כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי לפתוח כאן, אז.... שוב, שלום לכולם. ביום שבת מת לי הכרטיס מסך (נובמבר 2012 - נובמבר 2016 ) ועכשיו אני מחפש אחד חדש, ולכן אני צריך את העזרה שלכם (כי אני לא מבין בזה הרבה ) זה המחשב שלי : intel i5 3570k gigabyte ga-z77x-d3h g.skill 4gm x2 seasonic s12ii 620w ומסך של Dell , לא יודע איזה דגם בדיוק , 24" אני חושב התקציב שלי הוא בערך 1000 שח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4850 ובSC2 הוא כאילו מורח את הגרפיקה (ארטיפקטים?) לאחרונה התקנתי עוד משחק supreme commander2 שגם מציג בעיות דומות. יש תמונה. התקנתי דרייבר אחרון ולא עזר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אגב, בהרבה משחקים אחרים אין את הבעיה הזאת. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עד 600 שקל הכי כדאי לי לקנות עבור המפרט הבא: Asus P8H61-M LX R2.0 i3-2120 SeaSonic 400W 80Plus מארז Knight רגיל כזה של K.S.P ההמלצה יכולה להיות גם לכרטיסים שעולים יותר אבל ישנים קצת אז יד שנייה (עדיפות אבל לחדש). תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהודיעו הם יצאו היום ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html זה לPBA http://mirror.ati.com/support/driver.htm זה לBBA מי שהתקין שיתן תגובות על שיפורים או בעיות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנמצא בסלון והוא סוג של מחשב בידור, הוא מיני קטן ודק וברשותי בערך חצי שנה (לא חדש!) זה המחשב מבחוץ: http://www.i-tech.com.au/Library/Image/Product/2072_l.jpg זה המחשב מבפנים: http://i01.twenga.com/computers/barebones-pc/asus-p-series-p3-p5g31-p_397935vb.png אפשר לראות שהוא מאוד קטן ואין כמעט מקום לכלום. לצערי אתמול הגעתי למחשב והופתעתי לגלות קווים מרצדים על המסך, לאחר כיבוי וניתוק חיבור כל החוטים מערכת הפעלה לא עלתה. לאחר בדיקה התברר שגם זיכרון אחד הלך (2X2GB) נורא חבל... אבל נספוג. נתקתי סטיק אחד וכרגע המחשב נדלק ועובד על 2 ג'יגה בלבד אבל עדיין עם קווים מרצדים על המסך .... כנראה שכרטיס המסך המובנה בלוח עומד "ללכת" ואני זקוק לכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia 8400 GS שחיברתי אליו טלויזיה SHARP בחיבור HDMI עם כבל די ארוך (15 מטר). 2 בעיות : 1) הצבעים בטלויזיה מעוותים - ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך או עם מנהל הצבעים אבל ללא הצלחה. 2) הרבה פחות קריטית אבל אולי קשורה - כשהמחשב עולה את מסך הדוס אני רואה בטלויזיה בלבד (ואז הוא רושם בטלויזיה 480bpi) וכש windows עולה אני רואה את זה על המסך של המחשב ואז מופיע על הטלויזיה 1080bpi. אני אשמח אם יש למישהו רעיון איך לסדר את הצבעים בטלויזיה. תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מדגם Leadtek WinFast PX8800ULTRA 768Mb, האם שווה לי לקנות? ומה המפרט הטכני שלו? תודה מראש לעזורים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי. אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)? אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום... ליאור.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. RADEON 9000 ב. GF 3 TI 500 ג. RADEON 8500 מי מהם הכי חזק ומי הכי חלש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-