עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by emofun,

חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lmlm,

כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TheHungryOne,

היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rbaron,

שלום, אני ממש מתלבט בין שתי כרטיסי המסך הללו: HD5770 http://www.skypc.co.il/sg_product~H577FK1GD~8~0.htm HD4890 http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm בדקתי קצת באינטרנט וכל הסיקורים/ביקורות שראיתי היו מ2009 אז אני לא יודע כמה זה נכון להיום, אני בין של5770 יש תמיכה בDX11 השאלה כמה זה והאם זה עדיף על ה4890, כפי שאתם רואים המחירים מעוד דומים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omery000,

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם העידכון שהורדתי מהאתר של AMD כשאני נכנס לפיפא לדוגמא אז הגרפיקה לא מסתדרת לי טוב לא רואים טוב את החולצות של השחקנים לפעמים יש מצבים פעם ב-כמה זמן שזה מראה כאילו המסך שבור **מדובר פה על כרטיס במחשב נייד** מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by masmeri,

שימוש: הפעלת משחקים חדשים, אפשר להתקמצן על איכות. מחיר: אין לי הערכה לכן אני מתייעץ פה מפרט: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mMmSaK,

יש לי כבר אחד ואני מעוניין לשדרג ולעשות SLI מעוד אחד שאקנה ביד2. השאלה אם הספק שלי יספיק לזה? seasonic m12ii 620 bronze 620w (זה הספק)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by prielgaier,

שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי לכבוד GTA V ואני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי (Radeon HD 4870) לכרטיס חדש יותר שיוכל לתת לי גרפיקה אופטימלית ב- GTA V. יש לי שתי מגבלות עיקריות: 1) המעבד ולוח האם שלי יחסית ישנים - AMD Phenom X4 9550 (ארבע ליבתי מהדורות הראשונים) וכמו כן לוח האם (Asus M3A78-EM) בעל חריץ PCI-E 2.0 x16. למיטב הבנתי ניתן להפעיל כרטיסי מסך PCI-E חדשים יותר על לוחות אם עם גרסאות ישנות של PCI-E, אבל השאלה היא מה הירידה בביצועים? 2) התקציב הוא בערך 600 ש"ח (עבור כרטיס מסך יד שנייה) או 1000 ש"ח (עבור כרטיס יד ראשונה, בהנחה שניתן למצוא אותו יותר זול ביד שנייה). הנחת היסוד שלי היא שעבור משחק כמו GTA V דרוש כרטיס מסך עם כמה שיותר זכרון. אשמח לקבל את עזרתכם! תומר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Tzion,

לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by OuTsIDe,

איזה מהם עדיף? וכמובן למה? (בעיקר למישחקים וסרטים)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. במחירים של 2000-2500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אחרי הצצה המוקדמת בתחילת החודש, מגיעה ההשקה הרשמית והחגיגית של כרטיס המסך החד ליבתי העוצמתי ביותר מבית NVIDIA מאז ומעולם - אך האם הוא באמת מצליח לעמוד בציפיות? לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-titan-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/

24. Started by Y.R,

בוקר טוב. קניתי לפני שבועים מסך LCD 19 (סמסונג 913N) בגלל ההמלצות עליו מהפורום, תודה רבה (אני ממש מרוצה ממנו ;D) בכול אופן נהייתי פרפקציוניסט בקשר אליו והחלטתי שהוא כבר עכשיו צריך ניקוי. איך אני מנקה אותו? מותר לי להרטיב אותו עם מגבון לח? מותר לי לשים עליו חומר לניקוי חלונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי כולם, אני עומד לקנות מסך LCD חדש (כנראה תוך שבוע-שבועיים). אני מתלבט בין כמה דגמים. ה-2 הנפוצים והמוכרים הם: LG L1730B ו- Samsung 710T שמעתי ששניהם מצויינים, ויש עליהם ביקורות טובות מאוד, והם אפילו עולים אותו הדבר (1900-1950 ש"ח). שמעתי שהאחריות של סמסונג על הפנים (מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים שרופים), אבל נראה שהצג שלהם פשוט טוב יותר (הוא יותר מהיר וזה חשוב למשחקים, ויש שאומרים שהתמונה שלו גם נראית יותר "חיה"). אני ממש ממש רוצה לשמוע ביקורות של אנשים שיש להם את אחד הצגים האלה. ה-LG מאוד דומה ל-L1730S, והסמסונג מאוד דומה ל-710N / 710TM, אז מי שיש לו את אחד הדגמים האלה - בבקשה שכן כן ישאיר תגובה. אני מחפש גם ביקורות טובות וגם רעות, אז בבקשה תגידו כל מה שיש לכם להגיד על…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים