עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! יש לי מחשב בן כשנתיים וחצי ולאחרונה הכרטיסי מסך שלי (ATI 4850 Crossfire) מתחילים קצת לחרוק אז חשבתי לשדרג אותם. בעיקרון השימוש הראשי והמרכזי ביותר הוא למשחקים, כאשר המסך הוא 24 אינץ' והרזולוציה היא 1900X1200. שאר החלקים: מעבד - E8400, לוח אם - Gigabyte X48, זיכרון - 4GB מערכת הפעלה - win 7. דיסק קשיח - Seagate 500gb. מארז - Coolermaster CM690 5 fans, ספק כוח - CORSAIR 450W כמו שאמרתי, אני מחפש כרטיס מסך חזק, שיכול לרוץ איתי בערך עוד שנתיים עם כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הדבר היחיד שמשנה לי זה שיהיה עם מאוורר חזק (לא אכפת לי מרעיש, רק שלא יישרף) וכן שזה יהיה כרטיס יחיד ולא תצורת CrossFire/CLI שכן היה לי חוויה לא נעימה עם זה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. איזה הכרטיס מסך של NVIDIA שמקביל ל HD4870 512MB ATI

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אחרי הצצה המוקדמת בתחילת החודש, מגיעה ההשקה הרשמית והחגיגית של כרטיס המסך החד ליבתי העוצמתי ביותר מבית NVIDIA מאז ומעולם - אך האם הוא באמת מצליח לעמוד בציפיות? לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-titan-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by spitzi,

כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tal1987,

שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ithamar21,

התלבטות בקניה של כרטיס. כרגע יש לי 6950 2GB פתוח ל 6970 ובנוסף כרטיס פיזיקה 460 1GB הדילמה שלי היא האם לקנות עוד 6950 ולעשות CF או למכור את ה 6950 ולקנות 7970 מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sango,

אהלן, התקנתי עכשיו את SIMS 3 על המחשב שלי עם הפאט'צ הכי חדש ודרייבר הכי חדש של כרטיס מסך. הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה, אבל המשחק לא עובד חלק בכלל!! כשאני מזיז את המצלמה אני מרגיש תקיעות ממש מעצבנות. בדקתי עם FRAPS מה ה FPS שאני מקבל והיתי מופתע לגלות שהממוצע הוא 110 כאשר המינימום 35. איך זה ייתכן שמשחק כל כך ישן לא עובד חלק על המחשב החדש שלי? איך זה ייתכן שאני מקבל FPS מאוד סביר אבל המשחק מקרטע ברמות? תודה על העזרה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aytekns,

שלום, ברשותי מחשב hp pavilion hpe (i7, 16GB RAM). במחשב כרטיס מסך AMD Radeon HD7570. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לכרטיס Radeon HD7950 כדוגמת http://www.1pc.co.il/product-3262-כרטיס_מסך_Sapphire_HD_7950_3GB_OC_GDDR5_Overclocked.aspx יש לי 2 שאלות: 1. האם השדרוג מספיק משמעותי? 2. האם ספק הכוח (מצורף צילום) מספיק עבורו? פרט חשוב: התקציב הוא 1000₪, והמטרה הי להריץ משחקים חדשים כמו assassin's creed (אם כי ברור שאי אפשר יהיה להריץ אותם בהגדרות מקסימליות) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי (gigabyte 8800GTX) ל gigabyte 460GTX המערכת שברשותי : gigabyte 965p ds3 core 2 e6400 2.13GHZ @2400 2X2GB geil dragon 800MHZ @900MHZ thermaltake toughpower 650w מסך 1280X1024 אתם חושבים שהשדרוג כדאי ? זאת אומרת לא יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד או משהו כזה ? ודרך אגב בהתחלה רציתי לקחת כרטיס של ATI מסדרה 5 (5830,5850) אבל בגלל שקראתי תגובות של מלא אנשים שיציאת מסך שני (טלוויזיה וכו') עושה המון בעיות אז ויתרתי על זה. תודה לעוזרים ולמביעי דעתם מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Joob69,

אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא: leadtek gigabyte asus ועוד כמה המחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BalRog,

כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Palarya,

על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by zvika04,

למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

נניח והבאנדל הוא אותו דבר אצל שני הכרטיסים. נניח ששניהם מאותה חברה. אבל הוא 7950GX2 עולה 200 שקל יותר מה-X1950XTX. האם יהיה הבדל מורגש בין שני הכרטיסים. האם ההשקעה של ה-200 שקלים הנוספים האלה שווה, או שלא.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Riaz3r,

שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by צביקה3,

יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by חן מ,

שלום חיברתי היום את ה8800GT שלי מהמחשב לטלוויזיה,במטרה לראות האם יש שיפור מה8500GT.ה8500GT עשה קיטועים בצורה מטורפת.לעומת זאת ה88GT נכנס לזירה,וכבר בעליית הפירסומות זה נראה מדהים,אחר כך נכנסתי למשחק שהיה במקרה זה טרמינייטור ופשוט ראו הכל חלק ובצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,אני חייב לציין. הרזולוציה כמובן הכי גבוהה שיש,וכך גם ההגדרות,הכל על HIGH כי זה המקסימום שאפשר במשחק זה כנראה אז מה?הכרטיס הזה מפלצת ביצועים למרות שהוא ישן כבר?חוץ מיזה,נכנסתי למאפייני כרטיס אצלי במחשב,רשום שהמהירות שעון שלו 450MHZ...זה הגיוני?ואיך בכל זאת מהירות כזאת מפיקה כאלה ביצועים רצחניים? והכי קטע שאבא שלי לא האמין שיש הבדלים כאלה מטורפים בין הכרטיסי מסך,הוא חשב שאם הוא ישים את ה8500 עם מעבד חזק הכל יפתר ונראה…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by masmeri,

שימוש: הפעלת משחקים חדשים, אפשר להתקמצן על איכות. מחיר: אין לי הערכה לכן אני מתייעץ פה מפרט: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by GamePad,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.