עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אחרי הצצה המוקדמת בתחילת החודש, מגיעה ההשקה הרשמית והחגיגית של כרטיס המסך החד ליבתי העוצמתי ביותר מבית NVIDIA מאז ומעולם - אך האם הוא באמת מצליח לעמוד בציפיות? לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-titan-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by aviv888,

שלום רב, אז אני רוצה לשדרג את הכ. מסך אך התקציב שלי מוגבל(750 שקלים), מה שכנראה לא יספק לי כרטיס נורמלי במדינת ישראל(יכול להביא כרטיס דרך אחי שחוזר מארה"ב) המחשב שלי: inter core i5 3450 MB: Gigabyte B75M-D3H GFX: Sapphire radeon 7850- עשיתי עליו OC יציב מ860/1200 ל1000/1225(עובד ככה כבר שנתיים) 8GB RAM(64 bit OS אני רוצה לשדרג מעט את התצוגה שלי אך לא בטוח מה הכי כדאי, שיקולים: 1. המחשב כבר בן כמה שנים, גם ככה בעוד 2-3 שנים אחליף(כנראה) את רובו 2. יש לי ספק כח Seasonic 520W ואני לא בטוח אם הוא יספיק בכלל לכרטיס נוסף/כרטיס עדכני השאלה שלי היא האם כדאי(ובכלל אפשרי לאור הס.כ) לקנות 7850 נוסף(זמין לי משומש בכ300 שקלים) ולבצע CROSSFIRE עם זה הקיים(בנוסף מה ההשלכות, האם צריך קי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by orion23,

אז ככה...תקציב נע בין 1200-1500 ש"ח וצריך להיות AGP עם עדיפות ל NVIDIA מצאתי כרטיס מעניין בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אבל לא מכיר את החברה ולא הצלחתי למצוא עבורו שום אתר שבחן אותו תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aviel120,

על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gilad267,

בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yael333,

שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד אינטל Core i3 540 לוח אם Gigabyte H55M-D2H זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וכרטיס מסך 220GT של nvidia, 1024 MBSDDR3/ על הקופסא של המשחק כתוב שצריך: מעבד intel 1.8 GHZ CORE 2 או AMBATLON 64 2.4 GHZ וכרטיס מסך: 256 MD NVIDIA 7900' 256 MD ATI*1900 אני שואלת האם המשחק יעבוד טוב, כך שהילד יוכל להנות מהגרפיקה, או שיעבוד "בערך"... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by chaboub,

היום כל כרטיסי המסך החדשים רשומים כתומכים בחיבור AGP X2/X4. אם אני משתמש בלוח אם ישן של חברת msi שבמיפרט הטכני שלו לא מצויין מספר לייד הAGP אלא מצויין רק AGP 66/133MHz 3.3v device support האם זה אומר שכרטיסי מסך חדשים לא יעבדו אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia. אני יודע שאפשר עם powerstrip אבל זה לא עובד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך (אני רוצה להגיע לnative rate בlcd שלי ובnvidia הצלחתי) אחרי כל הסמטוחה הזאת אני חייב להחליף אותו ואני גם מוגבל לאותה חנות. יש להם את הדגם הזה: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=725 שהוא בסביבות המחיר של ה4830 שלי מה דעתכם על ההבדלים בין הכרטיסים?? ואולי בכלל כדאי ללכת על מוצר אחר של (לא 9800gt)- או שמא חברה אחרת ולאו דווקא palit בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DarkEnergy,

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pp12,

מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כן, התלבטות קשה ביותר. אני מתלבט כבר שנתיים, ובחופש הזה יש לי סיכוי לקנות אחד. הייתי בטוח שאקנה את ה-Radeon 9600XT, אך בזמן האחרון אני מגלה שאצל אנשים רבים הוא מריץ את המשחק שאני משחק בו (ET) על 40 FPS אפילו. שמעתי שיש כרטיסים שעולים 400 ש"ח והם מריצים את אותו המשחק על יותר מ-100, אני מתכוון לקנות כרטיס ב-1000, אז אני מצפה להבדל משמעותי מהכרטיסים האלה. התקציב שלי בסביבות ה-1000. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים בצורה החלקה ביותר, איכות התמונה חשובה בשבילי פחות (אבל עדיין חשובה). אני מעוניין בכרטיס שיריץ טוב את משחקי הדור הבא, אבל בייחוד שיריץ מעולה את Enemy Territory. שיעבוד עם openGL, DirectX ולא יודע מה.. עם הכל.. אבל את הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג היום במחיר בסביבות ה-1000 …

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by airaz,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.

22. Started by davidpo,

Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1024MB DDR5 PCIe או PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ?? המטרה היא בעיקר לגיימינג, אבל אני רוצה לדעת גם לשימושים גרפיים, ואיזה יתרונות יש ל-HD6850 שאין ל5850??

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nbd,

אני רוצה כנראה לקנות 6800GT אבל אני לא יודע של איזה חברה.. יש לכם הצעות?? אני יודע שLEADTEC זה הכי יקר מישהו מוכן להגיד לי אם יש לזה סיבה בקיצר בבקשה מי שיודע שימליץ לי על חברה כלשהיא שקיימת בפנדה או KSP שזה בעצם 1. XFX 2. LEADTEC 3. ALBATRON 4. ELSA תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RayZ,

היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים