עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Zadu,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by aviv888,

שלום רב, אז אני רוצה לשדרג את הכ. מסך אך התקציב שלי מוגבל(750 שקלים), מה שכנראה לא יספק לי כרטיס נורמלי במדינת ישראל(יכול להביא כרטיס דרך אחי שחוזר מארה"ב) המחשב שלי: inter core i5 3450 MB: Gigabyte B75M-D3H GFX: Sapphire radeon 7850- עשיתי עליו OC יציב מ860/1200 ל1000/1225(עובד ככה כבר שנתיים) 8GB RAM(64 bit OS אני רוצה לשדרג מעט את התצוגה שלי אך לא בטוח מה הכי כדאי, שיקולים: 1. המחשב כבר בן כמה שנים, גם ככה בעוד 2-3 שנים אחליף(כנראה) את רובו 2. יש לי ספק כח Seasonic 520W ואני לא בטוח אם הוא יספיק בכלל לכרטיס נוסף/כרטיס עדכני השאלה שלי היא האם כדאי(ובכלל אפשרי לאור הס.כ) לקנות 7850 נוסף(זמין לי משומש בכ300 שקלים) ולבצע CROSSFIRE עם זה הקיים(בנוסף מה ההשלכות, האם צריך קי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by airaz,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.

4. Started by etamarraz,

נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!

5. Started by yonatan.mendelson,

לכתבה

6. Started by tmpusr,

אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שבת שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מדגם Leadtek WinFast PX8800ULTRA 768Mb, האם שווה לי לקנות? ומה המפרט הטכני שלו? תודה מראש לעזורים

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה אפשרי, איך עושים את זה? זה יעבוד על לוחות P67A-UD3/4?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Palarya,

על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש

• 37 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by pergola,

לא חשוב לי אם הוא לא מספיק חזק .. הוא משתלם ביחס ביצועים מחיר..?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by liornet,

ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי. אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)? אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום... ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by guyskr,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?

17. שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו. לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח. בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI. המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti. מפרט המחשב: Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 i5-4590 Quad core CPU 8GB DDR3 SSD 256GB MX100 Seasonic 450W תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה יש לי מחשב שינצל את הcf במלואו עכשיו יש לי hd 5770 ומחשב יחסית סבבה ואומנם המסך שלי lg w2220p הוא ברזולוציה 1680 אבל אני מרגיש שהביצועים במשחקים הם קצת הרבה פחות מהציפיות שלי מהכרטיס ועכשיו השאלה שלי אם למכור אותו ולקנות 5850 או פשוט לקנות עוד 5770 (ד"א הספק הוא seasonic m12 II 620w ) אהה ועוד שאלה הספק יחזיק cf נכון? ואם אני ארצה להוסיף ולעשות גם עוד oc בעתיד? תודה רבה לעוזריםםם בבקשה תענו התשובות חשובות לי מאוד

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ~BaRaK~,

יש לי המון הודעות כאלה שקוטעות את מהלך העבודה במחשב!!! הכרטיס על OC אבל הורדתי אותו ועדין יש הודעות כאלו... הדריוור מעודכן ל9.2 זה הכרטיס:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 מה אפשר לעשות??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BalRog,

כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itaysk,

ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GamePad,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים