עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SecretAgent007,

המפרט שלי: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ 3 ג'יגה זיכרון RAM גודל מסך 21 אינץ או יותר נראלי FULL HD 20000:1 HDCP עד עכשיו היה לי Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) אני רוצה לשדרג למשו יותר טוב.. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by yg1996,

טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by DjBlack,

יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SnowBoard,

יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lubian,

שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by bg1987,

קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי) השאלה היא כזאת: למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב. במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל. כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים. אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים. האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by 00Amir,

האם אפשר לחבר כרטיס מסך לציאה הרחוקה מהמעבד והאם זה ישפיע על הביצועים? אני רוצה להרחיק את הכרטיס מהמעבד כדי שיהיה יותר אוויר...

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. לאיזה כרטיס כדאי לשדרג בעלות של 400-600 ש"ח שיתאים לשחק בצורה נורמלית את המשחקים החדשים. והאם gts 450 חזק יותר ati 6750 ? המפרט הוא: מעבד E6750 כרטיס ATI radeon Hd 3850 זיכרון 4g ספק Liberty 400 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

היי, יש לי 9600GT, הוא תומך בDIRECTX11? אני בדיוק לפני התקנה של WIN7, אני צריך להוריד במיוחד DIRECTX11/10 או שזה כבר בא עם WIN7?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקי ספורט כגון FIFA 12 , NBA ומשחקים בסגנון. מפרט המחשב שלי CPU Type Intel Core 2 Duo E6600, 2.4ghz Intel Westchester DG965WH לוח אם NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כרטיס מסך נוכחי 2GB RAM ספק 500W אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על מסך 32FHD תקציב עד 700 אפשר חריגה קטנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  13. היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by דין כהן,

נכרטיס מסך הזה טוב למשחקים חדשים: Gigabyte AMD Radeon HD 6850 OC 1024MB GDDR5

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by חן מ,

אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by salea656,

אני צריך עזרה בלבחור איזה כרטיס מסך לקנות יש לי: i7 2600k asus p8p67-m 8gb ddr3 וספק של seasonic 620W ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי,8400GS, למשהו רציני יש לי אקס-בוקס ולא עניין כל כך כל הנושא של כרטיסי מסך כי לא השתמשתי במחשב בשביל משחקים אבל עכשיו שכבר קניתי מחשב חזק אני גם רוצה כרטיס מסך טוב בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש כרטיס קצת יותר יקר שנותן ביצועים הרבה יותר טובים אז אני יכול להתגמש. ואם מישהו יכול גם להסביר לי את המושגים שאני שומע על הכרטיסים כמו "רפרנס" וכו'... וגם האם כדי לי לקנות כרטיס מסך שמיוצר ע"י asus בגלל שיש לי לוח אם שלהם או שזה לא משנה? בגדול חשבתי ללכת על משהו של AMD בעיקר בגלל שעד עכשיו היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA ורציתי לנסות את AMD, אבל זה…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  17. שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד Acer aspire 5740G, וכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD5650 התקנתי לאחרונה דרייבר 11-9_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl ואני רוצה להתקין את העדכון הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx ברגע שאני מריץ את העדכון של rage performance driver, אין לי שום הודעה של "אי תאימות", ואני יכול להמשיך להתקין. אבל, אני רוצה להיות בטוח כי: 1. הדרייבר קצת שונה מהדרייבר של mobility כי הוא התקין לי גם: HDMI/DP Audio Driver, AVIVO, HydraVision ועוד כמה דברים - מה שדרייבר של mobility לא התקין לי אף פעם. 2. למרות שתוכנת ההתקנה כן נתנה לי להתקין את הדרייברים, אני עדיין חושש לכרטיס המסך כי אני יודע שבעבר כרטיסי מסך של ATI נשרפו על ימין ועל ש…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by spektor,

המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי (מופיע במפרט מתחת לפרופיל שלי) מתחיל להתיישן והחלטתי לשדרג את כרטיס המסך אני מנסה לעשות לעצמי סדר קצת בעניין החיבור ללוח אם יכול להיות שזה לא הפורום המתאים, אם כן אז אבקש את סליחתכם ותעבירו אותי לאן שצריך יש לי לוח אם של msi עם החיבורים הבאים (תמונה): PCI-E x 16 - יש אחד כזה על הלוח אם PCI-E x 1 - יש שניים כאלה PCI - יש לי שלושה עכשיו אני מבין שחלק מכרטיסי המסך שיש היום בשוק הם בעלי חיבור PCI Express 2.0 (כמו למשל זה) מישהו יכול לעשות לי סדר ולהסביר לי מה יש לי ואיזה סוגי כרטיסי מסך אני יכול להרכיב (אם בכלל)? :-\ תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by CRYSMAN,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר יש לו במחשב כרטיס מובנה אני מאמין שהלוח אם שלו הוא G31 או משהו כזה כי המעבד הוא E5400 אני צריך את שהכרטיס יהיה עם יציאת HDMI כי לLCD שלו יש רק כניסות HDMI אין VGA מחפש את הכרטיס הכי זול ופשוט שיש כי השימושים הם רק אינטרנט סרטים סרטונים.. (כרגע כרטיס מובנה ועושה את העבודה ! ) תודה לכם, לילה טוב

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by brsv,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך NVIDEO 8600 (לא עובד ) , וראיתי מסך HD 6670 ב 400 ש"ח . איך הוא בשוואה לכרטיס שלי , והאם יש כרטיסים יותר טובים בתווך מחירים 300-500 ש"ח (אני מנסה לחסוך אם אפשר ) מעבד שלי Q6600 והספק HEC 400W .

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by 00Amir,

לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים