עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך ויש לי 1800-1700 שקל אני מתלבט בין שניה אלה LG FLATRON 19 F900B או Samsung 19 955DF מה אתם אומרים איזה? יש משהו יותר טוב במחירים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shaul,

א. RADEON 9000 ב. GF 3 TI 500 ג. RADEON 8500 מי מהם הכי חזק ומי הכי חלש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tamar,

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2147064,00.asp http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/16/0,1425,sz=1&i=162825,00.gif

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…

6. תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Amit Shani,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oron,

היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, ברצוני לרכוש מסך דק 17 או 18 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד רק אם זה הכרחי) לא חובה שיהיו בו רמקולים מובנים. מה המסך עם הנתונים הכי טובים שאני יכול לקנות בסביבות הסכום הזה? האם יכול להיות שבמסך CRT 19 אינ'ץ שיש לי רואים יותר טוב מאשר במסך LCD? האם הכרחי שיהיה בו חיבור DVI? ישנם בשוק הרבה מאוד מסכים דקים מכל מיני חברות שונות בכל מיני מכירים שונים וזה דיי מבלבל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…

12. Started by badmama,

רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lamer4ever,

שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אוריפ,

הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by איש הדחפור,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by h0e,

קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …

20. כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by madror,

האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנמצא בסלון והוא סוג של מחשב בידור, הוא מיני קטן ודק וברשותי בערך חצי שנה (לא חדש!) זה המחשב מבחוץ: http://www.i-tech.com.au/Library/Image/Product/2072_l.jpg זה המחשב מבפנים: http://i01.twenga.com/computers/barebones-pc/asus-p-series-p3-p5g31-p_397935vb.png אפשר לראות שהוא מאוד קטן ואין כמעט מקום לכלום. לצערי אתמול הגעתי למחשב והופתעתי לגלות קווים מרצדים על המסך, לאחר כיבוי וניתוק חיבור כל החוטים מערכת הפעלה לא עלתה. לאחר בדיקה התברר שגם זיכרון אחד הלך (2X2GB) נורא חבל... אבל נספוג. נתקתי סטיק אחד וכרגע המחשב נדלק ועובד על 2 ג'יגה בלבד אבל עדיין עם קווים מרצדים על המסך .... כנראה שכרטיס המסך המובנה בלוח עומד "ללכת" ואני זקוק לכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guysfa,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים