עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כבר הרבה זמן אני שוקל על לשפר טיפה את המחשב הנייד שלי Lenovo G550, בנייד הזה יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם ככה שלהחליף במשהו יותר טוב אין אפשרות... השאלה שלי אם יש חומרה מסויימת שניתן לקנות ולחבר באמצעות USB לנייד כדי לשפר את הביצועים של הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by astralon,

איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  4. http://www.superbiiz.com/detail.php?name=KWD-7134&title=KWorld-PVR-TV-7134-PCI-Analog-TV-Tuner האם הכרטיס מאפשר צפייה במסך LCD רגיל דרך מחשב של כל הערוצים מהממיר של יס? האם חיבור הכרטיס פשוט מאפשר שידור דרך הממיר => משמע שאם אני אעביר ערוצים דרך הממיר של יס כך גם יקרה על המסך? או שמא זה רק יאפשר צפייה בערוצים דרך התוכנה של הכרטיס? אני לא ממש מבין בכרטיסי טלווייזה ואני לא מצליח להבין איך בדיוק הם משפיעים על אפשרות הצפייה דרך חיבור לממיר.. אשמח להסבר וסיוע.. תודה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  5. ^ המפורט לעיל. תודה ושבת שלום!!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shocko,

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by zabal12,

הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. יש לי במחשב את כרטיס המסך NVIDIA GeForce 7600 GS(זיכרון של 512MB וליבה של 400MHz), התחלתי ליראות סרט HD במסך עם 1920X1080 ובמהלך הצפייה בסרט היו הרבה תקיעות במצב שמידי פעם הסרט היה בהילוך איטי אז השאלה שלי עם זה היה בגלל הכרטיס מסך(מה שניראה לי נכון) או סיבה שונה. אני בטוח שזה לא קשור למסך הוא מחובר לממיר HD ומריץ סרטים וסדרות בלי בעיה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by erez213,

יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 המחשב מחובר לטלוויזית פלזמה, 50" ברזולוצייה של 1920 על 1080. אני משתמש ב XP+SP3. בזמן ההתקנה השתמשתי בדרייוורים שסופקו בדיסק ההתקנה -כאשר אני מתחבר דרך היציאה האנאלוגית (D15) אני מקבל תמונה תקינה בכל רזולוצייה מ 800 על 600 עד 1920 על 1080. -כאשר אני מתחבר דרך יציאת ה HDMI אני מקבל תמונה עד רזולוצייה של 1680 על 1050 (התמונה מעט לא ממורכזת ולא יפה לצפייה). כאשר אני מנסה לשנות ולעבור לרזולוצייה של 1920 על 1080 המחשב קורס ומאתחל את עצמו. התקנתי את הדרייוורים המעודכנים מאתר היצרן "VGA_XP(14.46.3.5328)" אולם הבעייה לא נפתרה, למישהו יש רעיון?

13. Started by HairyAss,

עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by ablabl,

יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by As-21,

מה אומרים כדאי לי לשפר על המערכת הקיימת הזאת איזה מהרכיבים כדי לשחק ב BF3 בצורה נורמלית על 1920X1200 ? לשדרג לכרטיס הזה: HD6950 או שלדרג את המעבד ל Amd phenom ii x6 1090t המפרט: Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 Windows 7 x64

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by astralon,

AMD Mobility Radeon™ HD 7450M Switchable Graphics, With 512MB איך כרטיס המסך הזה? מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים+? תודה.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  19. אהלן ביקרתי היום ב-KSP, עם מפרט מוכן שהחברה פה עזרו לי לגבש - בקצרה: משחקים,I5 2400 , GTX 570 , ב-4K בערך. אוקיי , הראתי למוכר את הכרטיס שאני רוצה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12173 הוא אמר לי שהוא לא משתלם ביחס ל-GTX 560 TI , אבל מילא. בכל אופן הראתי לו ש-TMS מוכרים את אותו הכרטיס בדיוק במחיר הרבה יותר ראלי http://tms.co.il/product/10387 הוא אומר לי שזה לא אותו כרטיס, גם נכנס לאתר של גיגבייט ואמר שזה לא אותו דבר בכלל: http://www.gigabyte.com/search/search.aspx?kw=570 הוא צודק? אגב - לא שאני אחזור ל-KSP, לדעתי היחס ממש זוועתי, המוכר מתנשא ועוקצני , בערך 15 איש מחכים בתור אחרי ומתוכם לפי מה שראיתי הם מתנערים מאחריות על תקלות , לכאורה (שלא יתבעו אותי - כן?) בכל מקרה , לע…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  20. שלום. ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי). הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900. המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול). אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד? אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש. חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים. לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיט…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Larry David,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by dan111,

שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים ובעיקר לצפייה בסרטים. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD לחיבור ה-hdmi ולראות דרכה סרטים באיכות bluray, כך שעצמת הכרטיס ואיכות החיבורים שלו חשובים לי. המטרה היא שהטלוויזיה תשדר גם אודיו, כך שחיבור ה-dvi למסך הטלוויזיה לא בא בחשבון. רק hdmi. בנוסף, אני לא מתכוון לעשות oc, למקרה וזה משפיע על הבחירה באופן כזה או אחר. מספר שאלות שיכוונו אותי, אשמח לדעת את התשובות לגביהן: 1. ראיתי שרוב כרטיסי המסך כיום מגיעים עם חיבור mini hdmi, הוא שווה באיכותו ל-hdmi הרגיל או שיש ביניהם הבדלים(למעט גודל החיבור)? 2. בחיפוש באתרים ראיתי מספר כרטיסי מסך מאותו הסוג והדגם במחירים שונים, כשההבדל היחידי ביניהם הוא החברות שמייצרות א…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים