כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD) לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות. בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD. התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר. לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך. הלוח אם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב על קניה של המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz EVGA nForce 680i SLI NVIDIA Socket 775 ATX Motherboard OCZ Dual Channel XTC 2048MB PC5400 DDR2 667MHz + דיסק קשיח טוב וספק 600W ורציתי לדעת מה הכי יעיל ביחס למחיר מבין האפשרויות(כרטיסי מסך למפרט הנ"ל): 1. BFG GeForce 7950 GT / 512MB GDDR3 X2 (SLI) שעולה 1850 ש"ח 2. XFX GeForce 8800 GTX / 768MB GDDR3 שעולה 2365 ש"ח 3. XFX GeForce 7950 GX2 Dual GPU 520M Xtreme / 1GB GDDR3 שעולה 1930 ש"ח 4. ATI Radeon X1950 XTX / 512MB GDDR4 שעולה 1930 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשיםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגיל או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונה והאם זה שווה את ההפרש שלהם תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי פה נושא לא מזמן והמליצו לי על הכרטיס הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 מאחר ואני מחכה כבר זמן מה שהוא יהיה במלאי, נמאס לי כבר לחכות, חיפשתי עוד קצת באתר וראיתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אני רוצא ליסוע מחר לחנות ולהביא אותו. מה אתם אומרים, שווה לא?! איך הקירור שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יכול להפעיל AAO(חלק על ההגדרות הכי גבוהות)עם המערכת הזאת? P4 1500 MHZ 128MB OF RDRAM 800 MHZ(אני מוסיף עוד 128) שכחתי משהו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל.. רציתי לדעת מי מבחינת ביצועים טוב יותר?? השימוש העיקרי משחקים וסרטים... מפרט: amd phenom II X3 710 Gigabyte MA-790x-DS4 3 GB RAM 667mhz תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? ל6600 יש לו תמיכות יותר חדשות נכון ? במשחקים של שנה הבאה (במידה וה9800 פרו עובר) אז 6600 יהיה יותר טוב כי יתמכו בטכנולוגגיה שיש ל6600 ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי X800XL הכנסתי את הכבל VIVO שקיבלתי איתו חיברתי לטלויזיה (איפה שכתוב VIDEO-כבר ניסיתי את כל החיבורים האחרים אפילו) והכנסתי מאחורי המחשב את היציאה של הכרטיס מסך לצד השני של הכבל אני לא מבין למה זה לא פועל ... חיברתי הכל איזה מצב אני צריך לעשות בטלויזיה (AV1,AV2) אולי משהו אחר?... משהו מוכן להסביר לי מה צריך לעשות אחרי שמחברים כדי שהכל יפעל? דרך אגב ניסיתי כבר 2 טלויזיות ו2 כבלים... תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-