עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by qpalzm,

מקור רשמי בנווידיה מסר שכרטיס ה7800GS לא יהיה זמין לשוק הרחב. http://anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25375 ואני שואל - למה? היה להם מוצר מנצח ביד, ולאחר חיסול ה6800GT/6800U מתבקש יורש שיחליף אותם.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by coch,

אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by evman007,

ולאיזה כרטיס של הדור החדש אפשר להשוות אותו? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by le011,

שלום לכולם.המפרט שלי :ABIT NF7-SL+AMD2600XP BARTON 2100MHZ 2*256 DDR 400 KINGMAX-2-2-2-6 POWERCOLOR READON 9700 NP --270\270+CATALIST4.6 התוצאה שקיבלתי כאשר הדרייברים מכוונים במצב DEFOULT הוא-4260 כאשר הדרייברים מכוונים למצב ביצועים מירביים-4320 האם התוצאות האלו סבירות?לי ניראים קצת נמוך.על פנטיום 3-1000 עם אותו כרטיס קיבלתי 3560 נקודות תודה על עזרתכם ;D

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tgen,

מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כן, התלבטות קשה ביותר. אני מתלבט כבר שנתיים, ובחופש הזה יש לי סיכוי לקנות אחד. הייתי בטוח שאקנה את ה-Radeon 9600XT, אך בזמן האחרון אני מגלה שאצל אנשים רבים הוא מריץ את המשחק שאני משחק בו (ET) על 40 FPS אפילו. שמעתי שיש כרטיסים שעולים 400 ש"ח והם מריצים את אותו המשחק על יותר מ-100, אני מתכוון לקנות כרטיס ב-1000, אז אני מצפה להבדל משמעותי מהכרטיסים האלה. התקציב שלי בסביבות ה-1000. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים בצורה החלקה ביותר, איכות התמונה חשובה בשבילי פחות (אבל עדיין חשובה). אני מעוניין בכרטיס שיריץ טוב את משחקי הדור הבא, אבל בייחוד שיריץ מעולה את Enemy Territory. שיעבוד עם openGL, DirectX ולא יודע מה.. עם הכל.. אבל את הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג היום במחיר בסביבות ה-1000 …

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KOBrA,

שלום .. יש לי 800 שקל ! רק 800 שקל לא יותר אולי 900 !!! אז עכשיו ... אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ של חברה די טובה אבל שיהיה גם שטוח ! אני מאוד רוצה שטוח ! אז בבקשה תמליצו לי על מסכים טובים במחירים שנקבתי הנ"ל.... תודה מראש ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי . נתחיל בסיפור - לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) . לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia. אני יודע שאפשר עם powerstrip אבל זה לא עובד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך (אני רוצה להגיע לnative rate בlcd שלי ובnvidia הצלחתי) אחרי כל הסמטוחה הזאת אני חייב להחליף אותו ואני גם מוגבל לאותה חנות. יש להם את הדגם הזה: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=725 שהוא בסביבות המחיר של ה4830 שלי מה דעתכם על ההבדלים בין הכרטיסים?? ואולי בכלל כדאי ללכת על מוצר אחר של (לא 9800gt)- או שמא חברה אחרת ולאו דווקא palit בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

זה "הדבר" הכי מוזר שראיתי אי פעם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V5500-P-R&affiliate=zap http://www.firingsquad.com/hardware/v55500preview/default.asp http://techreport.com/reviews/2000q3/voodoo5/ עוד מוכרים את הדברים האלו? ועוד יש את אחיו הענק הV5 6000 עם 4 צ'יפים של 32MB

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Dr@gon,

אני מחפש מסך LCD טוב ויפה לא חשוב לי הצבע מומלץ למשחקים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי

17. Started by Rhx,

כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ברשותי מחשב יחסית ישן בעל מעבד AMD phenom xII 965, ספק 550 וואט של סיסוניק ו4 ג'יגה ראם, השאלה שלי היא האם המחשב יסחוב כרטיס מסך חדש? אם כן, על מה תמליצו שלא יהרוג לי את הכיס? כמו כן אני הולך להוסיף עוד RAM ככה שזה יכול להשפיע על העומס אני מניח... תודה מראש על ההתייחסות!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אוריפ,

עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט. כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס... כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום... בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל). תודה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by slider,

אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 6kwar,

שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים