כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כמו הקירור של ה295 בגרסאות הSINGLE PCB. http://wccftech.com/2011/03/22/gigabyte-gtx-590-pictuered-benchamarks-revealed/ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כבר חצי שנה את החלקים הבאים: לוח GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 מעבד E2140 ספק חלש של FOXCONN 255W בפיק שלו הוא מגיע ל-355W. מארז COMPUCASE A619 יש לי את כל שאר החלקים לבניית מחשב קומפלט אבל אין צורך שאני יציין אותם מכוון שאין להם השפעה על בחירת כרטיס מסך. את החלקים קיבלתי מחבר, החלקים לא היו בשימוש מעולם מפני שתכננתי לשדרג לספק וכרטיס מסך איכותיים אבל אין באפשרותי להשקיע סכומי כסף גדולים. ועכשיו לשאלה המרכזית איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות על מנת להנות מהמשחקים החדשים? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין השניים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הורדתי את 3dmark 2005 ואחריי כל הבנצ'מרק קיבלתי תוצאה נמוכה של 678! אני לא קולט למה! המפרט של המחשב שלי יחסית בסדר, יש לכרטיס מסך את כל הדריברים החדשים.........וגם יש קצת אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך... מישהו יודע למה זה? המפרט שלי: מעבד intel pentium 2800mhz ht לוח אם abit ic7 זיכרון dimm 521mb pc3200 כרטיס מסך abit siluro 5700 128mb דיסק קשיח hitachi 80 gb צורב dvd nec
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התלבטות בקניה של כרטיס. כרגע יש לי 6950 2GB פתוח ל 6970 ובנוסף כרטיס פיזיקה 460 1GB הדילמה שלי היא האם לקנות עוד 6950 ולעשות CF או למכור את ה 6950 ולקנות 7970 מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 אם יש לכם הצעות אחרות לגבי כרטיסי מסך מ2 האתרים האלה בכייף אני ישמע (:
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן כשנתיים וחצי ולאחרונה הכרטיסי מסך שלי (ATI 4850 Crossfire) מתחילים קצת לחרוק אז חשבתי לשדרג אותם. בעיקרון השימוש הראשי והמרכזי ביותר הוא למשחקים, כאשר המסך הוא 24 אינץ' והרזולוציה היא 1900X1200. שאר החלקים: מעבד - E8400, לוח אם - Gigabyte X48, זיכרון - 4GB מערכת הפעלה - win 7. דיסק קשיח - Seagate 500gb. מארז - Coolermaster CM690 5 fans, ספק כוח - CORSAIR 450W כמו שאמרתי, אני מחפש כרטיס מסך חזק, שיכול לרוץ איתי בערך עוד שנתיים עם כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הדבר היחיד שמשנה לי זה שיהיה עם מאוורר חזק (לא אכפת לי מרעיש, רק שלא יישרף) וכן שזה יהיה כרטיס יחיד ולא תצורת CrossFire/CLI שכן היה לי חוויה לא נעימה עם זה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD) לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות. בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD. התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר. לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך. הלוח אם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=144816 ויש לי לוח של gigabyte דגם GA-8SQ800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1608&ProductName=GA-8SQ800 Ultra במאפיינים של הכרטיס מסך רשום לי אפיק AGP X4 למה לא רשום AGP X8 האם זה צריך להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2284&p=1
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי אותו במקום ה RADEON X!1950 ועדיין יש לי תקיעות קטנות ...... נוו מה זה יכול להיות ???? לא מבין... מיואש כבר .
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-