עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. SAMSUNG 710TM הוא מסך 17 עם 12ms ועולה 2350 BENQ FP937 הוא מסך 19 עם 12ms ועולה 3200 אני מעדיף את ה-19 (כמובן) אבל אני מפחד קצת לקנות אותו בגלל החברה. (אין לי כסף ל-19 אינץ ב-4000 שקל) מה אתם אומרים? עריכה - עכשיו גליתי שיש FP937s+ (לא בארץ) עם 8ms. אין לזה גבול

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by marlboro,

תודה רבה, http://tms.co.il/product/8124 חושב לשדרג על מנת לקבל אפשרות ל HD3D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קחו את כל המבצעים שיש כרגע בארץ על כרטיסי מסך. חלקו את העלות בתועלת, איזה דגם נותן תמורה הכי גבוהה? (ללא אובקלוק וכל זה. למטרת גיימינג כמובן) תודה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by naki,

התחדשתי היום ב1060 g1 למחשב המשני שלי, קניתי ב startpc, חווית קניה מושלמת! העניין הוא שבכל המשחקים שניסיתי הוא לא עובר לי את ה60 fps. כמובן vsync פתוח, גם בדרייבר.. ניסיתי ב metal gear solid 5, sniper elite 3, just cause3... אף אחד מהם לא עבר ומנסה להבין למה.. תודה לעונים! (מסך fhd, דגם כרטיס 6 vram)

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום ! מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בכרטיס מסך בין Sapphir ATI X800GT 256MB ל - MSI 6600GT 128MB ??? המחשב הוא Pentium 4 3GHz 630 2MB עם לוח MSI 945/ASUS P5LD2 Deluxe. תודה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by The Shark,

איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lior123,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by dudimalka,

חברה רציתי לשאול איך הכרטיס מסך ATI HD4850 האם הוא מספיק חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס ומה טווח המחירים שלו?

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  13. בשעה טובה ומוצלחת מתפרסם היום הFAQ הרשמי של פורום גרפיקה, בנושאים שעלו בפורום פעמים רבות. קודם כל, אני מעוניין להודות לTOXIGUN ולlev_18b בעזרתם הרבה להכנת הFAQ. אני מאמין שבלעדיהם זה לא היה יוצא לפועל. כמו כן, אם יש לכם תיקונים כלשהם לFAQ, רעיונות של מה להוסיף וכו', אנא שלחו אותם לאי-מייל: tamir38@netvision.net.il, בהודעה פרטית או פרסמו אותם בת'רד הזה קריאה נעימה! עדכון מרץ 2006: עבר הרבה זמן מאז עודכנו המדריכים הראשונים בסטיקי זה. השינויים הם: - עודכנו השאלות והתשובות. נוספו שאלות על דברים עדכניים יותר כמו הבדלים בין אפיקי התקשורת השונים. - נמחקו הפרטים הטכניים של סדרת ה9XXX והFX. - הורד ההסבר על LCD. הועבר במתכונת חדשה לסטיקי על מסכי LCD מומלצים והמושגים הנלווים לכך: ht…

• 14 תגובות
    • 22.5k צפיות
  14. בכרטיס קיבלתי S-VIDEO שיוצאים ממנו 4 כבלים -צהוב אדום כחול וירוק איך אני יכול לקבל תמונה מהממיר ועם איזו תוכנה.? התקנתי את WDW דרייבר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoni206,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הצרכים שלי: סרטים ומשחקים לא הכי כבדים בעולם (פיפא, דומ, GTA) וכמובן התקציב שלי דל. הוא עולה 600 שקל וזה בערך התקציב... gil Forsa 6600 256MB תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה, כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dvi אין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'( אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ? בבקשה עזרו לי אנשים טובים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by dp92,

מי אלו שקונים את ה1080 וה1070 במחירים שערורייתיים שנותנים לנו בארץ? tms (רק בתור דוגמא כן?) מכרו את ה1080 של gigabyte לא FE ביותר מ3600שח והוא נגמר כבר באותו יום. (עכשיו המחיר באתר 3770שח!) אני יודע שגם בחול המלאי לא מזהיר. אבל איך לעזאזל היבואנים מרשים לעצמם לגבות על הגרסאות של היצרניות יותר מאשר הFE? כאשר בפועל אמור להיות בינהם הבדל של כ70$~100$? (לטובת גרסאות היצרניות) ובימים האחרונים הגיע אלינו ה1070 שאמור להתחיל מ380$ + מע"מ = 1730שח או הFE שאמור להתחיל ב 450$ + מע"מ = 2050שח ובפועל הFE מתחיל ב2450שח והגיסאות של היצרניות ב2630שח אתם חושבים שזה בגלל מחסור עולמי בכרטיסים האלו? אני אישית אחכה עד שהמחירים יתצבו באמזון לפני בכלל שאשקול רכישה כזאת.…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by safari,

הכותרת אומרת הכל! מה דעתכם? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי איפה תדרגו את ה-9700Pro בהשוואה לכרטיסי ה-1K~ שקלים של היום? ומה נחשב לקניה חכמה בטווח המחירים הזה כיום (עם חריץ AGP). תודה מראש לכולכם

22. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  23. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 Radeon 8500LE אני חושב שהוא לא כזה רע... צריך להגיע לרמה של 9000PRO.... או אפילו TI4200... הלא כן? זה כרטיס מעולה ועולה רק 380שקל!

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  24. אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.