כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Gaiward 260gtx "golden sample 216SP" מריץ GTA IV על הכי גבוה ? עם 3GB RAM ו-I7 920 .. מסך 22"
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו. עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק... המערכת היא כזאת: E8400 2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה) 9800 GT Top cool 550W 1680x1050 22" אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות. אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר. אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe מי מהם יותר טוב? ולמי יש קירור טוב יותר? ומי יותר שקט? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהודיעו הם יצאו היום ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html זה לPBA http://mirror.ati.com/support/driver.htm זה לBBA מי שהתקין שיתן תגובות על שיפורים או בעיות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה את המחיר ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-