כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4870X2 לצערי הוא אינו מסוגל לעשות ביטסטרימינג לפורמטים החדשים אבל ה 5450 שעולה איזה 250 כן יכול השאלה אם אשפר לשים את שניהם ביחד מבלי שהיו התנגשויות בדריברים כאשר ה 5450 משמש ככרטיס קול בלבד.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת ישן ומעט באיחור...... ע"י שידרוג BIOS קצר ניתן להפוך את כרטיסי ה Radeon 8500 לכרטיסי Radeon 9100. לפרטים נוספים ....לחצו אזהרה:פעולה זו עלולה להשמיד את כרטיס המסך שלכם וכן מסירה את האחריות !!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי כ"כ מושג בכרטיסי מסך והרבה זמן לא התעדכנתי בנושא... אשמח לשמוע איזה כרטיס מסך "מספק את הסחורה" בסכום של 350-400 ש"ח. תודה לכם. *עריכה#1 (12:21) כרגע ראיתי ב-NetAction בב-400 ש"ח כרטיס GeForceFX 5200 , רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הכרטיס ולגבי המחיר. *עריכה #2 (12:25) כרגע ראיתי את אותו כרטיס, רק של חברת Asus , באתר אחר ובמחיר 407 שקלים, כאשר ההבדל שאני רואה ביניהם הוא 50MHZ בזיכרון DAC לטובת ה-ASUS. רציתי לדעת אם התוספת הזו של 50MHZ באמת משמעותית?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקום ה 9550 256 MB שלי. מיועד בעיקר למשחקי אסטרטגיה. מוכן לחרוג ל 550 עבור מקרים חריגים פנטיום 4 2.4GHZ 478 HT ספק 400W ג'נרי 1GB זיכרון 400GHZ ddr twinmos (2X512( מארז סאנבין טרנספורמר. לא משנה לי משומש או חדש רק התועלת המקסימלית למחיר. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
8600 gts רושם בכל התוכנות 512 זיכרון מאוד מוזר מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקה כרטיס המסך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. בקורב אני משדרג את המחשב שלי ואני קונה כרטיס מסך 4850HD 1GB, ומעבד E7200. רציתי לדעת מה שווה לי יותר: 4850 או 9800GTX? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-