עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה כדאי לקנות?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לא מזמן קיבלתי מתנה מסך G-SYNC 144MHZ וכרטיס מסך GTX 1080 TI הבעיה שיש לי מחשב ישן וכרגע אין לי הרבה כסף בכדי להשקיע בשאר חלקים עבור מחשב חדש שמתאים לחומרה שקיבלתי. מבקש עזרה אם אציע אותם למכירה ביד2 מה המחיר דגם כרטיס המסך gigabyte gtx 1080 ti gaming oc 11g ודגם המסך LENOVO Y27G תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AvlK,

משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הדיל החדש של AMD מספק שלושה משחקים בולטים שמיועדים להגיע במהלך השנה הבאה - כבר עכשיו לכתבה

5. במחירים של 2000-2500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by NeedHelp,

אם אני קונה כרטיס מסך חדש, נגיד: GeForce3 64 MB Or Ge Force 4 Ti Somthing אני יצטרך לשפר את המחשב שלי? יש לי פנטיום 3 600 מגה הרץ 128MB ווינדוס אקס פי! בבקשה תעזרו לי ואם יש כרטיס מסך יותר טוב לסכום של עד 800 ש"ח אז בבקשה תרשמו לי! תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by stojakovic,

יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …

12. יש לי 5750 1 ג'יגה שקיבלתי במסגרת מימוש אחריות על ה-4850 1 ג'יגה שלי. שמתי לב שכשאני פותחת או סוגרת סרט וידאו (לא משנה אם ב-Youtube או במחשב), המסך מרצד. יש לי שני מסכים והתופעה קורית בשניהם כך שזה לא קשור למסך. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את הדיון הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/295201-15-screen-flicker-opening-closing-flash-video רק שאצלי זה קורה גם בסרטים שנמצאים על המחשב ולא רק סרטי פלאש (MKV, AVI). ניסיתי את ההצעות שכתובות שם וזה לא עזר. יש לי Windows 7 64 bit ומותקן לי ATI Catalyst 11.5. האם זו בעיה ידועה בכרטיסים האלה? האם יש לזה פתרון כלשהו או שזו תקלת חומרה ויש לממש אחריות על הכרטיס (שוב)? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by badmama,

רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 343,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by andrei21,

אני מתלבט בין הספקים הבאים: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 515 שח Seasonic X-SERIES 650W 590 שח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם המחשב זה פנטיום 4 דגם לוח אם P4S800D ASUS אני לא כל כך יודע איזה ספק זה אבל כתוב עליו סאנשיין קומה דגם MI ATX480 המסך הוא מסך ישן מהגדולים האלה של פעם (לא מסך דק) אני חושב שהוא 17 אינטצ' צבעוני (לא הירוק של פעם ) חחח התקציב שלי זה 200 ש"ח ללא חריגה ודבר נוסף איזה תושבת אני צריך בכרטיס למשל PCI /PCIE/PCIE 2.0 אני לא כל כך מבין בזה שאני אדע מה לחפש חשוב לי לציין שאני יודע שזה מחשב נורא ישן ואני רק רוצה להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שהם יוכלו לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקים הפשוטים האלה שיש באתרים של הילדים תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 8600 gts רושם בכל התוכנות 512 זיכרון מאוד מוזר מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקה כרטיס המסך

22. Started by GMTK,

טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Sp_RuS,

SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Serial Number : 00000000 System BIOS : 62-1001-001199-00101111-071595-V694V686 Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz Width : 64-bit IO Queue Depth : 4 request(s) זה מה שיש לי, אני לא יודע איזה מהכרטיסי מסך יתאים.... hercules radeon 9600 256mb agp*8 radeon 7000-64mb gv-r7064t abit geforce fx5700 ati radeon 9600xt sapph…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים