כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך LCD ואני גיימר ורואה הרבה סרטים במחשב...(אני יודע שcrt יותר משתלם) ואני רוצה לדעת אם שווה להשקיע כסף במסך 4ms או ב8ms ואם יהיו הבדלים ניכרים בביצועים (יש לי GeForce 6600) ואל תגידו לי לחפש כי לא מצאתי שם כלום... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
למחשב חדש המבוסס על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce4-4x - MSI K8N Neo3 (PCX Support) - 3Y Warranty
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הי, כחלק ממפרט שהכנתי עבור חבר בעזרת פורום מפרטים הומלץ ללכת על ה-470GTX עבור מחשב שיהיה למטרות משחקים, והרבה מהם. שתי שאלות: 1. נושא צוואר בקבוק - קראתי כאן בקצרה על הענין ולא הבנתי את אופן ה"חישוב". איך יודעים עם מעבד מסויים (אני לקחתי את ה-i5 750 2.66GHz) ייצור צוואר בקבוק או לא, או אם רכיב אחר יצור צוואר בקבוק לכ.מסך? 2. עלות/תועלת - כנראה שהGTX460-GS לוקח מבחינת עלות/תועלת, אבל ה-GTX470 הוא באמת חיה רעה. אני מפחד שה-GTX470 יהיה חם/רועש מדי (אני לוקח את הגרסה של Inno3D שהיא בסיסית מבחינת הקירור שלה, אין כסף ליותר מזה), בהשוואה ל460 שמקורר כהלכה. עצות/המלצות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבקש הצעות לכרטיסי מסך טובים בסכום של עד 500 ש"ח בערך. ברור לי שלא אוכל לקנות את הכי חדישים והכי מתקדמים אבל אם יש משהו טוב במחיר הזה שיוכל להחזיק אז אשמח לדעת . ממה שראיתי אפשר להשיג RADEON 9200 או G- FORCE 5FX 5200. לפי דעתכם מה כדאי לקנות? (לא חייב דווקא את שני אלו) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב וביטלתי ברגע האחרון כי שמעתי משהו לא כל כך מובן בקשר לכרטיס מסך.......... ברגע שביררתי על הכרטיס מסך קראתי בשני הקישורים הבאים (אתר הרשמי של sapphir) והבנתי שהכרטיס מגיע עם יציאת hdmi וכמובן תמיכה audio. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=179&grp=3 http://www.sapphiretech.com/us/productfiles/Catalogue_HDMI_Sound_output.pdf לאחר שיחה עם נציג חנות טי.אם.אס התברר לי שהכרטיס בכלל מגיע עם שני יציאות dvi ואין בו בכלל תמיכת audio, זאת התשובה: "חן שלום לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא מול היבואן ובדיקה פיזית של 4 דגמי 2600XT המסקנה היא שכל הכרטיסים מגיעים עם DVI, חלקם הקטן מגיע עם מתאם DVI ל HDMI אבל הם מגיעים ללא צ'פ קול - משמע אין …
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שאפשר להריץ בו משחקים חדישים על מסך 22" ברזולוציה גבוהה. GDDR3 Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support with full Shader Model 4.0 תודה.
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך, בתקציב 700לא יכול לחרוג מהמחיר (אולי בקצת אבל לא בהרבה). המחשב שלי יחסית ישן, יש לי: Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G ram והיה לי כרטיס Geforce 7800GTX אני מקווה שהכרטיס שלי יוכל להריץ Battlefield 3 והרעיון בו הוא בעצם למשחקים בלבד.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי תאריך ההשקה של הדור החדש של NVIDIA???....ויש לי כרגע 2000-2500 לבזבז על הכ.מסך אפשר אפילו לגרד עוד טיפה לסכום....זה יספיק לכ.מסך טוב לא?!
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום כל משחק שאני משחק pes 15, far cry 4,acu ועוד יש לי מין תקיעות מסויימות לשנייה ואז מסתדר לי הורדתי דרייבר הכי מעודכן מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת - כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות. היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות. יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות? עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02 עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס מסך במחיר 1000-1100 שקל משהו כזה ושיהיה בערך ברמה של ?Powercolor X800GT 256mb ואם מישהו יכול להגיד לי איך הכרטיס הזה...? Power Color ATI RADEON 9800 256 MB 128 Bit
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם פירסמתם באתר זה את Radeon X1950Pro AGP לי יש AGP עם 512 מב זיכרון למחשב מעבד AMD 3000+ 1) רציתי לשאול אני לא מתכוון לשדרג למחשב חזק יותר מקסימום לשדרג ל-1 GB זיכרון ולשדרג את ספק הכוח מגנרי למשהוא רציני 2) מה יתן לי כרטיס כזה מבחינת ביצועים עם המערכת הנ"ל פלוס השידרוגים או ללא השידרוגים שוב מבחינת הביצועים 3) האם שווה לשדרג על פי המערכת הנ"ל - תקציבי הוא זול ולא מעוניין לשדרג ל-DX10 בתודה מראש שרון
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כרגע יש לי X300 radeon אני מחפש כרטיס מסך PciExpres משו באזור ה2,000 שקל
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-