כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי מתנה מסך G-SYNC 144MHZ וכרטיס מסך GTX 1080 TI הבעיה שיש לי מחשב ישן וכרגע אין לי הרבה כסף בכדי להשקיע בשאר חלקים עבור מחשב חדש שמתאים לחומרה שקיבלתי. מבקש עזרה אם אציע אותם למכירה ביד2 מה המחיר דגם כרטיס המסך gigabyte gtx 1080 ti gaming oc 11g ודגם המסך LENOVO Y27G תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ויש לי 1800-1700 שקל אני מתלבט בין שניה אלה LG FLATRON 19 F900B או Samsung 19 955DF מה אתם אומרים איזה? יש משהו יותר טוב במחירים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E אבל ראיתי גם ת HD 5770 תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ? יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתבלט בין 1950XT 256 לבין 1950PRO 256. אני יודע שה-XT יותר טוב, אבל הוא עולה 600 +- יותר. ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את זה. כי אני רוצה לקנות גם מסך LCD. ההבדלים כל כך גדולים ביניהם?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיסי המיד ריינג' בד"כ אמורים להציג את יחס הביצועים לכסף הטוב ביותר. הכרטיסים מציגים אותו יחס עלות לביצועים כמו ה- GTX970. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_960_Super_JetStream/29.html
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-