עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by xyples,

שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GamePad,

יש לי 4850 ובSC2 הוא כאילו מורח את הגרפיקה (ארטיפקטים?) לאחרונה התקנתי עוד משחק supreme commander2 שגם מציג בעיות דומות. יש תמונה. התקנתי דרייבר אחרון ולא עזר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אגב, בהרבה משחקים אחרים אין את הבעיה הזאת. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37746&page=1&pp=15 http://hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ היו כאלו שהצליחו לפתוח עם ה LE ל 16 צינורות :alcoholic: הנה עוד תרד על אנשים שניסו לפתוח את הכרטיסים. עכשיו תורכם בעלי 6800NU או מישהו כבר עם LE ....תתחילו לנסות , תורידו את ה riva tuner הכי חדש ותעלו תוצאות ולכאלו שמפחדים זה רק סופטמוד ... זה לא מזיק לא עובד מחזירים אחורה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן וסהלן, אהלן ביקום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לעבודה עם תוכנות CAD (סולידוורקס, סולידא'דג, NX ודומיהן) תקציב 1000 שח +/ - אלו נתוני המחשב מעבד: intel i5 3.10 ghz לוח אם: lenovo is6xm win 32 bit, 8GB זכרון ספק כח: 240V מסך Fujicom FJ-2200-H שוקראן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by liornet,

ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי. אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)? אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום... ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by guyskr,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Cons,

נובמבר דצמבר או Q1 2015 ? בנוסף מתי נקבל כרטיסים מהדור החדש של AMD ?

12. שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe מי מהם יותר טוב? ולמי יש קירור טוב יותר? ומי יותר שקט? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, המחשב אשר משמש אותי לעבודת המעבדה ועיבוד הנתונים הוא מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 MT (מעבד i7-3770 ו8 ג'יגה ראם). בעבודתי, אני לאחרונה מתעסק עם אותות דיגיטליים המורכבים מסדר גודל של 8^10~ נקודות דגימה לרישום. (רישומים אלקטרופיזיולוגיים באורך של שעה\שעתיים הנדגמים בתדר דגימה של 20KHz). המחשב מתקשה מאוד ליצור גרפים בmatlab של סיגנלים כאלו (ואף נתקע) ולבצע FFT לוקח נצח. אשמח להמלצה על כרטיס מסך אשר יסייע לביצוע החישובים הללו. אציין כי את מרבית הגרפים אני אצור עבור קטעי זמן הנעים בין חלקי שניות ועד דקות בודדות, אך פורייה, קונבולוציות ועיבוד נתונים נוסף ייעשה על כל הסיגנל (גם אם במקטעים..) (את הזיכרון אני כנראה גם ארחיב ל-16 גיגה, והכרטיס (במידה ו..) ירכש מחנו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לא מזמן קיבלתי מתנה מסך G-SYNC 144MHZ וכרטיס מסך GTX 1080 TI הבעיה שיש לי מחשב ישן וכרגע אין לי הרבה כסף בכדי להשקיע בשאר חלקים עבור מחשב חדש שמתאים לחומרה שקיבלתי. מבקש עזרה אם אציע אותם למכירה ביד2 מה המחיר דגם כרטיס המסך gigabyte gtx 1080 ti gaming oc 11g ודגם המסך LENOVO Y27G תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by KL-xXx,

היי לכולם! אני מבולבל מכל הכתבות. אני צריך כ. מסך 900-1000 ש"ח שיהיה שקת יחסית. אני הולך להשתמש ב OC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

18. Started by !elad!,

הנה הכרטיס מסך : Nvidia Geforce NX6200 LE 128Mb זה כרטיס מסך טוב לפי דעתכם?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Avi Albilya,

אז ככה אני צריך להתחדש ב1080 TI ואני לא מצליח להגיע למסכנה, אני כן רוצה משהו עם קירור טוב כדי שאוכל בעתיד להרים ביצועים לכרטיס.אבל אני כל פעם קורא ביקורות באתרים שונים והדעה משתנה.למשל על הGIGABYTE AORUS שהייתי בטוח שאני הולך לקנות שיוצא לי התמורה הכי טובה למכיר כי יש לי אפשרות לקנות ישירות מהיבואן קראתי בהמון מקומות שהאובר קלוק שלו לא יציב ושGIGABYTE ידועה בעברה עם המון כרטיסים עם אובר קלוק לא יציב + אני מכיר באמת איזה שני חברים שהיה להם בעיות עם הכרטיסים שלהם בסדרה 6 ו7 לא מכליל אבל עדיין קראתי את זה בהרבה אתרים של אנשים שמבינים שזה הפחיד אותי.בקיצקץ קראתי על עוד מלא כרטיסים ואין לי כוחות יותר בסופו של דבר הגעתי למסכנה שזה או ASUS STRIX שכמעת ואין מלאי בארץ באסה, או על …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שבת שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מדגם Leadtek WinFast PX8800ULTRA 768Mb, האם שווה לי לקנות? ומה המפרט הטכני שלו? תודה מראש לעזורים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by BrolySaiyan,

מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by emmanuel,

שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים