כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי ששם לב בדרייברים החדשים: 10.10, יצאה אופציה חדשה מסוג MLAA המשפרת את הגרפיקה במשחק עצמו. אך מי ששם לב האופציה הנ"ל אינה זמינה בכרטיסים מדגם hd 5xxx אלא רק מדגם hd 6xxx אז ניגש לעניין: 1. הורידו את ההוטפיקס דרך האתר של ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx 2. תעשו חילוץ להתקנה אבל אל תבצעו אותה עדין! (שיהיה מחולץ כי צריך לערוך 2 קבצי INFO) 3. היכנסו לתיקיית החילוץ (אצלי c:/amd/Catalyst_10.10c_Hotfix_Win7_Oct26) ואז הכנסו שמה ל: packages -> drivers -> display. 4. כשאתם בתיקיית הdisplay הורידו את הקובץ הבא: http://www.mediafire.com/?rs58y5q8psk0l06 וכשתחלצו תמצאו שמה 2 תיקיות - תחליפו בקיימות (אל תמחקו - תעשו החלפת קבצים!!!) 5. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gaiward 260gtx "golden sample 216SP" מריץ GTA IV על הכי גבוה ? עם 3GB RAM ו-I7 920 .. מסך 22"
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס שיש לו VIDEO IN ומחבר עליו ממיר דיגטלי הבנתי שאפשר לראות טלויזיה במחשב השאלה שלי היא האם אפשר לראות גם בפול סקרין וגם כחלון קטן בצד ? (לא שניהם במקביל אלא האם אפשר לעשות את הדברים האלה )
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו. עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק... המערכת היא כזאת: E8400 2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה) 9800 GT Top cool 550W 1680x1050 22" אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות. אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר. אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הליבה בכרטיסי 9600 שונה מהליבה אצל 9600XT ? בעצם מה ההבדל בניהם חוץ ממהירויות השעון?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני קיבלתי היום 14162 ב3dmark 2001 מה אתם אומרים על זה תפרזמו את התוצאות שלכם לשם השוואה הOC לכרטיס מסך נעשה לא ע"י תוכנה אלה ע"י עידכון הביום של הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החברים התותחים בtechpowerup הצליחו ליצור כמה קבצים שאם מוסיפים אותם למערכת , לא משנה איזה לוח , העיקר שיש שתי כרטיסי מסך של NVIDIA יהיה לכם SLI אני הצלחתי להתקין על הGA EP45 DS3R שלי שתי 8800gt בSLI עובד פיקס ! למעוניינים http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=60844&page=12 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-