עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rhx,

כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ברשותי מחשב יחסית ישן בעל מעבד AMD phenom xII 965, ספק 550 וואט של סיסוניק ו4 ג'יגה ראם, השאלה שלי היא האם המחשב יסחוב כרטיס מסך חדש? אם כן, על מה תמליצו שלא יהרוג לי את הכיס? כמו כן אני הולך להוסיף עוד RAM ככה שזה יכול להשפיע על העומס אני מניח... תודה מראש על ההתייחסות!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 6kwar,

שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסוג hd5850 והוא מחובר ל2 מסכים אחד 22" והשני שהוא גם טלויזיה 32" והם במצב של שיכפול.. תמיד מחובר עכשיו לשאלות: 1)ככשנייהם מחוברים ביחד במצב תמידי זה גורם לכרטיס מסך להתאמץ יותר ופוגע בביצועים? 2)אם אני צופה בסרטים באיכות 1080p ורק הטלויזיה תומכת והמסך של המחשב הוא רק hd ready יש הבדל באיכות תמונה זה ישדר לטלויזיה באיכות אחת ולמסך באיכות אחרת? אשמח להסבר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by evman007,

ולאיזה כרטיס של הדור החדש אפשר להשוות אותו? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

9. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה אפשרי, איך עושים את זה? זה יעבוד על לוחות P67A-UD3/4?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה על ההשתתפות! בהצלחה לכולנו!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by lmlm,

כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by giliboy,

שלום אני מוענין לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 1085 ש"ח Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb יש כרטיס יותר מומלץ במחיר הזה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shohami,

שלום. כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסך מתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה. אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר: Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454. אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by qpalzm,

מקור רשמי בנווידיה מסר שכרטיס ה7800GS לא יהיה זמין לשוק הרחב. http://anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25375 ואני שואל - למה? היה להם מוצר מנצח ביד, ולאחר חיסול ה6800GT/6800U מתבקש יורש שיחליף אותם.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by coch,

אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dolevm2,

קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?

17. Started by arieltan,

אני עובד עם תוכנות עריכה אדיוס, דה-וינצ'י, סוני ווגס וכדו'. אני צריך להחליף את כרטיס המסך מסוג GTX460 ששרת אותי בכבוד אך כעת הוא לא עומד במשימה. אל המחשב מחוברים שני מסכים ברזולוציות 1080 ו-2500. החומרה שלי היא i7 2600, 8GB 1600MHz, ASUS P67 PCI-E (2) X16, 600WATT CORSAIR אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר 1200ש"ח +/-100ש"ח, בדיקה ראשונית העלתה GTX 760 במסגרת הסכום שלי... אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הודעות כמו : "unable to reach nvidia servers" "information not available!" מישהו עוד חווה את זה?

19. Started by BobCaT,

אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מי יותר טוב משניהם ולמה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Pilpelet,

שלום הרכבתי מחשב עם E6600 ולוח של DFI 975X וזיכרון 2G איכותי של G.SKILL השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך כיום יש לי LCD של Proview 15" שתומך עד רזולוציה של 800X600 אם אני לא טועה. בעתיד אני אקנה מסך יותר איכותי וגדול, LCD כמובן. איזה כרטיס מסך יתאים לי, בשביל ההגדרות הכי גבוהות בשביל המסך שיש לי כרגע ובשביל המסך העתידי (ככל הנראה יהיה 19") כלומר שהיום אני יהנה ממנו אבל בעתיד לכשאחליף מסך, שהכרטיס יוציא ממנו את המיטב. תודה לכל העונים, אורית.

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by raanan1587,

נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by xtx,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים