כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, אני לא יודע עם הבעיה במסך או בכרטיס מסך יש לי Dell u2311h ו Asus GTX 560i ברגע שיש תנועה מהירה בתוכן נוצרים מעיין "קווי שבירה אופקיים" שמציגים כנראה את התמונה בהבדל של כמה פריימים. קצת קשה לי להסביר את זה במילים לכן אני מצרף תמונה שעשיתי בפוטושופ בשביל להמחיש פחות או יותר מה קורה לתמונה בעת שהתופעה קורה. http://img189.imageshack.us/img189/9593/screenqf.jpg
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי מסך : nvidia geforce gtx 260 (שהוא נראה לי הכי טוב אבל הבעיה שאין לו יציאת HDMI) GF8400GS 512 EDDR3 32B וגם AMD READON HD 6450 אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה בשביל לשחק משחקים ... יש לי מחשב מצוין DUAL CORE אשמח אם תוכלו לדרג לי איזה כרטיס הכי טוב ואיזה משחקים יעלו עליו (מבחינת כמה זמן אחורה)
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף. בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד. אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר. זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום: http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/ מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, כרגע יש לי 4850 HD, ניסיתי אותו עם הבטא משום מה יש לי הרגשה שיש לי FPS נמוך יחסית מן דיליי כזה שקשה לשים עליו אצבע שלא נראה לי שקשור לפינג, האמת שלא בדקתי אם יש דרך שם להציג FPS כי המשחק מלא באגים כרגע (זאת בטא) (האם מישהו אחר חווה את אותו המצב?) בכל מקרה, תהיתי איזה כרטיס במחיר סביר ישיג ביצועים מספקים? כלומר אני מניח שהגבול שאני שם זה בסביבות 1000 שקלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GTX 295 תומך ב HDMI1.4.?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מסך מתוצרת ASUS בגודל 20 אינץ'. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1050*1680. האם ניתן להסתפק ב HD6850 למשחקים כמו Battlefield 3 בהגדרות מקסימליות, או שמומלץ להשקיע עוד קצת כסף ב HD6870? שאלה נוספת: האם ספק כוח ישן 550W מתוצרת corsair יסחוב את הכרטיס HD6870 בשילוב עם מעבד Core i5-2500?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i5 2400 1333MH 8GB nt G.skill dell 23 12hm 520W seasonic usb3 H67N gigabite thermaltake v4 black זהו המפרט (תודה לחבר'ה של המפרטים פה) אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, ואפילו לא על יצרן. נ.ב המארז גדול מספיק בשביל הכרטיסים החזקים?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI Chieftec 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) הכנסתי את הGTX460 לחריץ , חיברתי את שני חיבורי החשמל שקבלתי, אבל אין תמונה אני בטוח שזה בגלל חיבורי החשמל. גם יש מקום לשני חיבורים ובקופסא היה רק כבל אחדץ אז אולי אני צריך לקנות עוד אחד? הנה תראו בקופסא היה רק אחד כזה: ובכרטיס יש מקום ל שני חיבורי 6 פינים: אז אני צריך לקנות עוד אחד כמו הכבל הזה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך . יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850. השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום יש לי sapphire hd 6950 2GB RAM וברצוני לפתוח אותו ל6970 השאלה שלי האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הבא: AMD Phenom 2 X4 965 3.4 GHz בלי אוברקלוק אם יהיה לי צוואר בקבוק - לכמה GHZ צריך לעשות אוברקלוק? תודה על תשומת הלב
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם DH67BL של אינטל וקיימת בו יציאה לHD מותקנים 3 DIMM של 2 גיגה כ"א בזכרון יש לי ספק כח ישן יחסית 500W איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות ? במידה ולעיתים רחוקות ארצה להשתמש ביציאת HD שימושי למחשב אינטרנט ומשחקים _PES12, FIFA 12 וכדומה .... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HTPC עם Intel® Core™2 Duo Processor E4500 , עם 2Gb זכרון וכ.מסך מובנה בלוח אם עם יציאת HDMI. בסרטים מסוימים הסאונד מתנגן בדיליי (השהייה) ובחלקם יש גם קפיצות. המסך אליו מחובר ה HTPC הוא PHILIPS 42PFL8404H 42inch 1920x1080 עדיף שהכ.מסך יהיה פאסיבי (פחות חום ורעש במארז ה Antec Fusion ), התקציב שחשבתי עליו הוא עד 250, אלא אם כן יש קפיצה קטנה במחיר לעומת קפיצה גדולה בביצועים. תודה, גיא
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? (חוץ מהמחיר) האם יש הבדלים מהותיים ששווים את תוספת המחיר? http://tms.co.il/product/10390 http://tms.co.il/product/10387
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-