כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חבר מחפש לשדרג את הכ. מסך שלו.. המטרה כמובן: הכי טוב שאפשר בשביל משחקים כל הפרטים למעלה, +מפרט: למסך יש רק יציאת VGA Mainboard : Gigabyte G31M-S2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor Type : ProView Technology - 20 inches תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב כבר כבן שנתיים+ בזמן שקניתי אותו זה היה הכל הכי חדש אם זה Core I7 920 2.67GHZ ו 6GB RAM לוח אם של Gygabyte גם חזק מאוד... יש לי צג של LG דגם W2261V, לא מיוחד עם ניגודיות של 1:20,000 ו Full HD והכרטיס מסך הוא Geforce GTX 295 לכן לא צריכה להיות בעיה בהפעלת משחקים או סרטים ב HD ברוזולוציה של 1920X1080 על מקסימום לצורך העניין... הבעיה שלי במשחקים הייתה כשהוא היה מתחמם בצורה נוראית וקורס גם באמצע משחקים. ניקיתי אותה משמועתית וזה פתר חלק מהבעיה אבל מה שלא נפתר ועדיין קורה זה מין "החשכת אובייקטים" מסויימים במשחקים. בעיקר ב Battlefield זה קרה לי כי אני משחק רק בו כרגע לצורך העניין המשחק Battlefield Bad Company 2 מה שקורה זה מין פסים שחורים שמתחילים…
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע. Antec TurePower Trio 550WQuadCore Intel Core i7-870, 3200 MHz (24 x 133) Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Transcend JM1333KLU-2G *4 NVIDIA GeForce GT 240 (512 MB) אני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו שיאפשר לי להריץ משחקי מחשב מודרניים ברזולוציה 2560X1440 (אני משדרג ל U2711 ) בלי צורך בפילטרים. הדרישה היא שירוץ חלק וברזולוציה הנל. אני מאד מעדיף לא לחרוג מ 500 שח
-
- 44 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כך, קודם כל מגיע לי שזה קרה ומגיע לי שיצחקו עליי! היום במקום להתכונן למבחן ניסיתי לצרוב ביוס לGTX 470 של ZOTAC גרסה AMP! על גרסה רגילה, וכמובן לא יצא לי. כרגע המצב כך: אם אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך ומעלה וינדוס זה נתקע לי עם מסך כחול בשלב של WELCOME. אם המחשב בלי דרייבר של כרטיס מסך, וינדוס עולה (אבל בלי דרייבר).ניסית ביוסים שונים של כל מיני חברות וזה לא הולך, ואין לי גם את הקובץ המקורי. אולי צרבתי לא נכון ובגלל זה כל הבלאגן? עשיתי את זה דרך וינדוס עם NVFLASH גרסה אחרונה עם פרמטרים -4 -5 -6. ניסיתי גם בלי 4 ולא יוצא כלום! תודה לכל המצילים!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור איזה כרטיס מסך לקנות יש לי: i7 2600k asus p8p67-m 8gb ddr3 וספק של seasonic 620W ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי,8400GS, למשהו רציני יש לי אקס-בוקס ולא עניין כל כך כל הנושא של כרטיסי מסך כי לא השתמשתי במחשב בשביל משחקים אבל עכשיו שכבר קניתי מחשב חזק אני גם רוצה כרטיס מסך טוב בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש כרטיס קצת יותר יקר שנותן ביצועים הרבה יותר טובים אז אני יכול להתגמש. ואם מישהו יכול גם להסביר לי את המושגים שאני שומע על הכרטיסים כמו "רפרנס" וכו'... וגם האם כדי לי לקנות כרטיס מסך שמיוצר ע"י asus בגלל שיש לי לוח אם שלהם או שזה לא משנה? בגדול חשבתי ללכת על משהו של AMD בעיקר בגלל שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA ורציתי לנסות את AMD, אבל זה…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דבר ראשון, המפרט שלי הוא מעבד: Intel I7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud3r כרטיס מסך נוכחי: ati 4890 ספק: ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT מסך: BENQ T2200HD(1920X1080) --------------------------------------------------------- אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש. -רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)? -הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135 -שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים? -בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם? ,תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט GV-N560OC-1GI - GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מי הכי חזק מבין שניהם?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהתקנת דרייבר ATI לכרטיס מסך 4870.הסרתי אותם ברגיל ואז עם הDRIVER SWEPER אבל במקום סנטאנדרט VGA הווינדוס מתקין לי אוטומטית דרייורים ג'נריים של WDDM1.1אז כשאני מתקין את הדרייור החדש מATI הוא לא פועל ,אני כבר מיואש ,תודה מראש לעוזר
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שכרטיס המסך במחשב הנוכחי כנראה בשלבי גסיסה(מסכים לבנים ושחורים במהלך פעילות רגילה במחשב המצריכים ריסטארט,שהמשיכו להופיע גם לאחר פירמוט), רציתי בבקשה לדעת האם הכרטיס המסך הבא:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7315&CatCode=531 יתאים למפרט הבא: intel core 2 due e8400 3.0ghz arctic cooling alpine 7 asus p5ql pro g.skill ddr2 4096mb 800mhz wd 640gb nzxt alpha no psu seasonic 500w ss-500-et-apfc-f3 שאלה נוספת:האם אייבורי מבצעים גם התקנות של כרטיס מסך עבור מחשב קיים? בתשלום כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חג שמח!!! אחרי שהכ.מסך הקודם שלי שבק חיים לצערי (HD5770), בדקתי ונראה לי שהHD6950 יענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.. מצאתי את שלושת הדגמים הבאים, והשאלה שלי היא בעצם, מה ההבדלים העיקריים יניהם חוץ מהקירור? מה מבחינת DUAL BIOS- במטרה להפוך את הכרטיס ל6970 לפי המדריך יך שפה בפורום... מבחינת הקירור סטוק הפשוט בגירסת רפרנס.. עד כמה הוא טוב? הוא עושה את העבו דה?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3246 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6195&CatCode=531 תודה רבה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי Q6600 @ 3.0GHZ 520W PSU, 19 INCH LCD שבוע הבא אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות בין שני כרטיסים - GTX 560 TI (1090 שח בKSP) או HD 6870 מצד אחד ה 560TI יותר חזק באיזה 15% ומצד שני אולי אני בכלל לא צריך אותו? עם מסך כזה קטן.. וה6870 צורך גם קצת פחות חשמל אם זאת בעיה.. מה אתם אומרים? תודה
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-