עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haim85,

<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eyalsd,

http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. נפטר לי הכרטיס מסך Evga Geforce8800GTS KO 640mb edition שהיה בבבבן זונה סחב את קולאוף דיוטי נלאק אופס חלק באיכות הכי גבוהה, אבל קריסיס 2 היה לו קשה ואאלץ לקנות כרטיס מסך חדש מחנות כלשהי בבאר שבע כנראה קי אס פי, צריך את הכרטיס הכי טוב למשחקים.. המחשב שיש לי מופיע בחתימה, עם הזמן ישתדרג.. תקציב 700-1100 הכי חזק בתקציב.. דרוש יציאות HDMI 2XDVI או HDMI DVI VGA תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

ההתלבטות: ג'יפה 4 MX440 או ג'יפה 2 TI

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ballcall2,

אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MisterB,

שלום לכם. ברשותי הספק הבא: http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm כפי שניתן לראות בדיאגרמה, לספק שני יציאות PCI-E של 6 פינים כל אחת, והוא מגיע עם כבל אחד של 6 ל-6 פינים ועוד כבל של 6 ל-6+2. הכרטיס האחרון שלי דרש חיבור אחד של 6 וחיבור אחד של 8, והכל עבד בסדר. כעת ברשותי כרטיס חדש שדורש שני חיבורים של 8. הוא הגיע עם זוג מתאמים של 2x6 ל-8. כפי שאתם רואים, יש לי רק 2 יציאות של 6 מהספק, לכן אני לא באמת יכול להשתמש במתאמים הללו. השאלה שלי היא, אם אקנה עוד כבל כמו זה שכבר יש לי (6 ל 6+2), האם אוכל להשתמש בשניים כאלה בבטחה עם הכרטיס? במידה והתשובה חיובית, מדוע הם טרחו להוסיף מתאמים של 2x6 ל 8, אם אפשר לחבר 6 ל 6+2 פשוט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Mr.positive,

טוב חברה אני חייב את התשובה מה עדיף: -CF 6850 כל אחד 680 שקל מKSP או 2GB 6950 ב1400 שקל מRSM שיפותח ל6970 ויספיק לעכשיו ובעתיד שירד המחיר יתוסף לו עוד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by spatz,

אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by YoShow,

אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by TalShafir,

שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי מחשב בן כשנתיים וחצי ולאחרונה הכרטיסי מסך שלי (ATI 4850 Crossfire) מתחילים קצת לחרוק אז חשבתי לשדרג אותם. בעיקרון השימוש הראשי והמרכזי ביותר הוא למשחקים, כאשר המסך הוא 24 אינץ' והרזולוציה היא 1900X1200. שאר החלקים: מעבד - E8400, לוח אם - Gigabyte X48, זיכרון - 4GB מערכת הפעלה - win 7. דיסק קשיח - Seagate 500gb. מארז - Coolermaster CM690 5 fans, ספק כוח - CORSAIR 450W כמו שאמרתי, אני מחפש כרטיס מסך חזק, שיכול לרוץ איתי בערך עוד שנתיים עם כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הדבר היחיד שמשנה לי זה שיהיה עם מאוורר חזק (לא אכפת לי מרעיש, רק שלא יישרף) וכן שזה יהיה כרטיס יחיד ולא תצורת CrossFire/CLI שכן היה לי חוויה לא נעימה עם זה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe מי מהם יותר טוב? ולמי יש קירור טוב יותר? ומי יותר שקט? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ProWaffle,

ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Oprapc,

בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים