עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kazur,

חבר'ה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 700 שקל פלוס מינוס (סטייה של +100 שקל מתקבלת). הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כפי שאתם רואים הכרטיס צריך להיות עם תמיכה לחריץ AGP. תודה רבה!

2. Started by lipa,

הוא אמור להחליף את 5700

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  3. שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rrroonnii,

8200 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by חבקוק,

שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by deking,

הי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות לגבי ה-8800Gt או הגרסא החדשה של nvidia -9 או על המקביל של 8800gt של ati מה הכי כדאי? ועל איזה חברה ללכת?(evga,clibre וכ'ו) יש לי לוח אם 965p-s3 ודואל קור 6300 @ 1.86ghz ספק enermax liberty 400w תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by Sulam,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ovadia10,

יש לי כרטיס מסך HD4850 CF שאני נכנס למשחק GRID אז הוא מראה לי את כל האותיות כאלה בוצרה מגעילה עם קימורים לא טובים...זאת לא בעיית הגדרות משחק רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by fatNjazzy,

ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by moshe20,

שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  16. שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…

17. קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אסיWOW,

האם הכרטיס הנ"ל מחזיק היום מסך 24 על הגדרות מקסימליות את כל המשחקים? המפרט core i7 920 gigabyte UD5 3gb 1600 אני שוקל בינו לבין ה X2...

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by Dj_CooL,

קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.