כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ובכן כאן אין לי בעיה תקציבית ואני יכול להזמין את הכרטיס מסך הטוב ביותר - אך לא היקר ביותר.... יש שני תנאים לבחירת הכרטיס: שזה יהיה מחברת ATI תמיכה חומרתית: DirectX ו- OpenGL
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980709,00.html האא, איזה יופי, עוד טכנולוגיה חדשה. אולי עכשיו מחירי הLCD ירדו עוד קצת וגם לי יהיה מסך LCD :
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי לפתוח כאן, אז.... שוב, שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני משדרג את המחשב שלי בחלקים חדשים וחלקים שנקנו הם: לוח האם אסוס 1333 מגהץ מעבד אינטל דרו 2 כרו 2.66 מגהץ קשיח 500GB זיכרון 2GB במהירות 800 מגהץ חריץ פנויה לכרטיס מסך: PCI-E וכרטיס מסך היא האחרונה שאני צריך לקנות וקשה לי להחליט עד סוף שבוע ואני לא בקיא בתחום במפרט טכני של כרטיסי מסכים אז האלו למטרת לתוכנות גרפיקות כבדות כגוון פוטושופ, אפטר אפקטס, תילת מימדי, אינמציות, פלאש ועוד.......(לא למטרת משחקים) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? חשבתי על הכיוון הזה בכרטיס מסך אסוס: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 זה יענה לדרישות? הכי חשש גדול שלי שיפגע בביצועים או באיכות נחותה כלשהו.... :-\ אשמח לשמוע על ההמלצות שיענו לדרישותי המתאימו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם תסבירו לי את המהפך עד עכשיו שחיפשתי כרטיס מסך ל AGP הוא יקר במאות שקלים מדגם מקביל ל PCI-E הכרטיס הוא של חברת innovision עם 256 MB זכרון בשניהם ובקישור לאתר יצרן ההבדל היחיד בינהם הוא שה AGP לא תומך במערך SLI ולי זה נראה פשוט לא מספיק להנחה של 400 שקלים . אם אחד ממכם יודע על הסיבה שתפו גם אותי בתודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים ... אני רוצה לממש את חיבור ה SLI שלי לאחר קניית המחשב שלי סוף סוף כמו כן אני מתלבט לדוגמא : [אני מאוד רוצה GTX אבל המחיר ... המחיר גומר אותי ... 2900-3500 ש"ח עדיין כבד עליי... ] 8800GTX VS 8600GTS X 2 SLI מה עדיף ? מה האפשרות הטובה ביותר כיום לסביבות ה 1500-200 ש"ח לחיבור של SLI אמרו לי שעדיף תמיד SLI אבל זה קצת מסובך אשמח לשמוע את החריפים שבכם תודה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD שחררה בתצוגה שעשתה תוצאות לצמד RX480 ב3DMARK Firestrike... כן עדיין אותו מבחן גרפי. לקחתי צמד R9 290X ובחנתי נגדם, כמובן לא לפני שעשיתי אוברקלוק סביר של 1100 לליבה ו-1400 לזיכרון. המעבד הוא 5820K בסטוק. הנה התוצאה שלי הנה התוצאה של AMD: הציון הגרפי שלי היה 26,331 ושלהם היה 23,806. אם אני מוריד את הכרטיסים קצת, אז תדר של 1000 לליבה ו-1300 לזיכרון מביא אותי ל-23,541. לפחות במבחן הזה, צמד RX 480 (כביכול בסטוק) מהיר כמו צמד R9 290X. מה שישנה בניהם במהירות כנראה יהיה התוצאה באוברקלוק. הכי רחוק שאני מצליח למשוך את הצמד R9 290X שלי הוא באיזור 1150 לליבה ו-1400 לזיכרון, מה שמביא את הציון הגרפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי X800XL הכנסתי את הכבל VIVO שקיבלתי איתו חיברתי לטלויזיה (איפה שכתוב VIDEO-כבר ניסיתי את כל החיבורים האחרים אפילו) והכנסתי מאחורי המחשב את היציאה של הכרטיס מסך לצד השני של הכבל אני לא מבין למה זה לא פועל ... חיברתי הכל איזה מצב אני צריך לעשות בטלויזיה (AV1,AV2) אולי משהו אחר?... משהו מוכן להסביר לי מה צריך לעשות אחרי שמחברים כדי שהכל יפעל? דרך אגב ניסיתי כבר 2 טלויזיות ו2 כבלים... תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה מומלץ ? זה המפרט שלי בתמונה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
8600 gts רושם בכל התוכנות 512 זיכרון מאוד מוזר מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקה כרטיס המסך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-