עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?

6. שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו. עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק... המערכת היא כזאת: E8400 2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה) 9800 GT Top cool 550W 1680x1050 22" אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות. אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר. אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pavelr,

צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by asilic,

איזה באסה שאנחנו לא גרים שם! תגיד RADEON 9500 עובר את ה TI4600 נכון? וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המתיישן שלי במשהו שמתאים קצת יותר לזמננו. השימושים הם להחזיק שני מסכים בFHD (אחד של טלוויזיה), סרטים, משחקים קלילים אבל דרוש FPS גבוה. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס הכי טוב שבאמת יהיה יעיל עם מעבד כמו שלי. חובה חיבור HDMI ושקט בעדיפות גבוהה. הספק מספיק חזק (520W סיסוניק) והמעבד הואAMD Athlon 64*2 Dual core processor 4200+ 2.2Ghz. לא מתוכנן OC אז לקחת את זה בחשבון. אין לי בעיה עם משומש ואני גם מחפש בלוח אז אם תוכלו להכווין אותי מה הכי ישתלם אני אשמח. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shay7629,

שלום ניתקלתי בחנות שיש לה 2 דגמים של 8600GT ,אחד DDR2 ואחד DDR3 ידוע לי שיש גם GDDR3 ההבדלים במחיר הם 50 ש"ח בין הGDDR3 לבין הDDR3 אין הבדל במהירות הסטוק של הכרטיס בתכלס מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים\OC ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Jook,

אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף. עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו. אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO. תודה !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rockstarr,

יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cons,

נובמבר דצמבר או Q1 2015 ? בנוסף מתי נקבל כרטיסים מהדור החדש של AMD ?

דיונים חדשים בפורומים