עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by exXxTreAm,

אני תקוע עכשיו עם ג'יפה 4 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 750 ש''ח אבל..... אני לא משחק במשחקים מפחידים, הנה רשימה קטנה של המשחקים שאני רוצה שיפעלו אצלי חלק וככה תמליצו לי על כרטיס מסך מתאים: nfs: mw serious sam 2 half life 2 שייצא call of duty 2 ומשחקים בסגנון הזה........אני כמעט ולא משחק במשחקי פעולה עם מנוע כבד כמו doom או f.e.a.r אז גם בזה תתחשבו. תודה!!!!!!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Volter,

איזה כרטיס מסך יכול להפעיל AAO(חלק על ההגדרות הכי גבוהות)עם המערכת הזאת? P4 1500 MHZ 128MB OF RDRAM 800 MHZ(אני מוסיף עוד 128) שכחתי משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zvika04,

למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RayZ,

הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=2600PCX512MB&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=68

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by general328,

אני רוצה לדעת את אני רואה את ה FPS שרץ בזמן המשחק, הוא מופיע מצד ימין למעלה לא? איזו תוכנה זו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?

11. Started by shlomibandit,

היה לי כרטיס 7800 ג'י טי .. הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות של 80 + מעלות.. לכן החלטתי שאני רוצה לשים עליו קירור של אקסלרו x1.. הלכתי לחנות ksp ואחד מהטכנאים שם לי את הקירור הנ"ל.. שחחזרתי לבייתי גיליתי שאין צג במחשב , המחשב נדלק אך ללא צג , ולא רואים כלום במסך.. למחרת הלכתי אל הטכנאי שהוסיף לי את המאוור ואמרתי לו את הבעיה , המחשב כבר אצלהם חודש +- והיה לי איתם הרבה וויכוחים ובעיות , הייתי ממש עצבני , עד שהשתגעתי כבר ולא התקשרתי אליהם איזה שבוע , היום הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא שם לי כרטיס חדש של 7900 gt של אסוס .. הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס שהיה לי 7800 או +- אותו הדבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים

13. Started by YarYar,

הקירור טוב? אפשר לעשות איתו OC כמו שצריך? הוא ברמה של הקירור של leadtek או XFX או שהוא מאעפן כזה? זה חשוב לי. תודה! ואם כבר, הקירור של ה 7600GS DDR3 של Gainward טוב מספיק בשביל לעקוף את ה 7600GT ואפילו יותר מזה? שמעתי שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by danielzy,

יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Bingo,

??

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gal_6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש..ואני מתלבט בין כרטיסי מסך.. אחרי שנה ככה אני מעריך שאני אעשה אוברקלוק.. ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: 6600GT או 6800LE או X800 הבנתי שהם בערך באותו מחיר וגם אמרו לי שעדיף לקחת את ה6800le כי הוא אוברקלוק יותר טוב בבקשה תעזרו לייי!!זה דחוףףף תודה רבה לעוזרים!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jungle-man,

האם הBOOST לתדר הליבה ב670 ניתן לשליטה ידנית (ואם כן איך?) או שהשינוי מתבצע אוטומטית ? 915MHz Base / 980 MHz Boost

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by 3 ATHLON,

שלום לחברי הפורום... משהו אולי יודע מתי הכרטיס מסך 2600XT בתושבת AGP אמורה או שכבר עלתה לארץ ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by uriash,

שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

22. Started by nizans,

שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, קודם כל אבקש מאנשים בעלי ניסיון בלבד להגיב, כדי שלא אטעה.. כמו שצויין בכותרת אני מעוניין בכרטיס מסך תומך AGP, בתקציב של 200$, שייקנה בחול (ברוקלין - ניו יורק). השאלה היא של כדאיות האם לקנות מחול ולהשאר בלי אחריות, או לקנות מהארץ ולהשאר עם עניין האחריות. הצעות ייתקבלו בברכה, שימי.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים