עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אוריפ,

הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Mr.positive,

טוב חברה אני חייב את התשובה מה עדיף: -CF 6850 כל אחד 680 שקל מKSP או 2GB 6950 ב1400 שקל מRSM שיפותח ל6970 ויספיק לעכשיו ובעתיד שירד המחיר יתוסף לו עוד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לא מזמן קיבלתי מתנה מסך G-SYNC 144MHZ וכרטיס מסך GTX 1080 TI הבעיה שיש לי מחשב ישן וכרגע אין לי הרבה כסף בכדי להשקיע בשאר חלקים עבור מחשב חדש שמתאים לחומרה שקיבלתי. מבקש עזרה אם אציע אותם למכירה ביד2 מה המחיר דגם כרטיס המסך gigabyte gtx 1080 ti gaming oc 11g ודגם המסך LENOVO Y27G תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Or ei,

כמו שהודיעו הם יצאו היום ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html זה לPBA http://mirror.ati.com/support/driver.htm זה לBBA מי שהתקין שיתן תגובות על שיפורים או בעיות

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by spatz,

אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Gil80,

יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by guysfa,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NeedHelp,

אם אני קונה כרטיס מסך חדש, נגיד: GeForce3 64 MB Or Ge Force 4 Ti Somthing אני יצטרך לשפר את המחשב שלי? יש לי פנטיום 3 600 מגה הרץ 128MB ווינדוס אקס פי! בבקשה תעזרו לי ואם יש כרטיס מסך יותר טוב לסכום של עד 800 ש"ח אז בבקשה תרשמו לי! תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GamePad,

יש לי 4850 ובSC2 הוא כאילו מורח את הגרפיקה (ארטיפקטים?) לאחרונה התקנתי עוד משחק supreme commander2 שגם מציג בעיות דומות. יש תמונה. התקנתי דרייבר אחרון ולא עזר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אגב, בהרבה משחקים אחרים אין את הבעיה הזאת. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…

18. Started by FastJack,

בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by esoreanu,

שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dor31,

האם הDIRECTX9 יעבוד עם הגי פורס או לא

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zombie,

אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rockstarr,

יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים