עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מתכנן להשתמש בפילטרים בסיסיים. המסך יהיה 27" של Dell, דגם 2709W. שני מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM יכוונו עליו ישירות, כך שה-OC יכול להיות קיצוני. המערכת תהיה מערכת Core i7. אם הכרטיס לא יספיק, יש המלצה לכרטיס מסך כלשהו בתקציב בלתי מוגבל? אני לא רוצה סתם לקנות HD4870x2 מכיוון שהוא עלול להיות אוברקיל. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/

8. Started by alias,

אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. החברים התותחים בtechpowerup הצליחו ליצור כמה קבצים שאם מוסיפים אותם למערכת , לא משנה איזה לוח , העיקר שיש שתי כרטיסי מסך של NVIDIA יהיה לכם SLI אני הצלחתי להתקין על הGA EP45 DS3R שלי שתי 8800gt בSLI עובד פיקס ! למעוניינים http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=60844&page=12 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הוא עולה 400 שקל עם 1G GDDR3 זה כדאי? יש לו כרטיס קול 8 ערוצים DX 10.1 ותמיכה מלאה ב Windows 7 הוא יריץ סרטי HD יותר טוב מהכרטיסים של ATI או פחות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kip,

הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. במפתחת השבבים מקווים שבחירה בין משחק הפעולה מימי הביניים For Honor לבין משחק הפעולה המודרני Ghost Recon: Wildlands יסייע להם לשמור על רלוונטיות, גם ללא מוצרים חדשים באופק לכתבה

18. AMD שחררה בתצוגה שעשתה תוצאות לצמד RX480 ב3DMARK Firestrike... כן עדיין אותו מבחן גרפי. לקחתי צמד R9 290X ובחנתי נגדם, כמובן לא לפני שעשיתי אוברקלוק סביר של 1100 לליבה ו-1400 לזיכרון. המעבד הוא 5820K בסטוק. הנה התוצאה שלי הנה התוצאה של AMD: הציון הגרפי שלי היה 26,331 ושלהם היה 23,806. אם אני מוריד את הכרטיסים קצת, אז תדר של 1000 לליבה ו-1300 לזיכרון מביא אותי ל-23,541. לפחות במבחן הזה, צמד RX 480 (כביכול בסטוק) מהיר כמו צמד R9 290X. מה שישנה בניהם במהירות כנראה יהיה התוצאה באוברקלוק. הכי רחוק שאני מצליח למשוך את הצמד R9 290X שלי הוא באיזור 1150 לליבה ו-1400 לזיכרון, מה שמביא את הציון הגרפי (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DoctorBurp,

ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shaulch,

ברצוני לרכוש מסך LCD 15 טוב! על איזה מסך אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בהמשך לידיעה אתמול, הנה תמונה ופרטים על הX850XL החדש, שיהווה הכרטיס החלש ביותר של הסדרה החדשה של הX850. הכרטיס אמור להוציא כ9000 נקודות ב3DMARK03 וכ25% יותר ב3DMARK05 יות רמאשר ה6800NU ובמקרים מסויימים (כמו FAR CRY) אפילו עוקף את ה6800GT ביותר מ20%! בניגוד לכרטיסים היורת יקרים בסדרה, ATI הצמידה לכרטיס מחיר הגיוני ביותר של 249$! הנה תמונה: עוד כמה פרטים: הכרטיס יצרוך "רק" 75W ולכן דורש קירור שלא תופס את הSLOT שליד הכרטיס. למי שירצה עוד ביצועים, ATI תציע גם X850XL עם 16 צינורות עיבוד ו256MB DDR3 (בניגוד ל12 צינורות עיבוד ו128MB DDR1 בכרטיס ה249$), אך יאלץ להפרד מ349$. לדעתי חבל לקנות את היקר יותר כי יש את הX850PRO שעולה עוד 50$... בכל מקרה, הX850XL בגרסת ה12 צינו…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים