כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו. לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח. בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI. המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti. מפרט המחשב: Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 i5-4590 Quad core CPU 8GB DDR3 SSD 256GB MX100 Seasonic 450W תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3. חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5 היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2 המפרט שלי הוא: Intel Pentium D 945 3.4GHZ 2.5G RAM 667MHZ Intel 946GZIS לוח אם ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX) הארד דיסק אחד של 250GB והכרטיס המצויין למעלה. הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני אחרי הזמנת מחשב חדש בנסיון לחסוך. המחשב כולל לוח אם ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET בנוסף לזה המחשב יהיה מבוסס מעבד i5 2400. יושב אצלי בארון כרטיס מסך gforce 8800gt והשאלה היא האם הוא יתן ביצועים עדיפים על הGPU המובנה. היתרון של כרטיס המסך הוא חיבור DVI ולא רק VGA ו HDMI. מצד שני זה לא כרטיס חדש ואני לא יודע מה ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה. לצורך פרטים נוספים - המחשב מיועד לשימוש פוטושופ ותוכנות גרפיקה בעיקר תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. יש לי 800 שקל ! רק 800 שקל לא יותר אולי 900 !!! אז עכשיו ... אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ של חברה די טובה אבל שיהיה גם שטוח ! אני מאוד רוצה שטוח ! אז בבקשה תמליצו לי על מסכים טובים במחירים שנקבתי הנ"ל.... תודה מראש ...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
R9 280 BOOST או GTX 960 ? אמרו לי שה960 יותר חזק אבל לפי הFPS TEST הזה : ה280 יותר טוב מה 960 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום: AMD פאנום 720 פתוח לליבה הרביעית ומומהר (3200X4) 4גיגה זכרון DDR2 ספק HEC 550 80PLUS BRONZE וכרטיס PALIT 4870 512MB אני מניח שצוואר הבקבוק שלי זה הכרטיס מסך המיושן יחסית. הרזולוציה 1920X1080 מסך DELL שנקנה לפני כמה ימים. איזה כרטיס מסך יכול להחליף את הכרטיס הישן שלי בתקציב של עד 1000שח בצורה המשתלמת ביותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו. מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב עם E6600 ולוח של DFI 975X וזיכרון 2G איכותי של G.SKILL השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך כיום יש לי LCD של Proview 15" שתומך עד רזולוציה של 800X600 אם אני לא טועה. בעתיד אני אקנה מסך יותר איכותי וגדול, LCD כמובן. איזה כרטיס מסך יתאים לי, בשביל ההגדרות הכי גבוהות בשביל המסך שיש לי כרגע ובשביל המסך העתידי (ככל הנראה יהיה 19") כלומר שהיום אני יהנה ממנו אבל בעתיד לכשאחליף מסך, שהכרטיס יוציא ממנו את המיטב. תודה לכל העונים, אורית.
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-