עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BRUTALISK,

שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by NiMo1771,

אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Offir,

היי, יש לי כרטיס GTX 275 896MB ורציתי לשדרג אותו (של GIGABYTE) ראיתי למכירה שני כרטיסים (מה שרשמתי בכותרת) הם אותו מחיר של חברת ZOTAC 1150 ש"ח 1. רציתי לדעת מי משני הכרטיסים יותר חזק? 2. האם כדאי לקנות כרטיס מחברה כזאת? 3. האם אני אקבל FPS גבוה יותר במשחקים חדשים כמו MAFIA 2 עם PHYSX פועל מכיוון שעם הכרטיס שלי אני מקבל בממוצע 65-70 FPS על הכל גבוה רזולוציה של 1400 על 900 (זה המקסימלי שלי - למסך) ללא PHYSX פועל, ועם PHYSX פועל זה אני מקבל 30 בערך... המחשב שלי הוא Intel Q9400 2.66 Ghz לוח אם ASUS P5QLE 1333 MHZ DDR2 1066MHZ 2x2 GB DDR2 1066 Cheiftec 650W GTX275 896MB מסך 20 אינץ תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jungle-man,

האם הBOOST לתדר הליבה ב670 ניתן לשליטה ידנית (ואם כן איך?) או שהשינוי מתבצע אוטומטית ? 915MHz Base / 980 MHz Boost

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RayZ,

הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OHANA,

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by stojakovic,

יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by aviel120,

על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by zvika04,

למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יכול להסביר לי את התעלומה הזאת ולאיזה סגמנט שוק זה פונה בדיוק? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2231 הסתכלתי בנתונים ולא ראיתי שום דבר מיוחד... DUAL VIEW, אפשר לחבר שני מסכים, אפשר לחבר עוד באיזה טריפל שאת זה לא הבנתי, מה הסיפור עם המחיר המטורףףףףףף הזה כשהכרטיס בכלל AGP ענתיקה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מכין מפרט למחשב גיימינג חדש שישמש גם לעריכת וידאו. אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיידע לבצע encoding עם adobe premiere. התקציב גמיש בסביבות 2000 ש"ח אעדיף פחות. היה לי ניסיון מר עם ATI לפני הרבה מאד שנים. אעדיף nvidia אבל לא בכל מחיר. יש באפשרותי להזמין בארה"ב ולדאוג שעמית לעבודה יביא אותו ארצה. האם הסיכון שאזדקק לאחריות שווה את ההפרש במחירים? תודה, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דניאלאב,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM

20. Started by Cynicoren,

שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה

21. Started by PayneBack3251,

מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים