כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, המפרט שלי הוא מעבד: Intel I7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud3r כרטיס מסך נוכחי: ati 4890 ספק: ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT מסך: BENQ T2200HD(1920X1080) --------------------------------------------------------- אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש. -רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)? -הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135 -שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים? -בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם? ,תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהתקנת דרייבר ATI לכרטיס מסך 4870.הסרתי אותם ברגיל ואז עם הDRIVER SWEPER אבל במקום סנטאנדרט VGA הווינדוס מתקין לי אוטומטית דרייורים ג'נריים של WDDM1.1אז כשאני מתקין את הדרייור החדש מATI הוא לא פועל ,אני כבר מיואש ,תודה מראש לעוזר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שכרטיס המסך במחשב הנוכחי כנראה בשלבי גסיסה(מסכים לבנים ושחורים במהלך פעילות רגילה במחשב המצריכים ריסטארט,שהמשיכו להופיע גם לאחר פירמוט), רציתי בבקשה לדעת האם הכרטיס המסך הבא:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7315&CatCode=531 יתאים למפרט הבא: intel core 2 due e8400 3.0ghz arctic cooling alpine 7 asus p5ql pro g.skill ddr2 4096mb 800mhz wd 640gb nzxt alpha no psu seasonic 500w ss-500-et-apfc-f3 שאלה נוספת:האם אייבורי מבצעים גם התקנות של כרטיס מסך עבור מחשב קיים? בתשלום כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon 4780 512, וחשבתי לשדרג אותו ל GTX 570, אני מניח שיש שיפור משמעותי בביצועים בין הכרטיסים, אך האם עשוי להיות לי צוואר בקבוק ? המערכת שלי : AMD Athlon X2 6400+ 6G Ram ספוק כח :700W TAGAN הרזולוציה שאני משחק : 1920X1200
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 ספק של enermax liberty 500W זכרון פנימי 4g ddr2 מעבד intel core2quad q6660 וכרגע כרטיס מסך 280gtx אני רוצה לשדרג כרטיס מסך חשבתי גם על ה 560 gtx אבל כרגע ה6950 נראה לי יותר לפי מה שקראתי (דעות נוספות יתקבלו בברכה) אם אני לא יכול לשדרג חשוב לי לדעת למה ולאיזה רכיב כדאי לשנות. תודה לעוזרים ושנה טובה!
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של 6 דקות ו-48 שניות בערך עם OCCT וזה מה שיצא: איך המעלות ?, המחשב נרכש ב-5.7.11 והתחיל לעבוד ב-7.7.11 (כי רק באותו יום קיבלתי אותו) דרך RSM. ** חשוב לציין שמדובר ב- PNY GTX570 ** אם יש בעיה - יש לי אחריות אני יכל ללכת אליהם.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום : אני מחפש דרך לחבר את המחשב לטלויזיה , כאשר המרחק ביניהם הינו כ 10 מטר הכרטיס מסך G.B GTS8800 320MB T.V של SAMSUNG LCD סידרה 5 השאלה שלי האם כאשר אני מחבר לכ.מ את המחבר DVI TO HDMI ולזה אני מחבר כבל HDMI ל למגבר שמעביר ל T.V הוא יעביר לי סאונד (שמעתי שיש כרטיסי מסך שיודעים להעביר סאונד ביציאת DVI) או שיש המלצה אחרת להעביר סאונדּ+תמונה באיכות גבוהה בכמה שפחות כבלים בגלל המרחק תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב בתקציב של כ6,000 שקלים, לא התעסקתי מזמן עם חומרה, תכננתי לקנות את הלהיט של היום, SLI של כרטיסים גראפיים למקסימום ביצועים, ועכשיו ראיתי שלפי מה שנאמר, בכל SLI יש מה שנקרא Microstuttering שמוריד את הביצועים בכ50%. ואין פתרון! אז מה עושים? מחכים לדור חדש של כרטיסי מסך או קונים כרטיס מסך אחד חזק? או שיצא תיקון לזה בקרוב? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לבן שלי את המשחק PES 2012 הדרישות המומלצות למשחק הם: PES 2012 Recomended System Requirements : Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM 8GB free hard disk space DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Windows compatible USB Gamepad 1280 x 720 monitor resolution נתונ המחשב שלי: יציאת PCI-E ספק כח ג'נרי אבל בהספק 450 וואט (קניי אותו בIVORY הם טוענים שהוא מספק 450 וואט - אמיתי ) כיום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8500GT יש לי 3gb זיכרון מעבד שעונה לדרישות איזה כ…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איך המחשב שלי עם G41 כרטיס מסך מובנה יראה בLCD LG 236V המחשב שלי ASROCK G41 GS MOTHERBOARD G41 X INTEL CHIPST GRAPHIC CARD INTEL CORE DUE 2 6300 1.8 המסך הוא 23 אינטץ עכשיו שאני בודק בהגדרות רזולוציה במחשב יש לי עד 1600 1200 הבנתי שיש את http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030332.htm שזה פתרון לבעיה ומאפשר להריץ רזולוציות גבוהות יש לי עכשיו CRT COPAM FLATSCREEN 17 אינטץ והכל נראה סבבה גם סרטי HD אז זה יראה יותר טוב או פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-