כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין: radeon 9600pro 128mb ddr ל: radeon 9800 c3 128 mb ddr יש הבדלים גדולים?
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
תכל'ס, מבחינת ביצועים איזה מהכרטיסים יותר טוב? בלי קשר למחיר ויחס ביצועים מחיר..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?
-
- 14 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה מהכרטיסים עדיף? אני מנחש שמבחינת קירור זה בעיקר ההבדלים MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Zotac - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail אני מתכנן לעשות OC, באיזה מהם זה הכי משתלם?
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי שכרגע אין לי בכלל בקשר לספק אני לא בטוח אבל הוא גרוע... בערך אז הנה http://skypc.co.il/pl_product~27377~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV042~8~0.htm אם אתה יודעים שיש משו טוב יותר לחיבור AGP עד 300 שקל תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בעוד כשבועיים מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש. בתקציב שלי מדובר בכ- 2500 ש"ח לכרטיס. השאלה היא מה כדאי: GIGABYTE GEFORCE 7950GX2 GIGABYTE GEFORCE 8800 GTS תודה מראש על העזרה ואם יש רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע (רק יש לי אנטי ל ATI )
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 אני לא כל כך מכיר את היצרן ג'י קיוב, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לסמוך עליהם בקשר לכרטיס מסך הזה הוא לא יעשה לי בעיות\רעשים או משהו כזה ????
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
הכרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6899 והספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578 הם יעבדו טוב או שצריך ספק יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני שבוע התפרסם מידע חדש אודות הכרטיס 7900GS, שם היה מוזכר ה 7950GT שהמידע עליו היה רק זה שהוא יתחרה ב X1950Pro של ATi. היום האתר IT.com.cn פרסם עמודים ממצגת של NVIDIA על ה 7950GT. שימו לב שהנתונים שלו כמעט זהים ל 7900GTX, ההבדל היחיד הוא במהירות הזיכרון - אבל אפשר לפתור את זה בעזרת OC. זאת אומרת שאנחנו מקבלים כאן "כמעט" 7900GTX ב 299$, המחיר של 7900GT היום! אנחנו נמצאים בתקופה מאוד מעניינת, ATi ו NVIDIA עושות כמעט הכל בשביל להתחרות אחת בשניה עם כרטיסי DX9 כשכרטיסי DX10 קרובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל בזה שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך וחברות שפשוט אין לי מושג. יש לי מחשב AMD 2500+ (שכרגע נמצא על OC של 2200 MHZ) יש לי לוח אם של Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) שאני משתמש בכרטיס המשך המובנה שלו וגם בכרטיס הקול. יש לי 2 סטיקים של זכרונות של סמסונג 128 ועוד 2 סטיקים של סמסונג של 256 (כולם 333) אני מחפש כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לTV ושאני יוכל להפעיל איתו משחקים (כרגע אני גם מפעיל משחקים אבל לפעמים יש לי פריזים כאעלו מעצבנים) התקציב שלי הוא בערך 400 ש"ח ואין לי שום בעייה לקנות גם בOLSALE או בכל מיני מכרזים כאלו העניין שגם שם יש המון סוגים. אני צריך משהו שיתאים ללוח אם שלי (פעם קניתי 2 סטיקים של…
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
באתר של TOMS מראים פרוייקט של מקרן ממסך LCD מפורק ששמים אותו על מטול שקפים: תוכלו לעיין לפני הקריאה : לחץ כאן **ראיתי לנכון לכתוב זאת כאן ולא במודינג,כי זה קשור יותר לתצוגה** בקצרה איך זה עובד והרעיון : מטול שקפים- מה שיש לכל בי"ס,ששמים עליו שקף,ישנה מנורה חזקה מתחת+פלסטיק שממקד את האור. למעלה יש עדשה שמפזרת את האור ומראה כדי לשבור את הזווית ל 90 מעלות. בגדול, כל שקף שתשימו תראו אותו מייד על הקיר בגדול, כלומר שאם שמים נגטיב/שיקופית, אז רואים אתה בגדול (כמו מקרן שיקופיות). כלומר, אם אני שם שיקופית שהיא בעצם תמונה סטטית, למה לא לשים מסך LCD (מפורק כמובן), שהוא בעצם בדיוק כמו שיקופית אך דינמית? לקחתי את זה ברצינות... להלן פרוייקט קטן + קישור לתמונות. לא הצלחתי להעל…
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני פחות משבוע HD 6950 מבית Sapphire. משום מה, יש לי FPS מאוד מאוד נמוך. זה בעיקר בא לידי ביטוי ב-Min FPS נמוך בהמון משחקים, תופעה שנתקלתי בה עוד לפני הרכישה שחשבתי שתיפתר אך לא נפתרה. בדרך כלל יש לי נפילות FPS כשאני מגיע למקומות חדשים במשחק, וכיביכול המחשב צריך "לטעון" אותם. זה ממשיך בזה שכשהתמונה עמוסה ויש הרבה פרטים כמו פיצוצים ויריות וכן הלאה.. ניסיתי VSync ולא עזר.. רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איזה רכיב במחשב גורם לנפילות ה-FPS - מפרט בפרופיל. לצורך העניין, אלה התוצאות שקיבלתי ב-Benchmark שעשיתי ל- Crysis 1.2.1 ("Assault Harbor: Min: 12.27, Max: 40.64, Avg: 21.20 - כל זה על רזולוציה 1680x1050, בעוד שאני רואה ציונים שונים לגמרי ברזולוציות גבוהות מש…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חושב להחליף את הכרטיס שלי בכזה Gainward GTX560Ti Phantom 1024MB יש עוד גרסא של 2 ג'יגה שעולה 30 דולר יותר...... יהיה שיפור משמעותי בין הכרטיס שלי ל 560? שווה לקחת את ה2 ג'יגה?? חשבתי לקחת את ה570 PHANTOM אבל קראתי שהיא לוקחת 2 PCI-E בלוח שלי יש 2 אבל אחד עובד ב X4 זה יותר את הביצועים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SPARKLE SP8836-DT FX 5700 128MB AGPX8 TVOUT + DVI --- שקל 800 או InnoVision GEFORCE 4 TI4200 128MB TVOUT+ DVI ----- שקל 710 השימושים, קצת משחקים, גרפיקה, צפיה של סרטים ב- TV . או שבכלל שניהם לא משהו.... תודה מראש למתייחסים
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-