כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה הכרטיס מסך : Nvidia Geforce NX6200 LE 128Mb זה כרטיס מסך טוב לפי דעתכם?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למפרט הנוכחי שלי. מכרתי את ה-HD3850 שהיה לי, הוא היה מריץ את crysis בהגדרות גבוהות לא רע אבל ב-farcry 2 וב-nba 2k9 הוא כבר לא עמד אפילו בהגדרות נמוכות. אני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות ב-1024x786 וגם 1280x1024. אני כנראה גם אשדרג בהמשך את המעבד והלוח אם, אז מחפש משהו חזק שגם יחזיק בעתיד.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia 8400 GS שחיברתי אליו טלויזיה SHARP בחיבור HDMI עם כבל די ארוך (15 מטר). 2 בעיות : 1) הצבעים בטלויזיה מעוותים - ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך או עם מנהל הצבעים אבל ללא הצלחה. 2) הרבה פחות קריטית אבל אולי קשורה - כשהמחשב עולה את מסך הדוס אני רואה בטלויזיה בלבד (ואז הוא רושם בטלויזיה 480bpi) וכש windows עולה אני רואה את זה על המסך של המחשב ואז מופיע על הטלויזיה 1080bpi. אני אשמח אם יש למישהו רעיון איך לסדר את הצבעים בטלויזיה. תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם...... אני מעוננין בכרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הקיים nvidia geforce 8800 gt שיהיה תואם למפרט שלי intel cure 2 quad q6600 asus p5q moterboard kingston ddr2 800mhz 4gb thermelatik 500w אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים בלי בעיות עם חיבור HDMI עד 1000ש"ח אבל שיתאים ללוח אם של אסוס. אני מעוניין בכרטיס מתוצרת nviria ולא ATI אני גם קונה מסך SAMSUNG 24 אינץ FULL HD
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא : מעבד : core2duo e6300 לוח אם : asrock via 880vm עם יציאת AGP x8 וגם יציאת pci express x4 זכרון :kingston ddr2 800 2 giga ספק כוח : ezcool 500 watt real + blue led כרטיס מסך : agp ati radeon xt1950pro 256mb מסך : asus pw191 אינץ19 הייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך הישן עם היציאת AGP בכרטיס מסך חדש ביציאת Pci express/ התקציב עד 1000 ש"ח - הייעוד - משחקים תודה מראש לממליצים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי לפתוח כאן, אז.... שוב, שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הספקים הבאים: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 515 שח Seasonic X-SERIES 650W 590 שח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס היה לי 5200 ועכשיו החלפתי ל- 5700LE הפעלתי תווינדוס פתאום נהיה 4 צבעים ורזולצייה מאוד נמוכה ניסיתי להתקין דרייברים אבל זה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-