיות העיצוב הסופי והרשמי של NVIDIA בכרטיסי GeForce בדור ה-Ampere לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4870X2 לצערי הוא אינו מסוגל לעשות ביטסטרימינג לפורמטים החדשים אבל ה 5450 שעולה איזה 250 כן יכול השאלה אם אשפר לשים את שניהם ביחד מבלי שהיו התנגשויות בדריברים כאשר ה 5450 משמש ככרטיס קול בלבד.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך מחנות של RSM עבור מחשב חדש שאני מרכיב i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG מבחינת המארז זה AntecP193 המליצו לי על GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 במחיר מבצע של 750 ש"ח, אך לצערי המבצע נגמר אז אני צריך המלצה אחרת בבקשה. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה לינק מזאפ שמכיל (אני חושב) את כל היצרנים של הכרטיס המבוקש. למישהו יש דעה על פירמה מסויימת כעדיפה על השניה ? אם מבחינת החומרה ואם מבחינת הבאנדל שמגיע עם הכרטיס http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=8800gts תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את אני רואה את ה FPS שרץ בזמן המשחק, הוא מופיע מצד ימין למעלה לא? איזו תוכנה זו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אבקש מאנשים בעלי ניסיון בלבד להגיב, כדי שלא אטעה.. כמו שצויין בכותרת אני מעוניין בכרטיס מסך תומך AGP, בתקציב של 200$, שייקנה בחול (ברוקלין - ניו יורק). השאלה היא של כדאיות האם לקנות מחול ולהשאר בלי אחריות, או לקנות מהארץ ולהשאר עם עניין האחריות. הצעות ייתקבלו בברכה, שימי.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-